• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / چرا سئو من کار نمی کند؟ راهکار چیست

چرا سئو من کار نمی کند؟ راهکار چیست

نویسنده:داریوش زمانی # تاریخ می 18, 2022

چرا سئوی من کار نمی کند: 3 زمینه برای بهبود سئو

بنابراین، شما شروع به کار سئو در بازاریابی کسب و کار خود کرده اید.

ممکن است یک شرکت SEO را به کار گرفته اید یا سعی دارید آن را خودتان انجام دهید، اما نمی‌بینید که سوزن روی ترافیک ارگانیک شما حرکت می‌کند. اکنون از خود می‌پرسید “چرا سئوی من کار نمی‌کند؟”

خوب، صادقانه بگویم، پاسخ ساده  است:

  1. شما به اندازه کافی روی سئوی خود کار نکرده اید.
  2. شما کسی را ندارید که روی آن کار کند.

 

پاسخ پیچیده تر این است که عوامل زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید که چرا یک وب سایت به سادگی ترافیک ارگانیک دریافت نمی کند.

از سئوی فنی  یا تکنیکال سئو شما گرفته تا محتوای شما و بک لینک های شما، چیزهای زیادی می توانند بر موفقیت استراتژی سئو شما تأثیر بگذارند.

بنابراین، اجازه دهید به چند چیز نگاه کنیم که ممکن است توضیح دهد که چرا SEO شما کار نمی کند و چه کاری می توانید انجام دهید تا آن را در مسیر درست قرار دهید.

این راهنما تعدادی از سناریوهای رایج را پوشش می دهد که از رتبه بندی وب سایت ها در گوگل جلوگیری می کند. اگر می خواهید با یکی از همکاران سئو در وب برتر صحبت کنید و از آنها بخواهید به وب سایت شما نگاهی بیندازند، اینجا را کلیک کنید.

1. محتوای خود را بهبود بخشید (Improve Your Content)

بیایید با رایج ترین دلیلی که سئوی شما کار نمی کند شروع کنیم: محتوای بد.

هر مقاله یا صفحه فرود یا پستی قرار نیست یک صفحه اصلی باشد، این فقط حقایق است.

اما، اگر تمام صفحات شما از محتوای ضعیف نوشته شده یا بهینه نشده رنج می برند، اگر بخواهید در گوگل رتبه بندی کنید، وب سایت شما وضع بدی خواهد داشت.

در اینجا 5 دلیل وجود دارد که چرا محتوای شما ممکن است مانع از کارکرد SEO شما شود.

وب سایت شما دارای محتوای نازکی است

این یک اشتباه بزرگ است زیرا تنها اشتباهی است که می تواند منجر به جریمه دستی شود.

اساساً، اگر محتوایی می نویسید که به طور کامل به یک پرس و جو نمی پردازد یا فقط موضوع را تا حد زیادی لمس می کند، ممکن است یک مشکل محتوای نازک داشته باشید.

اما محتوای نازک (thin content) چیست؟

خوب، این به جایگاه شما بستگی دارد. و، باید میزان پیچیدگی پرس و جوی مورد نظر خود را در نظر بگیرید.

به عنوان مثال، برای جستجوی «از تهران تا گرگان چقدر فاصله دارد» نیازی به نوشتن یک مقاله 3000 کلمه ای ندارید. که یک پاسخ تجربی دارد. اما، “چه کاری می توانید در رانندگی از تهران تا گرگان انجام دهید” احتمالاً باید بیشتر از چند صد کلمه باشد.

نکته اصلی در اینجا این است که به همان اندازه که موضوع نیاز دارد کامل باشد. به تمام سوالات در مورد موضوع (در صورت وجود) پاسخ دهید و به اندازه نیاز بنویسید تا موضوع به طور کامل پوشش داده شود.

 

پر کردن کلمات کلیدی (keyword stuffing) چیست؟

اساساً پر کردن کلمات کلیدی روشی غیرطبیعی برای نوشتن است که در آن کلمه کلیدی خود را در هر کجا که می خواهید با رها کردن بی پروا جمع می کنید. این محتوا به خوبی خوانده نمی‌شود و ربات‌های Google محتوایی را که از بهینه‌سازی بیش از حد رنج می‌برد، بی‌ارزش می‌کنند. علاوه بر این، محتوای پر از کلمات کلیدی برای مشتریان بالقوه شما به طرز عجیبی خوانده می شود و اغلب باعث می شود که آنها تصور بدی از شما و کسب و کار شما داشته باشند و وب سایت شما را ترک کنند.

پس کیورد استافینگ به استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی اشاره دارد. می خواهید روی یک کلمه کلیدی رتبه بگیرید، همه جا بدون دلیل آنرا اضافه می کنید. این روش کیور استافینگ و یکی از تکنیکهای سئو کلاه سیاه می باشد.

به عنوان مثال:

ما ظروف شیشه ای را داریم که برای پر کردن کابینت ظروف شیشه ای خود نیاز دارید. اگر به دنبال ظروف شیشه ای سفارشی هستید، ما مکان شماره یک شما برای ظروف شیشه ای شخصی سازی شده آنلاین هستیم. ظروف شیشه ای منحصر به فرد خود را از اینجا تهیه کنید!»

حالا این افتضاح است و ای کاش اغراق بود. اما، وب‌سایت‌های زیادی وجود دارد که محتوایی مانند این نوشته شده است:

چرا سئوی من کار نمی کند: 3 زمینه برای بهبود سئو

بله، شما باید از کلمات کلیدی در محتوای خود استفاده کنید. همان‌قدر که گوگل می‌گوید خزنده‌های وب آن‌ها معمولاً می‌توانند آن‌ها را از طریق زمینه به تنهایی انتخاب کنند، همچنان تمرین خوبی است که به صراحت کلمه کلیدی مورد نظر خود را در محتوای خود بیان کنید.

فقط زیاده روی نکنید

آن را در آن بپاشید. و اگر مطمئن نیستید که محتوایتان چگونه است، آن را با صدای بلند بخوانید. من نمی توانم به شما بگویم که چند بار چیزی نوشته ام که وقتی واقعاً آن را گفتم، پوچ به نظر می رسید.

رفع محتوای پر شده با کلمات کلیدی بسیار آسان است. فقط محتوای خود را مرور کنید و استفاده های ناخوشایند از کلمه یا عبارت مورد نظر خود را حذف کنید. شاید آن را با یک نوع جایگزین کنید تا همچنان به موضوع بدون تکرار به نظر برسد.

وب سایت شما حاوی محتوای تکراری (Duplicate Content) است

محتوای تکراری Duplicate Content محتوایی است که شما در سایت خود کپی می کنید.

به طور جدی، این زمانی اتفاق می افتد که شما دو صفحه بنویسید که دقیقاً یا تقریباً یک محتوا را پوشش می دهد. و در شدیدترین موارد، جملات و پاراگراف‌ها را تکراری کلمه به کلمه خواهید داشت.

در حال حاضر، محتوای تکراری به سایت  شما بسیار آسیب می رساند. مشکل اصلی اینجاست که گوگل ممکن است نداند کدام مقاله را رتبه بندی کند. در پایان، هیچ یک ممکن است رتبه بندی نشود زیرا گوگل نمی تواند بین آنها تصمیم بگیرد.

این اغلب در مورد مشاغل منطقه خدماتی رخ می دهد که ده ها صفحه مشابه را برای هر یک از شهرهایی که می خواهند در آن رتبه بندی کنند قرار می دهند و به سادگی نام شهر را عوض می کنند. در حالی که بعید است که این منجر به هر نوع مجازاتی شود، اغلب این کار را انجام می دهد

در نتیجه گوگل به سادگی این صفحات را نادیده می گیرد، مانند آنچه با این مشتری جدید و آژانس سئوی قبلی آنها اتفاق افتاده است:

چرا سئوی من کار نمی کند: 3 زمینه برای بهبود سئو

بهترین کار در این مورد این است که یا محتوای 100٪ منحصر به فرد برای هر یک از این صفحات داشته باشید یا تمام محتوای خود را در یک مقاله یا صفحه منحصر به فرد و عالی ادغام کنید.

از سوی دیگر، اگر محتوایی مشابه با صفحه‌ای دارید که مالک آن نیستید، خوب، سرقت ادبی است و کمی جدی‌تر است.

سرقت ادبی  plagiarism می تواند منجر به عواقبی از شکایت، تا درخواست قانون حق نسخه برداری هزاره دیجیتال (DMCA) شود که می تواند منجر به حذف وب سایت شما از Google و سرور شما شود.

بنابراین، مطمئن شوید که محتوا را از منبع دیگری بدون استناد مناسب کپی نمی کنید.

محتوای شما با هدف کاربر  User Intent مطابقت ندارد

جنبه بعدی ایجاد محتوای عالی، مطابقت با هدف کاربر است.

شما باید تحقیق کنید که گوگل در حال حاضر چه رتبه‌ای را برای یک جستار معین رتبه‌بندی می‌کند تا بتوانید محتوایی را بنویسید که مطابق با آنچه جستجوگران به دنبال آن هستند، باشد.

SEO شما ممکن است کار نکند زیرا با هدف جستجوی محتوای خود مطابقت ندارید.

این کمی مبهم می شود. به هر حال، نمی‌توانید تضمین کنید که هدف جستجوی هر فرد مشخصی چیست. اما، شما می توانید از طریق جستجوی موضوع مورد نظر خود ایده بگیرید.

چه نوع مقالات و صفحاتی رتبه بندی می شوند؟

آیا آنها فهرست، صفحات فرود، صفحات مقایسه، یا قطعات آموزشی هستند؟ آیا آنها از سایت های خرده فروشی، عمده فروشی یا مصرف کننده می آیند؟ آیا با سایت های .gov یا .edu رقابت خواهید کرد؟

به عبارت دیگر، اگر «بهترین شرکت‌های سئو در فیلادلفیا» را در گوگل جستجو کنید، متوجه می‌شوید که تقریباً تمام نتایج برتر، وب‌سایت‌های بررسی و مقایسه شرکت‌های مختلف است.

تلاش برای رتبه‌بندی یک صفحه خدمات بسیار دشوار خواهد بود و حتی اگر موفق باشید، اکثر افرادی که جستجو می‌کنند به هر حال روی نتیجه شما کلیک نمی‌کنند زیرا می‌خواهند نظرات را بخوانند و شرکت‌ها را با هم مقایسه کنند.

شناسایی هدف برای هر موضوع معین، استراتژی محتوای شما را راهنمایی می کند که آیا آن موضوع ارزش نوشتن دارد یا خیر.

E-A-T
آخرین جنبه ای که باید در هنگام ایجاد محتوا در نظر بگیرید (و اینکه چرا سئوی شما ممکن است یکنواخت شود) همان چیزی است که دستورالعمل های ارزیابی کیفیت گوگل E-A-T می نامند: تخصص، اقتدار و قابل اعتماد.

شما می خواهید محتوای شما نشان دهد:

تخصص (Expertise): شما یک متخصص در زمینه کاری خود هستید که دانش یا تجربه بالایی دارد
قدرت (Authority): شما نزد متخصصان صنعت خود شهرت خوبی دارید
قابل اعتماد بودن (Trustworthiness): شما یک تجارت یا خدمات قانونی با اطلاعات دقیق هستید

اگر صاحب یک سایت نوع Your Money or Your Life (YMYL) هستید یا برای آن کار می کنید مانند هر چیزی در زمینه پزشکی یا حقوقی، E-A-T یک جنبه اصلی است که باید در استراتژی محتوای خود در نظر بگیرید.

اکنون، E-A-T یک عامل رتبه بندی مستقیم نیست. اما، این یک ایدئولوژی برای بهبود محتوای شما است. هرچند بحث هایی در مورد سودمندی واقعی آن وجود دارد.

از یک طرف، E-A-T مبهم است. به این معنی که واقعاً هیچ بینشی در مورد چگونگی بهبود تخصص، اعتبار یا قابلیت اعتماد سایت شما ارائه نمی دهد. بدون هیچ گونه راهنمایی یا برنامه عملیاتی، شما نمی توانید از E-A-T برای بهبود سایت خود استفاده کنید.

از سوی دیگر، E-A-T سایت ها را به سمت بهتر شدن سوق می دهد. این به معنای اطمینان از دقت واقعی، ایجاد اعتماد در جستجوگران با ارتباطات ایمن و شیوه‌های تجاری شفاف، و نشان دادن دانش خود در جایگاه خود است.

اندازه گیری E-A-T سخت است زیرا، خوب، هیچ امتیازی به آن گره خورده نیست. اما، برخی از بهترین شیوه ها عبارتند از:

ایجاد لینک از سایت های قانونی و داخلی

استخدام کارشناسان برای نوشتن و بررسی محتوای شما. گوگل در تعیین سطح دانش یک نویسنده بسیار خوب است. اگر محتوای شما توسط یک متخصص نوشته نشده باشد، احتمال زیادی وجود دارد که گوگل بتواند آن را بگوید.

  • بررسی واقعیت محتوای شما
  • از جمله اعتبار شما در محل
  • داشتن صفحات «درباره ما» و «تماس با ما».
  • رمزگذاری سایت خود با گواهی SSL

 

2. سئوی خارج از صفحه خود را از طریق کسب لینک بهبود دهید

وقت آن است که به چیزهایی که خارج از کنترل شما هستند نگاه کنید که چرا SEO شما کار نمی کند. مشکلات خارج از صفحه

سئوی خارج از صفحه شامل هر چیزی است که خارج از سایت شما اتفاق می افتد.

جنبه اصلی سئوی خارج از صفحه، ایجاد پیوند است، اما شامل مواردی مانند رسانه های اجتماعی، ایجاد استناد و فهرست کسب و کار من در گوگل می شود.

رفع مشکلات خارج از صفحه که باعث شکست استراتژی سئو می شود در بهترین حالت مشکل است. بیشتر به این دلیل که به ندرت کنترل مستقیمی روی آن دارید. اما، کارهایی وجود دارد که می توانید برای بازگرداندن سئوی خارج از صفحه خود به مسیر درست خود انجام دهید.

وب سایت شما فاقد پیوند از وب سایت های معتبر است

دلیل اصلی اینکه استراتژی سئوی شما آسیب می بیند این است که بک لینک از وب سایت های معتبر و مرتبط ندارید.

گوگل معیاری به نام “PageRank” دارد که از آن به عنوان عاملی برای تعیین نتایج موتور جستجو استفاده می کند. قبلاً Google Chrome این شماره را به اشتراک می گذاشت، اما اکنون یک شماره داخلی است که فقط Google به آن دسترسی دارد. هر بار که یک صفحه وب به یک صفحه وب دیگر پیوند می دهد، آن را

درصدی از PageRank خود را به این صفحه دیگر منتقل می کند.

راه دیگری برای فکر کردن به این موضوع این است که بک لینک ها را به عنوان رای سایت دیگری در نظر بگیرید که صفحه شما مکان خوبی برای کاربران است. اما، این “رای ها” برابر نیستند. بک لینک از صفحات نامرتبط یا با کیفیت پایین وزن کمی دارند.

اگر هیچ بک لینک یا تعداد زیادی لینک از سایت های با کیفیت پایین ندارید، کمپین سئوی شما با مشکل مواجه خواهد شد.

اکنون، می توانید بک لینک های بد را در کنسول جستجوی گوگل رد یا حذف کنید. اما، به نظر می رسد گوگل آنقدر باهوش است که به جای جریمه کردن سایت شما، بک لینک های بد را نادیده بگیرد. و، در این صورت ممکن است به طور تصادفی به نمایه بک لینک خود آسیب برسانید، بنابراین توصیه نمی شود که از Google’s Disavow استفاده کنید، مگر اینکه واقعاً بدانید چه کاری انجام می دهید.

لینک های با کیفیت پایین بدتر از هیچ لینکی هستند

سایت ها و ابزارهایی مانند Ahrefs یا SEMrush به شما کمک می کنند تا پروفایل بک لینک خود را تجزیه و تحلیل کنید. اگر تعداد زیادی لینک از سایت های بی کیفیت و نامربوط مشاهده می کنید، احتمالاً پروفایل بک لینک ضعیفی دارید.

بهترین راه برای مبارزه با بک لینک های بد ساختن بک لینک های خوب است.

استراتژی های بک لینک سازی زیادی وجود دارد. پست های مهمان (اما آنها را به عنوان nofollow بگذارید)، اطلاع رسانی ایمیل، رسانه های اجتماعی، نقل قول برای مشاغل محلی. لیست ادامه دارد.

فقط به یاد داشته باشید؛ شما به محتوای عالی نیاز دارید که مردم بخواهند به آن لینک دهند.

Google برای کسب و کار من

این سرویس خیلی به درد ایران نمی خورد، اما ما فرض را بر دسترس بودن این سرویس می گیریم و آنرا مطابق با مقالات معتبر خارجی توضیح می دهیم.

اگر یک کسب و کار یا خدمات محلی هستید و حساب Google My Business (GMB) ندارید، روزهای بدی خواهید داشت.

اساسا، GMB داشبورد شما برای ردیابی و بهینه سازی سئوی محلی است. به این ترتیب شما شروع به رتبه‌بندی در بسته محلی می‌کنید، آن جعبه با نقشه و فهرست‌های محلی هر زمان که یک سرویس محلی را جستجو می‌کنید.

توصیه من برای مشاغل محلی؟

مطمئن شوید که یک حساب GMB دارید.

لازم به تاکید بیشتر نیست – بیشترازاین سفارش نمی کنم. ایجاد یک حساب کاربری GMB رایگان است و راه اندازی آن نسبتاً آسان است. و به احتمال زیاد، رقبای شما در حال حاضر رقبای خود را دارند، از شما پیشی گرفته اند و سرنخ ایجاد می کنند.

اکنون، مطمئن شوید که دستورالعمل‌های معرفی کسب و کار خود را در Google دنبال می‌کنید. شما نمی خواهید کار ایجاد یک حساب کاربری و تأیید را فقط برای Google انجام دهید تا لیست شما را حذف کند زیرا یکی از قوانین را زیر پا گذاشته اید.

رسانه های اجتماعی

در نهایت برای مسائل سئو خارج از صفحه؛ رسانه های اجتماعی

اگر از رسانه های اجتماعی استفاده نمی کنید یا از سایت های اشتباه استفاده نمی کنید، ترافیک را از دست می دهید.

به همین سادگی.

در حالی که گوگل از سیگنال های رسانه های اجتماعی به عنوان فاکتورهای رتبه بندی استفاده نمی کند، استفاده از این سایت ها همچنان به تلاش های سئوی شما کمک می کند. توجه داشته باشید، همه چیز غیر مستقیم است. اما، هنوز ارزش دارد که برای ایجاد حضور در رسانه های اجتماعی وقت بگذارید.

آن را به عنوان لینک سازی غیر مستقیم در نظر بگیرید.

اگر محتوایی ایجاد کنید که آموزنده و مفید باشد و آن را در رسانه های اجتماعی ارسال کنید، دامنه آن پست را افزایش می دهید. شما اساساً در مقیاسی بزرگتر، اگر کمتر قابل کنترل باشد، انجام می دهید. و اگر به چشم‌های درست برسید، ممکن است به آن صفحه در سایت خود پیوند دهند.

این قسمت آخر نکته مهم اینجاست.

بله، شما باید به طور کلی ترافیک کاربران رسانه های اجتماعی را هدایت کنید. اما، شما می خواهید سعی کنید آن کاربران را با حضور وب خود هدف قرار دهید. کاربرانی که دارای سایت های مرتبط و در حالت ایده آل، معتبر هستند.

یکی دیگر از جنبه های رسانه های اجتماعی این است که مخاطبان هدف شما کجا هستند.

اگر جمعیت هدف شما برای صنعت خودروهای قدیمی یا سرمایه‌گذاری است، احتمالاً نمی‌خواهید کاری در Tiktok انجام دهید، جایی که پایگاه کاربر بسیار پایین‌تر است.

نکته این است؛ یک استراتژی ضعیف رسانه های اجتماعی به سئوی شما آسیب می زند، زیرا در ایجاد تعامل بالقوه با سایت خود شکست می خورید.

3. بازرسی فنی سئوی وب سایت خود را انجام دهید

خبر خوب این است که اصلاحات فنی سئو اغلب می تواند باعث افزایش دید جستجوی ارگانیک تقریباً یک شبه شود.

در مورد آن فکر کنید؛ در پایان روز، تمام بهینه‌سازی‌ها و لینک‌سازی‌هایی که برای وب‌سایت خود انجام داده‌اید، اگر خزنده‌های وب نتوانند آن را در وهله اول پیدا کنند، معنایی ندارند. یا اگر برای خزیدن سایت شما مشکل دارند.

سئوی فنی ساختاری را برای وب سایت ها فراهم می کند. بسیاری از جنبه های عملکرد یک صفحه را پوشش می دهد. بنابراین، مکان‌های زیادی وجود دارد که باید بررسی کنید تا مطمئن شوید گوگل و سایر خزنده‌های وب، زمان آسان و لذت بخشی را برای فهرست کردن سایت شما دارند.

در اینجا چند چیز وجود دارد که باید بررسی کنید تا ببینید آیا SEO فنی شما کار نمی کند یا خیر.

آیا سایت شما روی noindex تنظیم شده است؟

بنابراین، بگویید که یک سایت جدید دارید. یا، شما تعداد زیادی صفحه دارید که قبلاً در یک محیط توسعه بسیار دور از فهرست Google نگهداری می شدند.

اما، به محض اینکه همه چیز را به سمت تولید منتقل می کنید، گوگل هنوز آن صفحات را ایندکس نمی کند.

ماه ها می گذرد و هیچ رتبه بندی دیده نمی شود.

خوب، اگر تیم توسعه دهنده شما متا روبات ها را روی noindex تنظیم کند، هرگز آن رتبه بندی را نخواهید دید.

اطمینان حاصل کنید که تگ متا روبات‌های شما روی «شاخص» تنظیم شده است.

تگ متا روبات خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که روی noindex تنظیم نشده است. چیزی شبیه به این خواهد بود:

<meta name=”robots” content=”noindex, nofollow”>

اکنون، ربات‌های متا شما ممکن است شامل «nofollow» نباشند. اگر می‌خواهید صفحه وارد فهرست گوگل شود و خزنده‌های وب لینک‌هایی را روی آن دنبال کنند، مطمئن شوید که ویژگی روی «index, follow» تنظیم شده است.

مسدود کردن خزنده ها در robots.txt

در مرحله بعد، آیا شما حتی به وب اجازه می دهید؟

 

خزنده ها برای دسترسی به یک صفحه؟

در حالی که noindexing به این معنی است که گوگل صفحه شما را ایندکس نمی کند، مسدود کردن خزنده ها در فایل robots.txt به این معنی است که آنها هرگز صفحه ای را برای شروع نمی بینند.

فایل robots.txt خود را بررسی کنید تا ببینید آیا خزنده های وب را از دسترسی به صفحات خود منع می کنید.

فایل robots.txt شما به خزنده‌های وب می‌گوید که به چه صفحاتی می‌توانند دسترسی داشته باشند و نمی‌توانند. اگر آنها را مسدود کنید، نمی توانند آنها را فهرست کنند. اگر نتوانند آنها را ایندکس کنند، گوگل نمی تواند شما را پیدا کند.

این فایل قوانین خاصی به نام دستورالعمل‌ها را مشخص می‌کند که به خزنده‌های وب، به نام User-agents، اجازه می‌دهد بدانند به کدام URL‌ها اجازه دسترسی دارند.

کمی فنی است و زمانی که به پیچیدگی‌های صفحاتی که نمی‌خواهید خزیده شوند وارد شوید، می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی دقیق شود. اما راه حل آسان این است که ببینید آیا فایل robots.txt شما اصلاً به خزنده ها اجازه می دهد یا خیر.

اگر چیزی شبیه به:

User-agent: *

Disallow: /

سپس خزنده های وب نمی توانند به هیچ صفحه ای در سایت شما دسترسی داشته باشند. برای اجازه ورود روبات‌ها، «Disallow» را برای «Allow» تغییر دهید.

معماری سایت شما معنی ندارد

مربوط به اینکه چگونه خزنده های وب می توانند حتی به یک صفحه دسترسی پیدا کنند، نحوه چیدمان کل سایت شما است.

معماری سایت شما به معنای ارتباط صفحات مختلف با یکدیگر است. معمولاً این به معنای قرار دادن صفحات و مقالات در یک موضوع واحد و گسترده است. به عنوان مثال، یک سایت تجارت الکترونیکی که لوازم آشپزخانه را می فروشد ممکن است دارای دسته ظروف شیشه ای باشد که به لیوان های قهوه، لیوان های پینت، لیوان های شراب، لیوان های شات و غیره تقسیم می شود.

یک معماری سایت خوب صفحات مرتبط را با لینک های داخلی گروه بندی می کند. و اگر ساختار پیوند داخلی شما منطقی نباشد، خوب، ربات ها ممکن است گم شوند یا گیج شوند.

اطمینان حاصل کنید که موضوعات مرتبط شما منطقی هستند.

در مثال بالا، اگر به هر دلیلی شروع به پیوند دادن به لوازم جانبی خودرو کنید، ممکن است خزنده‌های وب به اشتباه متوجه شوند که صفحات در مورد چیست. این بدان معناست که صفحات شما کمتر برای کلمات کلیدی و موضوعات مورد نظر شما رتبه بندی می کنند.

اکنون، نوارهای ناوبری برتر در این زمینه کمی مشکل هستند. اما، به طور کلی، متن لنگر مرتبط برای پیوندهای شما در محتوای شما برای انتقال متن به خزنده های وب بهتر عمل می کند.

همچنین، مهمترین صفحات خود را در جایی قرار دهید که افراد بتوانند آنها را پیدا کنند.

هم برای تجربه کاربری و هم برای سهولت دسترسی خزنده های وب، مطمئن شوید که به صفحاتی که می خواهید رتبه بندی کنید پیوند می دهید. و آنها را در جایی قرار دهید که کاربران بتوانند آنها را پیدا کنند. دفن کردن یک صفحه با ده ها کلیک عمیق به این معنی است که هیچ کس آن را پیدا نمی کند و باعث کاهش ارزش صفحه می شود.

آیا نقشه سایت XML دارید؟

با پیروی از معماری سایت خود، مطمئن شوید که نقشه سایت XML دارید و آن را در کنسول جستجوی گوگل ارسال کنید.

در حالت ایده آل، معماری سایت شما باید برای خزنده های وب کافی باشد. اما، بهترین روش ارسال نقشه سایت XML به کنسول جستجوی گوگل (و هر سرویس دیگری مانند ابزار وب مستر بینگ) است.

به این ترتیب، اگر خزنده های وب نیاز داشته باشند، می توانند با استفاده از لینک های موجود در نقشه سایت شما، در سایت شما بخزند.

اکنون، توصیه می کنم ابتدا معماری سایت خود را بهینه کنید. اگر کاربر به راحتی بتواند به هر صفحه ای راه پیدا کند، ربات ها نیز می توانند.

همانطور که گفته شد، نقشه سایت به شما این قدرت را می دهد که خزنده های وب را به مهم ترین صفحات خود هدایت کنید. هر صفحه ای که در نقشه سایت گنجانده شده است باید مهم باشد. شما نمی خواهید صفحات ناخواسته یا تکراری را فقط به دلیل وجود آنها پرتاب کنید.

آیا از طرح واره استفاده می کنید؟

کمی روند جدیدتر در فضای SEO استفاده از داده های ساختار یافته طرحواره است.

این کمی پیچیده‌تر از برخی دیگر از عناصر سئو فنی است که تاکنون به آن پرداخته‌ایم. اما، اگر درست انجام دهید، می تواند به بهبود رتبه شما کمک کند.

اساسا، داده های ساختار یافته طرحواره راهی برای ارائه زمینه مستقیم به خزنده های وب است. مهم‌ترین عناصر یک صفحه را می‌گیرد و تمام کرک‌ها را به نفع ارائه پاسخ مستقیم به سؤال از بین می‌برد. این صفحه در مورد چیست؟

من وارد تعداد بی شماری از موضوعات و انواع طرحواره های موجود نمی شوم.

اما، من به شدت توصیه می کنم طرحواره را در صفحات خود قرار دهید.

اغلب، نام بازی به خزنده‌های وب اطمینان می‌دهد که یک صفحه درباره چیست. اگر محتوای کاملی را با پیوندهای داخلی متنی بنویسید، ممکن است خوش شانس باشید و روبات ها سوءتفاهم نکنند.

طرحواره با صحبت مستقیم با آن روبات ها و ارائه زمینه مستقیم به رفع برخی از عدم قطعیت ها کمک می کند. که برای کمک به رتبه بندی شما در گوگل عالی است.

آیا سایت شما کند است؟

در نهایت برای سئوی فنی، آیا صفحات شما خیلی کند بارگذاری می شوند؟

شما باید مطمئن شوید که صفحات شما سریع بار می شوند وگرنه در خطر از دست دادن رتبه بندی و تبدیل هستید.

گوگل می خواهد سایت هایی را رتبه بندی کند که 1) بهترین پاسخ را به یک پرس و جو ارائه دهند و 2) بهترین تجربه کاربری را ارائه دهند. و زمان بارگذاری کند به طور چشمگیری به دومی این دو آسیب می رساند.

ناگفته نماند به‌روزرسانی «تجربه صفحه» که برای ماه می 2021 در نظر گرفته شده است، جایی که گوگل سرعت بارگذاری را به عنوان یک عامل رتبه‌بندی واقعی تعیین می‌کند.

خوشبختانه، چند کار وجود دارد که می توانید برای تزریق کمی سرعت به صفحات خود انجام دهید. این شامل:

فشرده سازی تصاویر
استفاده از CDN
حذف جاوا اسکریپت و CSS غیر ضروری
اطمینان حاصل کنید که فرآیند رندر را مسدود نمی کنید
کاهش مقدار کد شخص ثالث در سایت شما
استفاده از یک سیاست کش کارآمد
آ

خیلی چیزهای دیگر

اما، افزایش سرعت سایت شما می تواند به اندازه ارتقای برنامه هاست یا سرورهای شما پیچیده (و گران) شود. که بار کاملی از ملاحظات دیگر را به همراه دارد که منحصر به اهداف و شرایط خاص شما خواهد بود.

4. صبر داشته باشید

آخرین دلیل شکست سئوی شما این است که به آن زمان کافی نمی‌دهید.

سئو اغلب یک بازی طولانی است. در عرض چند هفته می توانید نتایج را مشاهده کنید. اما، طلای واقعی در انتظار 3 ماه یا بیشتر برای پاسخ گوگل و سایر موتورهای جستجو است.

اگر به تازگی یک کمپین سئو را در عرض یک ماه راه اندازی کرده اید، به احتمال زیاد نتیجه ای را نخواهید دید.

این در مورد سایت های کاملاً جدید دوچندان صادق است. ممکن است برای 6 ماه تا یک سال یا حتی بیشتر چیزی نبینید. گوگل به زمان نیاز دارد تا سایت شما را بررسی کند و سپس تصمیم بگیرد که آب را با محتوای شما آزمایش کند.

توصیه من؟

صبر کن اینجا و آنجا تغییراتی ایجاد کنید، سپس در حالی که روی صفحات یا تاکتیک های دیگر کار می کنید، بعداً برگردید.

نظرات نهایی در مورد اینکه چرا SEO شما کار نمی کند

بهینه سازی موتورهای جستجو یک بازی بی ثبات است. این ترکیبی عجیب از هنر و علم است، غریزه درونی مبتنی بر تجزیه و تحلیل داده ها. بنابراین، یافتن اینکه چرا استراتژی سئو شما کار نمی کند کمی زمان می برد.

اما، برای یک چک لیست آسان، توصیه می کنم:

اطمینان حاصل کنید که محتوای عالی می نویسید که به سؤالات کاربر پاسخ می دهد
برای بک لینک به سایت های داخلی و اینفلوئنسرها مراجعه کنید
ساختار فنی سایت خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که ربات ها به راحتی در صفحات شما پیمایش می کنند
منتظر و پیگیری باشید.

چک لیست سئو

در انتها چک لیست سئو را که می تواند شامل کارهای لازم است را ارائه می دهیم. از آن برای بهبود سایت خود استفاده کنید.

لینک مرتبط: چک لیست سئو ویرایش 2022

 

 

Leave a Comment

مطالب پیشنهادی

مشکلات اتصال به سرور در گوگل

گوگل: ما مشکلات اتصال به سرور Server Connectivity Issues را به عنوان یک مشکل کیفیت نمی بینیم در یک پاتوق، یکی از متخصصان سئو از جان مولر درباره مشکلات اتصال به سرور و اینکه چگونه روی خزیدن توسط گوگل تأثیر می‌گذارد، پرسید. آنها اخیراً با مشکلی روبرو شدند که در آن بیش از 55 درصد […]

یادگیری ماشین و سئو

یادگیری ماشینی : پیش بینی الگوریتم های SEO عظیم با پشتوانه ML گوگل یادگیری ماشینی (ML) تأثیر ماندگاری در بسیاری از زمینه‌های تجاری بر جای گذاشته است و شرکت‌های فناوری بیشترین بهره را از آن برده‌اند. گوگل، بزرگترین غول فناوری جهان، از همان ابتدا رهبری تحقیقات ML را بر عهده داشت. کسب و کار اصلی […]

URL ارجاع دهنده یا Referring URL

URL ارجاع دهنده: URL ارجاع چیست؟ URL ارجاع دهنده URL یک صفحه وب است که به صفحه ای در وب سایت شما پیوند می دهد، بنابراین ترافیک را برای شما ارسال می کند. اگر از یک برنامه تجزیه و تحلیل وب استفاده می کنید، می توانید همه URL های ارجاعی را که به وب سایت […]

استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) یکی از مهمترین جنبه های استراتژی بازاریابی آنلاین هر کسب و کاری است. با این حال، برخی از استراتژی‌های سئو وجود دارد که بسیاری از شرکت‌ها نادیده گرفته می‌شوند، که می‌تواند به رتبه‌بندی و دیده شدن وب‌سایت آنها آسیب برساند. بیش از این، استراتژی‌های سئوی مختلفی وجود دارد که کسب‌وکارها […]

الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟

MUM Google با غلبه بر موانع زبانی در انواع رسانه‌های مختلف، «جستجو» را تغییر می‌دهد. آیا MUM اینجا برای بهبود سئو یا منسوخ شدن آن است؟   در سال 2021، Prabhakar Raghavan، معاون ارشد گوگل، از راه اندازی یک مدل هوش مصنوعی جدید به نام Multitask Unified Model (MUM) در رویداد Google I/O خبر داد. […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • مشکلات اتصال به سرور در گوگل
  • یادگیری ماشین و سئو
  • URL ارجاع دهنده یا Referring URL
  • استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود
  • الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟
  • اهمیت دسترسی به وب و سئو
  • بهترین استراتژی های لینک سازی کدامند؟
  • کاهش شدید و ناگهانی بازدید سایت
  • سوزاندن سئو Burn SEO
  • 4 دلیل رایج برای شکست یک کسب و کار کوچک
  • 10 روش بد سئو که رتبه گوگل شما را از بین می برد
  • در سئو چه موضوعاتی مطرح می شود؟
  • آیا سئو می تواند شما را میلیونر کند؟ کسب درآمد با سئو
  • خدمات مشاوره سئو را ارائه دهید – مشاوره سئو با درآمد عالی
  • نقش کلمات کلیدی در سئو

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.