• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / URL کنونیکال چیست؟ نحوه تسلط بر تگ Rel=Canonical

URL کنونیکال چیست؟ نحوه تسلط بر تگ Rel=Canonical

نویسنده:داریوش زمانی # تاریخ ژانویه 5, 2022

درک نحوه استفاده درست از canonicalization و تنظیم URL کنونیکال، دانش مهمی برای تمام متخصصان سئو است و اجرای نادرست این موارد می‌تواند مسائل گسترده‌ای را ایجاد کند که بر عملکرد سایت شما تاثیر منفی می‌گذارد.

URL متعارف نسخه ترجیحی یک صفحه وب است. در یک قطعه کد کوچک یافت شده در یک صفحه ظاهر می شود که به موتورهای جستجو می گوید چگونه صفحه را بخزند و اهمیت محتوا را رتبه بندی کنند.

در صورتی که محتوای یکسانی در URL های مختلف یافت می شود، استفاده از این کد – که به عنوان تگ rel=canonical نامیده می شود – به خزنده های جستجو کمک می کند تا درک بهتری از محتوای مهم داشته باشند، مشکلات محتوای تکراری را حل کنند، رتبه بندی آن محتوا را بهبود بخشند و در نهایت، می تواند مشتریان بیشتری را به سایت شما هدایت کند.

برای نشان دادن نحوه استفاده از URL متعارف، بقیه این پست شامل موارد زیر می شود:

URL متعارف canonical  کنونیکال چیست؟
چرا rel=canonical برای سئو خوب است؟
چه زمانی از URL متعارف استفاده کنم؟
URL های متعارف در مقابل تغییر مسیرهای 301: تفاوت چیست؟
URL های متعارف در مقابل متا تگ های روبات Noindex: چه چیزی بهتر است؟
چگونه یک URL متعارف تنظیم کنیم

URL کنونیکال چیست؟

یک عنصر پیوند متعارف یا تگ متعارف در هدر HTML یک صفحه وب یافت می شود و به موتورهای جستجو می گوید که آیا نسخه مهمتری از صفحه وجود دارد یا خیر. تگ متعارف به صورت: rel=”canonical” ظاهر می شود.

به عنوان مثال، این خط از کد HTML به موتورهای جستجو می گوید که URL “https://shoestore.org” نسخه اصلی صفحه ای است که این تگ در آن وجود دارد:

<link rel=”canonical” href=”https://webbartar.com” />

این برچسب مهم است زیرا موتورهای جستجو به طور منظم وب سایت ها را جستجو می کنند تا به آنها کمک کند تا در مورد نحوه رتبه بندی صفحات و پست ها تصمیم بگیرند. اگر خزنده جستجو دو صفحه با محتوای یکسان پیدا کند، نمی داند چگونه آنها را رتبه بندی کند. نمی‌تواند تصمیم بگیرد که کدام صفحه باید رتبه‌بندی شود، بنابراین این دو صفحه پتانسیل رتبه‌بندی دیگری را به خطر می‌اندازند. در نتیجه، این امکان وجود دارد که هیچ یک از محتوای سئو رتبه بندی نشوند.

اگر دو صفحه با محتوای مشابه در وب سایت خود دارید یا اگر محتوایی در سایت خود دارید که در سایت دیگری نیز استفاده می شود، باید یک URL کنونیکال یا  متعارف تنظیم شود. می‌توانید از یک تگ کنونیکال یا متعارف برای اشاره به محتوای اصلی گوگل استفاده کنید و مطمئن شوید که اولین قطعه تمام اعتبار و مزایای سئو را دریافت می‌کند.

این برچسب در سال 2009 معرفی شد، زمانی که گوگل با مایکروسافت (بینگ) و یاهو برای ایجاد اجماع برای پذیرش شرایط متعارف همکاری کرد. در حالی که این مقاله احتمالاً بر روی استفاده از canonicals برای کمک به خزنده‌های Google تمرکز دارد، بدانید که اکثریت قریب به اتفاق موتورهای جستجو این برچسب‌ها را می‌پذیرند.

چرا Rel=Canonical در سئو اهمیت دارد؟

به زبان ساده، محتوای تکراری موتورهای جستجو را سردرگم می کند. هنگامی که موتورهای جستجو به صفحات متعدد با محتوای یکسان نگاه می کنند و بهینه سازی کلمه کلیدی واضحی وجود ندارد، سیگنال های زیر را نشان می دهند:

نمی دانم به کدام قطعه اعتبار بدهم
نمی دانم چه چیزی را فهرست بندی کنم
نمی دانم چه صفحاتی باید رتبه بندی شوند
تگ rel=canonical این موضوع را روشن می کند، به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوا را درک کنند، از نادیده گرفتن صفحه جلوگیری می کند و شانس رتبه بندی محتوا را افزایش می دهد.

از برچسب‌های rel=canonical برای شفاف‌سازی محتوای تکراری، کمک به موتورهای جستجو برای درک محتوا و بهبود شانس رتبه‌بندی محتوای شما استفاده کنید. برای توییت کلیک کنید.
زمانی صحبت شد که محتوای تکراری می‌تواند منجر به جریمه‌های جستجو، حذف کل رتبه‌بندی وب‌سایت یا حذف کامل آن از SERP شود. با این حال، اکنون بسیاری از سئوکاران معتقدند که جریمه واقعی وجود ندارد.

گوگل وب سایت هایی با محتوای تکراری را مجازات نمی کند. این فقط نتایج تکراری را فیلتر می کند تا تجربه بهتری ایجاد کند و هدف جستجو را برآورده کند.

گوگل می داند که کاربران نمی خواهند یک محتوای یکسان را چندین بار ببینند. اگر کاربر آنچه را که می‌خواست در فهرست اول پیدا نکرد، چرا همان محتوا در فهرست دوم، سوم و چهارم متفاوت است؟
گوگل فعالانه سعی می کند بهترین منبع محتوا را پیدا کند تا بتواند آن صفحه را نمایش دهد و تجربه مثبتی برای کاربران ایجاد کند. این کار باعث می‌شود که کاربران مجبور نباشند روی منابع اصلی کلیک کنند یا منبعی را که به شخص دیگری تعلق دارد به اشتباه اعتبار دهند.
در حالی که صفحه ای با محتوای تکراری جریمه نمی شود، ممکن است در نتایج به نفع محتوای دیگر فیلتر شود. ترافیک زیادی برای آن پست وجود نخواهد داشت، اما تأثیر منفی بر روی کل وب سایت نخواهد داشت.
علی‌رغم تلاش‌های شما، این احتمال وجود دارد که محتوای تکراری در وب‌سایت خود داشته باشید یا سایر وب‌سایت‌ها محتوای شما را گرفته و آن را در صفحات خود تکرار کرده باشند. کارشناسان تخمین می زنند که 29 درصد از کل محتوای وب تکراری است.

اما شما به راحتی می توانید این مشکلات را حل کنید و با استفاده از بهترین شیوه های URL متعارف نسبی و دانستن زمان استفاده از این برچسب، نتایج سئوی طولانی مدت ایجاد کنید.

چه زمانی از URL کنونیکال استفاده کنم؟ (5 مثال متعارف مرتبط)

در اینجا چند مثال متعارف وجود دارد که نشان می‌دهد چه زمانی باید از این برچسب برای شناسایی محتوای تکراری و رعایت بهترین شیوه‌های سئو استفاده کنید.

اگر محتوای تکراری ناخواسته در سایت شما وجود دارد

همانطور که قبلا ذکر شد، ممکن است محتوای تکراری در وب سایت خود داشته باشید و حتی آن را ندانید. ده ها موقعیت وجود دارد که می تواند به محتوای تکراری ناخواسته منجر شود. تعدادی از شایع ترین علل عبارتند از:

سایت شما نسخه های جداگانه ای از صفحات HTTP و HTTPS یا WWW و غیر WWW دارد

سایت دیگری محتوای شما را حذف کرده و مجدداً منتشر کرده است
توضیحات و عناوین متا سئو برای چندین صفحه یکسان است
مشکلات فنی مانند مشکلات صفحه بندی یا چندین نسخه از صفحات قابل چاپ و فقط متنی وجود دارد
از آنجایی که شناسایی مشکلات فنی محتوای تکراری در سایت شما ممکن است دشوار باشد، باید از یک جستجوگر محتوای تکراری برای یافتن مشکلات استفاده کنید. ابزار حسابرسی سئو الکسا می تواند به شما کمک کند تا مشکلات محتوای تکراری پنهانی را که ممکن است از آنها آگاه نباشید، پیدا کنید.

برچسب متعارف را برای محتوای تکراری اضافه کنید

URL های متعارف در مقابل تغییر مسیرهای 301: تفاوت چیست؟

در برخی موارد، ممکن است بخواهید یک تغییر مسیر 301 را به جای URL متعارف تنظیم کنید. ریدایرکت 301 به طور خودکار بازدیدکنندگان سایت را هنگامی که روی یک لینک قدیمی کلیک می کنند به یک URL جدید می فرستد. اگر در حال ادغام محتوا در آرشیو یا به روز رسانی URL یا صفحه وب خود هستید، در اکثر مواقع، از تغییر مسیر 301 استفاده می کنید. با این حال، اگر همچنان می‌خواهید افراد به صفحه دسترسی داشته باشند، حتی اگر محتوا تکراری باشد، به جای آن به یک URL متعارف نیاز دارید.

وقتی محتوای موجود را بازنشر می دهید

اگر وب‌سایتی دارید که بخشی از یک حق امتیاز یا سازمان ملی است، می‌توانید بیانیه‌ها، بیانیه‌های مطبوعاتی و حتی محتوای وبلاگ را که در اصل در وب‌سایت ملی اصلی منتشر شده است به اشتراک بگذارید. به جای اینکه صرفاً به محتوای اصلی پیوند دهید و امیدوار باشید بازدیدکنندگان سایت روی آن کلیک کنند، می توانید محتوا را در سایت خود منتشر کنید.
. این محتوای تکراری است که به یک برچسب متعارف نیاز دارد. می‌توانید از یک URL متعارف برای هدایت خزنده‌های جستجو به پست اصلی استفاده کنید تا به نظر نرسد که دارید صفحه را کپی می‌کنید.

وقتی محتوای وبلاگ را سندیکایی می کنید

یکی از استراتژی های بازاریابی شما ممکن است شامل پخش محتوای موجود در وب سایت های دیگر باشد. پیوند وبلاگ به شما کمک می کند تا آگاهی و دسترسی به برند خود را گسترش دهید، در حالی که ناشر محتوا برای صفحات خود دریافت می کند. با این حال، محتوای سندیکایی به این معنی است که کلمات شما اکنون در چندین صفحه در سراسر اینترنت پخش می شوند. بدون نشانی‌های اینترنتی متعارف، خزنده‌های جستجو ممکن است ندانند کدام محتوا اول بوده و چه چیزی را در اولویت قرار دهد. خوشبختانه، بسیاری از وبلاگ‌هایی که محتوا را به اشتراک می‌گذارند، می‌دانند که یک URL متعارف را تنظیم می‌کنند تا به سئو یا قدرت جستجوی مارک‌هایی که با آن کار می‌کنند، آسیب نرسانند.

مثال URL متعارف نسبی

هنگامی که شما A/B صفحات مختلف را تست می کنید
تست A/B یک استراتژی است که بازاریابان برای مشاهده اینکه کدام عناصر در یک صفحه بهترین کار را انجام می دهند، استفاده می کنند. می توانید جزئیات کوچک مانند رنگ دکمه های مختلف یا تغییرات بزرگ مانند طرح بندی صفحه یا محتوا را آزمایش کنید. در برخی موارد، گوگل ممکن است در پایان هر دو صفحه را خزیده و در مورد اینکه کدام یک را به عنوان اصلی فهرست کند سردرگم می شود. URL های متعارف به عنوان یک نقشه راه برای محتوای اصلی عمل می کنند.

هنگامی که از چندین تغییر URL استفاده می کنید (اغلب در سایت های تجارت الکترونیکی)
URL های متعارف اغلب برای وب سایت های تجارت الکترونیکی استفاده می شوند که سلسله مراتب و URL های مختلفی را با تغییر سایت هایشان تنظیم می کنند. یک وب‌سایت تجارت الکترونیک ممکن است دارای دسته‌بندی به کفش‌ها با فهرست محصولات باشد و سپس سلسله مراتب را تغییر دهد تا این دسته به کفش‌های زنانه و مردانه یا صندل در مقابل کفش‌های دویدن تقسیم شود. این به این معنی است که آدرس‌های اینترنتی این صفحات محصول تغییر می‌کنند، حتی اگر خود صفحات ثابت بمانند. در نتیجه دو URL با محتوای یکسان وجود دارد. URL های متعارف بخشی از بهترین شیوه های SEO تجارت الکترونیک هستند که موتورهای جستجو را به صفحات برتر هدایت می کنند.

 

URL های متعارف در مقابل ربات های Noindex متا تگ ها: چه چیزی بهتر است؟

راه دیگری که ممکن است بخواهید مشکلات محتوای تکراری را حل کنید این است که موتورهای جستجو را از خزیدن در صفحه در وهله اول مسدود کنید. از طریق سئو متا تگ و متا تگ روبات ها، می توانید به موتورهای جستجو بگویید که صفحات شما را خزیده نکنند، که ممکن است به نظر یک راه حل سریع باشد. با این حال، در بیشتر موارد، هرچه گوگل بتواند صفحات بیشتری را در وب سایت شما بخزد، بهتر است. بنابراین معمولاً بهتر است از noindex برای صفحاتی استفاده کنید که قصد رتبه بندی یا دریافت ترافیک برای آنها را ندارید.

چگونه یک URL کنونیکال تنظیم کنیم

اکنون که فهمیدید چرا می خواهید از یک تگ متعارف استفاده کنید و چگونه می تواند به شما کمک کند، وقت آن است که این تگ را به سایت خود اضافه کنید. بسته به افزونه هایی که استفاده می کنید و میزان راحتی شما در افزودن کد به وب سایت خود، راه های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد.

در حالی که روش های زیادی برای انتخاب بهترین راه برای افزودن تگ متعارف وجود دارد، مهم است که از یک قالب یکپارچه در وب سایت خود پیروی کنید. اگر چندین نفر به صفحات دسترسی داشته باشند، می توانند برچسب ها را به روش های مختلف اضافه کنند، که می تواند منجر به مشکلات بیشتر سئو شود.

URL های متعارف را با استفاده از Yoast اضافه کنید

Yoast SEO یکی از محبوب ترین افزونه های سئو برای وردپرس است و ابزاری ساده و آسان برای افزودن تگ های متعارف است. اگر سایت وردپرسی دارید، افزونه رایگان را نصب کنید و به راحتی از طریق صفحه ویرایش یا قسمت پست، یک تگ کنونیکال اضافه کنید. اگر نمی خواهید کد یا عناصر فنی صفحه خود را لمس کنید، این یک گزینه ایده آل است.

URL کنونیکال- متعارف را با yoast اضافه کنید

URL های متعارف را با استفاده از کد در سایت اضافه کنید
بدون افزونه خاصی که پیوندهای متعارف را ارائه می دهد (یا اگر نمی خواهید از آن برای این منظور استفاده کنید)، می توانید با استفاده از تکه های کد کوچک تگ های rel=canonical را به وب سایت خود اضافه کنید. می توانید کد را در آن قرار دهید
هدر صفحه شما برای ایجاد URL متعارف به محض اینکه خزنده ها در صفحه شما قرار می گیرند:

<link rel=”canonical” href=”webbartar.com<?php echo $_SERVER[‘REQUEST_URI’];?>”>

اگر با تنظیم کد هدر در صفحه وردپرس خود آشنا نیستید، می توانید این راهنما را دنبال کنید تا مطمئن شوید که کد را به درستی اعمال کرده اید.

Canonicals را از طریق Google Tag Manager اضافه کنید

اگر چندین تگ در وب سایت خود دارید، می توانید آنها را از طریق Google Tag Manager مدیریت کنید. این به شما این امکان را می‌دهد که یک تگ را هنگام بارگیری صفحه‌تان به جای ده‌ها تگ اجرا کنید، که سرعت را بهبود می‌بخشد و عیب‌یابی مشکلات را آسان‌تر می‌کند. Moz یک راهنمای عمیق برای مدیریت تگ های rel=canonical شما از طریق GTM دارد. شما می توانید از این ابزار برای تنظیم پارامترهای مختلف برای مواردی که می توان خزیدن و آنچه را که باید نادیده گرفت استفاده کنید.

url کنونیکال  را با مدیر تگ گوگل اضافه کنید

محتوای تکراری را پیدا کنید و URL های کنونیکال  را اضافه کنید

راه اندازی یک URL متعارف راهی سریع برای رفع مشکلات سئو است که همراه با محتوای تکراری در سایت شما وجود دارد. از یک جستجوگر URL متعارف برای یافتن و رفع مشکلات محتوای تکراری در سایت خود استفاده کنید تا مطمئن شوید که محتوای شما برای جذب و برقراری ارتباط مناسب با خزنده‌های جستجو بهینه شده است.

url کنونیکال یکی از تگ های مهم سئو می باشد ، با استفاده از آن می توانیم خزنده های گوگل را بهتر راهنمایی کنیم و همچنین از شناسائی محتوای تکراری ناخواسته جلوگیری کنیم .

Leave a Comment

مطالب پیشنهادی

توسعه فرآیند لینک های داخلی

یک فرآیند پیوند داخلی ایجاد کنید مهم نیست که وب سایت شما چقدر بزرگ یا کوچک باشد، برای سئو به یک فرآیند لینک سازی داخلی هوشمند نیاز دارید.   چرا یک فرآیند پیوند (لینک سازی) داخلی ایجاد کنیم؟ از برخی جهات، خزنده مانند جاروبرقی ربات است. در حالی که یک خزنده در وب سایت شما […]

استفاده از تبلیغات سئو برای کمک به رشد کسب و کار شما

به لطف فناوری، کسب‌وکارها در سرتاسر جهان می‌توانند از دسترسی به میلیاردها نفر به صورت آنلاین و نه فقط به جمعیت محلی خود بهره ببرند. اما حتی اگر بخواهید فقط به یک جمعیت محلی برسید، سئو سایت یا بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) پیدا کردن کسب و کار شما را برای کسی در همسایگی شما […]

خدمات سئوی مدیریت شده: آنچه هر صاحب کسب و کار کوچک باید بداند

نتایج به دست آمده است، و شما خبر خوبی دارید: شما در حال تولید سرنخ و فروش هستید. ناگهان، تلفن شما شروع به زنگ زدن می کند و صندوق ورودی شما بیش از آن چیزی است که شما می توانید آن را انجام دهید. از اینکه کسب و کار شما با چنین سرعتی در حال […]

سئوی سازمانی چیست و چرا متفاوت است

سدئ بهینه سازی موتور جستجو (SEO) برای استراتژی بازاریابی دیجیتال یک شرکت بسیار مهم است. بهینه سازی وب سایت یک شرکت کوچک یک کار نسبتا قابل مدیریت است. با این حال، بهینه سازی یک وب سایت با هزاران صفحه و کلمات کلیدی بسیار پیچیده تر است. بله سئو سازمانی متفاوت از سئو کسب و کارهای […]

مشکلات اتصال به سرور در گوگل

گوگل: ما مشکلات اتصال به سرور Server Connectivity Issues را به عنوان یک مشکل کیفیت نمی بینیم در یک پاتوق، یکی از متخصصان سئو از جان مولر درباره مشکلات اتصال به سرور و اینکه چگونه روی خزیدن توسط گوگل تأثیر می‌گذارد، پرسید. آنها اخیراً با مشکلی روبرو شدند که در آن بیش از 55 درصد […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • توسعه فرآیند لینک های داخلی
  • استفاده از تبلیغات سئو برای کمک به رشد کسب و کار شما
  • خدمات سئوی مدیریت شده: آنچه هر صاحب کسب و کار کوچک باید بداند
  • سئوی سازمانی چیست و چرا متفاوت است
  • مشکلات اتصال به سرور در گوگل
  • یادگیری ماشین و سئو
  • URL ارجاع دهنده یا Referring URL
  • استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود
  • الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟
  • اهمیت دسترسی به وب و سئو
  • بهترین استراتژی های لینک سازی کدامند؟
  • کاهش شدید و ناگهانی بازدید سایت
  • سوزاندن سئو Burn SEO
  • 4 دلیل رایج برای شکست یک کسب و کار کوچک
  • 10 روش بد سئو که رتبه گوگل شما را از بین می برد

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.