• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / ممیزی (auditing) سئو وب سایت برای مبتدیان: (13 سوال مهم که باید بپرسید)

ممیزی (auditing) سئو وب سایت برای مبتدیان: (13 سوال مهم که باید بپرسید)

هیچ وب سایتی کامل نیست تقریباً همیشه از نظر طراحی وب سایت، بهینه سازی محتوا و سئو فنی جا برای پیشرفت وجود دارد.

مشکلی که اکثر سئوکاران مبتدی هنگام ممیزی وب سایت با آن مواجه می شوند این است که همیشه نمی دانند از کجا باید شروع کنند.

اگر در حال ارزیابی و ممیزی یک وب سایت برای عملکرد و پتانسیل سئو هستید، در اینجا 13 سوال برای کمک به شما برای شروع ارائه شده است.

1. آیا هر صفحه وب دارای یک تگ H1 منحصر به فرد (unique H1 tag) است؟

هر صفحه وب باید دارای یک تگ H1 باشد.

تگ H1 تمرکز یا موضوع اصلی صفحه را مشخص می کند. بنابراین، هر صفحه وب باید تنها یک تگ H1 داشته باشد. اگر یک صفحه وب دارای چندین تگ H1 باشد، ممکن است موتورهای جستجو را گیج کند و همچنین تمرکز صفحه را کمرنگ کند.

ثانیاً، هر صفحه وب باید دارای یک تگ H1 منحصر به فرد باشد زیرا هر صفحه باید به موضوع متفاوتی در سایت شما بپردازد.

2. آیا هر صفحه وب دارای توضیحات متا منحصر به فردی است؟

درست مانند تگ H1، هر صفحه وب نیز باید دارای توضیحات متا منحصر به فرد باشد. توضیحات متا خلاصه کوچکی از صفحه وب است که توسط موتورهای جستجو و کاربران موتورهای جستجو استفاده می شود.

توضیحات متا باید حاوی کلمات کلیدی اولیه و LSI باشد و کمتر از 155 کاراکتر باشد، بنابراین در SERP ها کوتاه نمی شود.

3. آیا صفحات وب برای کلمات کلیدی اولیه و ثانویه بهینه شده اند؟

در دنیای امروزی سئو و بازاریابی محتوا، شما مجبور نیستید تراکم کلمه کلیدی خاصی را حفظ کنید، مثلاً 3 درصد. به این دلیل است که موتورهای جستجو هوشمندتر شده اند و جستجوی معنایی به طور قابل توجهی در چند سال گذشته پس از پیشرفت در NLP، یادگیری ماشین و Google BERT تکامل یافته است.

آنچه مهمتر است این است که مطمئن شوید صفحات وب را برای کلمات کلیدی خاصی بیش از حد بهینه نمی کنید. اگر کلمات کلیدی مانند انگشت شست دردناک ظاهر شوند، محتوا ممکن است هرزنامه به نظر برسد و منجر به جریمه موتور جستجو شود. بهینه سازی بیش از حد کلمات کلیدی نیز تأثیر منفی بر خوانایی، تجربه کاربر و اعتبار دارد.

4. آیا وب سایت دارای صفحاتی با محتوای نازک است؟

محتوا پادشاه است، و شما باید صفحاتی را با محتوای کم در سایت شناسایی کنید تا مطمئن شوید سایت شما بهترین ارزش ممکن را برای بازدیدکنندگان خود ارائه می دهد.

بدانید که محتوای نازک همیشه با تعداد کلمات تعیین نمی شود. تا زمانی که یک صفحه به وضوح به درخواست کاربر پاسخ دهد، خوب است.

از طرف دیگر، اگر ارزش افزوده ای ایجاد نمی کند، یا اگر محتوا پرز، بی ربط یا هش شده است، باید صفحه را با محتوای جدید، دقیق و مرتبط تر به روز کنید.

5. آیا ناوبری وب سایت از جاوا اسکریپت استفاده می کند؟

استفاده از جاوا اسکریپت برای ناوبری وب سایت یک عمل قدیمی است. متوجه خواهید شد که ناوبری وب سایت به ندرت به جاوا اسکریپت نیاز دارد و تقریباً همه چیز را می توان با کدنویسی CSS3 انجام داد.

اگر پیمایش یک وب سایت از جاوا اسکریپت استفاده می کند، ممکن است مشکلات بین پلتفرمی و سازگاری متقابل ایجاد کند.

6. آیا وب سایت دارای نقشه سایت است؟

نقشه سایت XML یک جنبه جدایی ناپذیر از سئوی فنی یک وب سایت در نظر گرفته می شود زیرا به خزنده های موتورهای جستجو کمک می کند صفحات وب مختلف را در سایت شما پیدا کرده و فهرست بندی کنند.

با این حال، نقشه سایت همیشه اجباری نیست. یک ساختار پیوند داخلی قوی و تقریباً کامل ممکن است خزنده‌های موتورهای جستجو را آسان‌تر کند تا همه صفحات مربوطه را در سایت شما پیدا کنند.

با این حال، سخت است که ساختار پیوند داخلی کاملاً عالی باشد. بنابراین، همیشه باید از نقشه سایت استفاده کنید، زیرا کیفیت کلی یک وب سایت را بهبود می بخشد.

بررسی کنید که آیا وب سایت شما نقشه سایت دارد یا خیر.

7. آیا وب سایت دارای robots.txt بدون خطا است؟

یک فایل robots.txt به موتورهای جستجو می گوید که کدام صفحات را بخزند و فهرست کنند و از کدام صفحات اجتناب کنند.

دلایل زیادی برای جلوگیری از ایندکس کردن صفحات وب خاص توسط خزنده های موتورهای جستجو وجود دارد. با این حال، بسیار مهم است که robots.txt شما به درستی پیکربندی شده باشد، زیرا می‌تواند مانع از دسترسی موتورهای جستجو به صفحاتی شود که می‌خواهید ایندکس شوند.

همچنین، مطمئن شوید که منابع CSS و جاوا اسکریپت را در robots.txt مسدود نکنید. گوگل در جولای 2015 از آن جلوگیری کرد.

8. آیا وب سایت برای موبایل مناسب است؟

نسبت ترافیک موبایل روز به روز در حال افزایش است. در حال حاضر بیش از 50 درصد ترافیک از دستگاه های تلفن همراه و گوشی های هوشمند می آید. به همین دلیل بسیار مهم است که وب سایت شما کاملاً ریسپانسیو و سازگار با موبایل باشد. در غیر این صورت، ممکن است بیش از نیمی از ترافیک احتمالی سایت خود را از دست بدهید.

علاوه بر این، وب‌سایتی که ریسپانسیو و سازگار با موبایل نباشد، رتبه‌بندی در صفحه اول گوگل بسیار سخت خواهد بود، زیرا گوگل اکنون از فهرست اول موبایل استفاده می‌کند.

9. آیا وب سایت از تصاویر فشرده استفاده می کند؟

یک وب سایت یا وبلاگ مدرن از تصاویر زیادی استفاده می کند. این امر به ویژه در مورد فروشگاه های تجارت الکترونیکی که صدها و هزاران تصویر محصول دارند، صادق است.

اگرچه استفاده از تصاویر در وب سایت شما برای تعامل کاربران و بهبود رتبه بندی موتورهای جستجو توصیه می شود، اما تصاویر فشرده نشده نیز می توانند سرعت وب سایت شما را کاهش دهند.

برای جلوگیری از این مشکل:

مطمئن شوید که تمام تصاویر وب سایت شما فشرده شده است. اندازه آنها نباید بیشتر از 100-200 کیلوبایت باشد.
دوم، همیشه از تصاویر در قالبی مناسب برای وب، یعنی JPEG به جای PNG استفاده کنید.

10. سرعت بارگذاری وب سایت است؟

در حالی که ما در مورد سرعت بارگذاری هستیم، باید سرعت بارگذاری کلی وب سایت خود را بررسی کنید.

درک این نکته مهم است که تصاویر تنها عاملی نیستند که بر سرعت بارگذاری وب سایت شما تأثیر می گذارد. متغیرهای زیادی دخیل هستند و باید بدانید کدام عامل بیشترین تأثیر را دارد.

یک وب سایت با بارگذاری آهسته نه تنها رتبه بندی بالاتر در SERP را دشوار می کند، بلکه تجربه کاربری بدی را نیز به بازدیدکنندگان ارائه می دهد و به اعتبار، اعتبار و نرخ تبدیل سایت شما لطمه می زند.

می توانید از ابزار بررسی سرعت وب سایت ما به صورت رایگان استفاده کنید تا از سرعت بارگذاری وب سایت خود مطلع شوید و پیشنهادات عملی برای بهبود آن دریافت کنید.

در حالت ایده آل، بارگذاری صفحات وب نباید بیش از 1 تا 2 ثانیه طول بکشد.

11. خزیدن وب سایت چگونه است؟

اگر یک وب سایت به راحتی قابل خزیدن نباشد، موتورهای جستجو برای رتبه بندی بالاتر در SERP ها مشکل خواهند داشت.

مشکلات رایج خزیدن شامل خطاهای 5xx و خطاهای 4xx، به عنوان مثال، خطاهای 404 صفحه است. صفحات وب را که دارای مشکلات خزیدن هستند شناسایی کنید و آنها را برطرف کنید تا وب سایت خود را برای خزنده های موتور جستجو بهینه کنید.

12. صفحه وب به طور متوسط ​​چند لینک داخلی دارد؟

لینک های زیاد نیز می تواند مشکل ساز باشد.

اگر یک صفحه وب دارای نسبت متن به پیوند غیر منطقی بالایی باشد، ممکن است هرزنامه به نظر برسد و منجر به جریمه جستجو یا تنزل وب سایت در صفحات نتایج موتور جستجو شود.

اگرچه هیچ قانون ثابتی وجود ندارد، اما این یک تمرین خوب سئو است که در هر 1000 کلمه بیش از 10-12 لینک نداشته باشید.

همچنین بهترین روش سئو این است که لینک های داخلی و خارجی را فقط در جایی که منطقی است ایجاد کنید. قبل از ایجاد یک پیوند، از خود بپرسید که آیا آن پیوند ارزش واقعی برای خوانندگان می‌افزاید یا خیر.

اگر اینطور نیست – و اگر برای پشتیبان گیری از یک منبع اطلاعاتی هم نیست – می توانید از آن صرف نظر کنید.

 

13. آیا وب سایت از داده های ساخت یافته استفاده می کند؟

با افزودن داده‌های ساخت‌یافته، می‌توانید درک زمینه یک صفحه وب را برای خزنده‌های موتورهای جستجو آسان‌تر کنید و شانس ایجاد قطعه‌های غنی در SERP را افزایش دهید.

در اینجا نمونه ای از ریچ اسنیپت ها آورده شده است:

ریچ اسنیپت ها در SERP ها جالب تر به نظر می رسند و ممکن است تأثیر مثبتی بر رتبه بندی موتورهای جستجو و نرخ کلیک (CTR) صفحه داشته باشند.

درباره داده های ساخت یافته و نشانه گذاری طرحواره بیشتر بیاموزید.

نتیجه
اگرچه حسابرسی یک وب سایت برای سئو بسیار بیشتر است، اما 13 سوال ذکر شده در بالا به شما کمک می کند در مسیر درست حرکت کنید.

علاوه بر این، درک این نکته مهم است که ممیزی یک وب سایت برای سئو یک فرآیند مداوم است. به بررسی جنبه های مختلف و بهبود کیفیت وب سایت ادامه دهید.

اگر سوالی دارید، در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.

 

مطالب پیشنهادی

برترین تمرکز SEO در سال 2022 بر چیست؟

برترین تمرکز SEO برای سال 2022 چیست؟ روندها می آیند و می روند – اما در حال حاضر، متخصصان سئو باید روی چه چیزی تمرکز کنند؟ ، متخصصان سئو به دنبال یک گلوله جادویی هستند. پس از  سالها ، من همچنان امیدوار هستم که تکنیکی را بیابم که به طور خودکار یک سایت را برای […]

بهترین نکات برای رتبه بندی وب سایت جدید شما در گوگل

نکاتی برای رتبه بندی وب سایت شما آیا می خواهید سایت جدید خود را در گوگل رتبه بندی کنید؟ مطمئن نیستید که کدام استراتژی بهتر عمل می کند؟ بهینه سازی وب سایت شما برای نتایج جستجو می تواند یک فرآیند طولانی و پیچیده باشد، اما کارهای زیادی وجود دارد که می توانید در این راه […]

چگونه نفر اول گوگل باشم؟

75 درصد از مردم هرگز در جستجوی گوگل از صفحه اول عبور نمی کنند، حدود 36 درصد کلیک ها مربوط به نفر اول گوگل است، این حجم انبوهی از بازدیدهای رایگان که ارمغان رتبه 1 گوگل است. کلمات کلیدی مرتبط را انتخاب کنید ایجاد محتوای با کیفیت بالا بهینه سازی جستجوگرها در صفحه بهینه سازی […]

ارتباط کلمات کلیدی یا کلمات کلیدی مرتبط Keyword relevancy چیست؟

ارتباط کلمات کلیدی به این موضوع اشاره دارد که در هر صفحه سایت شما، کلمات یا عبارات کلیدی خاص چقدر مرتبط یا مهم هستند. موتورهای جستجو از ارتباط کلمه کلیدی برای تعیین اینکه صفحه شما در مورد چیست استفاده می کنند، و این تا حدی همان چیزی است که آنها برای تعیین اینکه در هنگام […]

ارتباط کلمه کلیدی: راز سئو برای رتبه بندی بالاتر امروز

ارتباط کلمه کلیدی چگونه دید ارگانیک را  در کسب و کار خود توسعه می دهید؟ اگر می خواهید کسب و کار خود را به طور مؤثر بازاریابی کنید، باید ذهن مخاطبان هدف خود را در ذهن خود قرار دهید. خوشبختانه، کلمات دقیقی که افراد جستجو می کنند می توانند بینش هایی را در اختیار شما […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • برترین تمرکز SEO در سال 2022 بر چیست؟
  • بهترین نکات برای رتبه بندی وب سایت جدید شما در گوگل
  • چگونه نفر اول گوگل باشم؟
  • ارتباط کلمات کلیدی یا کلمات کلیدی مرتبط Keyword relevancy چیست؟
  • ارتباط کلمه کلیدی: راز سئو برای رتبه بندی بالاتر امروز
  • 5 خطای مرگبار بازاریابی آنلاین
  • چگونه محتوا بر رتبه بندی سئو تاثیر می گذارد
  • نحوه یافتن و استخدام تولید کننده محتوای خوب
  • چگونه بهترین استراتژی های ترافیک را برای سایت خود تعیین کنید
  • چگونه محتوا و ساختار سایت خود را برای حداکثر نتایج SERP متمرکز کنید
  • 5 راه برای شناسایی و رفع آدم خواری کلمات کلیدی
  • 10+ راه رایگان برای رسیدن به صفحه اول گوگل
  • 9 روش ساده برای بالا بردن نتایج موتور جستجوی سایت شما
  • 4 نکته که باید در مورد بهینه سازی نرخ تبدیل بدانید
  • آیا به متخصص سئو نیاز دارید؟

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.