اگر سایت شما در گوگل نمایش داده نمی شود، به احتمال زیاد یکی از دلایل زیر است:
گوگل هنوز وب سایت شما را ایندکس نکرده است.
این بیشتر در مورد وب سایت های جدید رایج است.
گوگل سایت شما را به اندازه کافی «قابل اعتماد» یا «مرتبط» نمیداند تا آن را برای کلمات کلیدی که میخواهید رتبهبندی کنید، نشان دهد.
شما خزنده googlebot را در robots.txt خود مسدود کرده اید.
شما یک صفحه یا سایت را روی “noindex” تنظیم کرده اید، کادر “Descoured Search Engines from Indexing this site” را در وردپرس علامت زده اید، یا صفحه دیگری را به عنوان نسخه متعارف تنظیم کرده اید.
شما جریمه یا پنالتی شده اید و گوگل سایت شما را از فهرست خارج کرده است.
یک مشکل فنی در سایت شما وجود دارد که باعث می شود گوگل نتواند سایت شما را خزیده و ایندکس کند.
این پست به شما کمک میکند تا مشکلاتی را که مانع از نمایش سایت شما در جستجوی گوگل میشوند، تشخیص داده و به طور بالقوه رسیدگی کنید.
اگر برای تشخیص و رفع مشکلات سئوی خود کمک میخواهید، از صفحه خدمات بهینهسازی موتور جستجوی ما دیدن کنید.
اگر سایت شما جدید است، ممکن است گوگل آن را پیدا نکرده باشد
گوگل با دنبال کردن پیوندهای موجود در وبسایتهایی که قبلاً ایندکس کرده است، در اینترنت میخزد. اگر هیچ وبسایتی به وبسایت جدید شما پیوند نمیدهد، احتمالاً نمیداند که سایت شما وجود دارد. سریع ترین راه برای اینکه گوگل بداند سایت شما وجود دارد و چه صفحاتی در آن وجود دارد، اشتراک گذاری نقشه سایت با آن است. شما می توانید این کار را با کنسول جستجوی گوگل انجام دهید.
نحوه ارسال نقشه سایت خود به گوگل
در صورت نیاز، من یک پست در مورد نحوه ارسال وب سایت خود به Google نوشتم که شما را در این مورد با جزئیات بیشتر راهنمایی می کند.
ابتدا باید یک نقشه سایت ایجاد کنید
اگر یک سایت وردپرسی با افزونه Yoast SEO دارید، نقشه سایت را برای شما ایجاد کرده است. اگر به وبسایت خود بروید و یک /sitemap_index.xml اضافه کنید، میتوانید آن را مشاهده کنید (میتوانید نقشه سایت ما را در https://webbartar.com/sitemap_index.xml مشاهده کنید). افزونه های دیگری برای وردپرس در دسترس هستند که نقشه سایت شما را برای شما ایجاد می کنند، فقط مخزن وردپرس را بررسی کنید و آنها را پیدا خواهید کرد.
در مرحله بعد، به یک حساب کنسول جستجوی گوگل نیاز دارید
قدم بعدی برای ارسال سایت به گوگل، ایجاد یک حساب کاربری در کنسول جستجوی گوگل است.
وب سایت در گوگل نمایش داده نمی شود؟ چه باید کرد.
Google search console که قبلا به عنوان Google Webmaster Tools شناخته می شد، ابزاری است که گوگل در اختیار صاحبان وب سایت ها قرار می دهد تا به آنها اجازه دهد از وضعیت فهرست وب سایت های خود مطلع شوند. علاوه بر ارائه اطلاعات در مورد تعداد دفعاتی که یک سایت در جستجو نشان داده می شود، پرس و جوهایی که برای آنها نمایش داده می شود و تعداد زیادی از نقاط داده دیگر، به شما امکان ارسال نقشه سایت و درخواست نمایه سازی را نیز می دهد.
نقشه سایت خود را به گوگل ارسال کنید
هنگامی که حساب کاربری را ایجاد کردید و دامنه خود را تأیید کردید، یک برگه در سمت چپ می بینید که روی آن عبارت “index” و زیر آن “sitemaps” می باشد.
میخواهید یک نقشه سایت جدید اضافه کنید و روی «ارسال» کلیک کنید.
زمان درخواست نمایه سازی
هنگامی که نقشه سایت خود را ارسال کردید، از گوگل می خواهید که زودتر سایت را بخزد. میخواهید روی ابزار «بازرسی URL» در نوار کناری سمت چپ کلیک کنید.
وب سایت در گوگل نمایش داده نمی شود؟ در اینجا چه باید کرد.
شما می خواهید URL سایت خود را در نواری که در بالای صفحه ظاهر می شود تایپ کنید و اینتر را بزنید.
وب سایت در گوگل نمایش داده نمی شود؟ در اینجا چه باید کرد.
اگر صفحه شما ایندکس شده باشد، صفحه ای مانند این را خواهید دید:
وب سایت در گوگل نمایش داده نمی شود؟ در اینجا چه باید کرد.
اگر اینطور نیست، روی دکمه “درخواست نمایه سازی” کلیک کنید و گوگل صفحه شما را در صف خزیدن قرار می دهد.
اگر سایت شما در فهرست گوگل قرار دارد، اما برای کلمات کلیدی که می خواهید رتبه بندی کنید نمایش داده نمی شود، چه کاری باید انجام دهید.
کلید به دست آوردن سهم جستجو، کسب اعتماد است.
می توان با اطمینان استدلال کرد که کل صنعت بهینه سازی موتور جستجو (SEO) به همین دلیل وجود دارد. بسیار معمول است که شخصی برای کسب و کاری که دارد وب سایتی راه اندازی کند، فقط گوگل آن را در صفحه 9 دفن می کند (یا اصلاً نشان نمی دهد).
با این حال، بیایید از دیدگاه گوگل به آن نگاه کنیم: چرا باید سایت شما را به کاربران خود نشان دهد؟
آیا چیزی بسیار منحصر به فرد در مورد کسب و کار یا وب سایت شما وجود دارد؟ آیا دلیلی وجود دارد که گوگل آنقدر به شما اعتماد کند که سایت شما از سایت های دیگری که ماه ها یا سال ها فعال بوده اند بپرد؟
چگونه اعتماد کسب کنیم
این یکی از بحث برانگیزترین موضوعات در سئو است، با دو اردوگاه که به شدت در حمایت از دیدگاه خود بحث می کنند.
سئو کلاه سفید
سئوکاران کلاه سفید رویکردی برای جلب اعتماد از طریق ایجاد ارزش برای کاربران اینترنتی دارند. این راهی است که Google از ما میخواهد تا وبسایتهایمان را مدیریت کنیم: برای یافتن موضوعاتی که مرتبط با کسبوکار ما هستند و برای کاربران اینترنت مفید هستند، تحقیق کنید و محتوای منحصربهفرد و ارزشمندی پیرامون آن موضوعات ایجاد کنید (چیزی شبیه مقالهای که در حال حاضر میخوانید).
وقتی به نظر می رسد که مردم آنچه را که هستند پیدا می کنند، گوگل متوجه می شود
در وب سایت شما یا برعکس، اگر مجبور باشند از وب سایت های دیگر بازدید کنند تا آنچه را که به دنبال آن هستند بیابند. علاوه بر این، اگر داراییهای منحصربهفردی ایجاد میکنید که برای مردم ارزش ایجاد میکند، سایر وبسایتها موظفند به آنها لینک دهند. این به عنوان “پیوندهای درآمد” یا “لینک سازی” نامیده می شود.
ترکیبی از تحقق هدف جستجو و کسب درآمد از سایر وب سایت ها به موتور جستجو نشان می دهد که باید به شما اعتماد داشته باشید و هنگامی که افراد موضوعات مرتبط با صفحات وب شما را جستجو می کنند باید وب سایت شما را برای نتایج بازگرداند.
مقاله مرتبط: سئو کلاه سفید چیست؟
آیا Googlebot را در فایل Robots.txt خود مسدود کردید؟
فایل robots.txt شما به خزندهها میگوید چه صفحاتی را میتواند یا نمیتواند در سایت شما بخزد. اگر به طور تصادفی صفحه یا پوشه ای را مسدود کنید که دارایی مهمی در آن است، بعید است که گوگل سایت شما را ایندکس کند.
به عنوان مثال، در زیر یک اسکرین شات از robots.txt نیویورک تایمز آمده است:
وب سایت در گوگل نمایش داده نمی شود؟ در اینجا چه باید کرد.
هر صفحه ای که در این لیست باشد ایندکس نخواهد شد. robots.txt خود را بررسی کنید تا ببینید آیا به طور تصادفی صفحهای را که میخواهید در Google نمایش داده شود مسدود کردهاید. این پست قرار نیست عمیقا وارد robots.txt شود، اما اگر به کمک نیاز دارید، با ما تماس بگیرید. اگر میخواهید خودتان این کار را انجام دهید، این مقاله توسط Cognitive SEO در مورد این موضوع را بررسی کنید.
اگر صفحه خود را روی “Noindex” تنظیم کنید، در فهرست گوگل قرار نخواهد گرفت (تصور کنید!)
چگونه بفهمیم صفحه خود را روی Noindex تنظیم کرده اید یا خیر
یک دستورالعمل “noindex” به موتورهای جستجو می گوید که صفحه ای را در فهرست قرار ندهند. اگر این کار را انجام دادید، دلیل میشود که صفحه شما در گوگل نمایش داده نمیشود.
موثرترین راه برای تشخیص اینکه صفحه شما فهرست نشده است یا نه این است که به صفحه بروید و کد منبع را مشاهده کنید (نگران نباشید، لازم نیست برای انجام این کار یک توسعه دهنده باشید). هنگامی که به صفحه کد نگاه می کنید، CTRL+F یا CMD+F را انجام دهید و کلمه «noindex» را جستجو کنید. اگر چیزی نشان داده نشد، صفحه خود را ایندکس نکرده اید.
اگر از افزونه محبوب Yoast SEO در یک سایت وردپرس استفاده می کنید، باید بررسی کنید که آیا صفحه را در آنجا فهرست نکرده اید یا خیر. به افزونه Yoast بروید، روی چرخ دنده سمت چپ کلیک کنید.
وب سایت در گوگل نمایش داده نمی شود؟ در اینجا چه باید کرد.
مطمئن شوید که “به موتورهای جستجو اجازه می دهند این صفحه را در نتایج جستجو نشان دهند” روی “بله” تنظیم شده است. همچنین، مطمئن شوید که “URL متعارف” روی صفحه دیگری تنظیم نشده باشد. یک «rel=canonical» به موتور جستجو میگوید که این محتوای اصلی نیست و آن را فهرست نمیکند، بلکه نشانی اینترنتی «کانونیکال» را فهرست میکند.
اگر وب سایت شما جریمه شده باشد در گوگل نمایش داده نمی شود.
اگر وب سایت شما قبلاً در نتایج جستجو قرار داشت و دیگر نیست، با جستجوی site:yourdomain.com آن را تأیید کنید.
اگر چیزی پیش نیامد، ممکن است مشکل داشته باشید.
اگر قبلاً این کار را نکردهاید، دامنه خود را در کنسول جستجوی Google تأیید کنید و بررسی کنید که آیا اخطاری درباره دریافت جریمه دستی دریافت میکنید یا خیر. گوگل معمولاً به شما می گوید که آیا وب سایت شما جریمه شده است یا خیر و دلایل این جریمه را به شما می گوید. همچنین به شما این امکان را می دهد که پس از رسیدگی به مسائل توهین آمیز، درخواست تجدید نظر در سایت را بدهید.
جریمهها معمولاً زمانی اتفاق میافتند که یک وبسایت کاری را انجام میدهد که نباید انجام میداد، مانند پیوندهای هرزنامه، حذف محتوا یا حتی هک شدن. گوگل تمایل دارد به محض رسیدگی به هر مشکلی این جریمه را لغو کند، اما اگر چیزی بزرگ مانند هرزنامه لینک باشد، ممکن است کار زیادی در پیش داشته باشید.
اگر مشکل فنی در وب سایت شما وجود دارد چه کاری باید انجام دهید
مگر اینکه با سئو فنی تجربه داشته باشید، این کاری نیست که خودتان بتوانید انجام دهید. به خصوص وقتی که با سئوی تجارت الکترونیک سر و کار دارید، ایجاد سایتی که برای کاربران کار می کند اما برای خزنده های موتورهای جستجو قابل دسترسی نیست، می تواند بسیار آسان باشد. اگر googlebot نتواند محتوای شما را درک کند، در نتیجه قادر به ارائه آن نخواهد بود.
اگر فکر میکنید این ممکن است چیزی بر سایت شما تأثیر بگذارد، با یک سئوی فنی تماس بگیرید.
من می دانم که چقدر این می تواند ناامید کننده باشد
شما زمان، تلاش و منابعی را در وب سایت خود صرف کرده اید و اکنون هیچ بازدیدکننده ای دریافت نمی کنید. بهترین گزینه این است که با یک مشاور SEO تماس بگیرید تا به شما کمک کند.
من واقعاً امیدوارم که این مفید بوده باشد و اگر مفید بود، لطفاً نظر خود را در زیر بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید