اگرچه “به روز رسانی پاندا” وحشتناک اتفاق افتاد و همچنان اتفاق می افتد، بهینه سازهای موتورهای جستجو هنوز از اثرات و احتمالات سناریوهای بعدی در حال فروپاشی هستند.
این هم قابل درک است. قبل از آپدیت پاندا، اکثر بازاریابان اینترنتی معتقد بودند که بالاخره کد گوگل را شکسته اند. رتبه بندی یک وب سایت ساده بود: تحقیق در مورد کلمات کلیدی، نوشتن محتوای SEO و ایجاد بک لینک.
اگر از این سه قانون پیروی کنید، تقریباً برای هر کلمه کلیدی می توانید یک وب سایت رتبه بندی خوبی داشته باشید.
این همان چیزی است که اتفاق افتاد و باعث به هم ریختن رتبه بندی برتر گوگل شد.
متأسفانه، بسیاری از بازاریابان اینترنتی تجارت گوگل را فراموش کردند. کسب و کار گوگل به ارائه محتوای مرتبط و با کیفیت به کاربران خود بستگی دارد. اگر شخصی از Google استفاده می کند و نمی تواند اطلاعات مورد نظر خود را پیدا کند، احتمالاً به جای دیگری می رود.
از آنجایی که صفحات نتایج بسیار مملو از محتوای عمومی و غیر مفید بودند، باید کاری انجام می شد تا اطمینان حاصل شود که کاربران Google راضی می ماندند. آپدیت پاندا همان “چیزی” بود.
Panda Update سیستم سئوی سه مرحله ای را انتخاب کرد و آن را از پنجره بیرون انداخت. دیگر گوگل وب سایت ها را بر اساس تعداد بک لینک هایی که دارند رتبه بندی نمی کند. دیگر مقالات 500 کلمه ای به وب سایت شما کمک نمی کند تا بر نتایج موتورهای جستجو تسلط پیدا کند.
در عوض، گوگل بر روی تجربه کاربری تمرکز کرده است. با به روز رسانی الگوریتم خود، گوگل اکنون ابزاری را در اختیار دارد که دقیقاً چقدر ارزش وب سایت شما برای بازدیدکنندگان فراهم می کند.
گوگل به جای کلمات کلیدی، نرخ پرش bounce rate را بررسی می کند. به جای محتوای بهینه سازی شده، گوگل قبل از ترک وب سایت شما، بررسی می کند که بازدیدکنندگان متوسط چند صفحه را بررسی می کنند.
به همین دلیل، اگر وبسایت شما آنطور که میخواهید رتبهبندی نمیشود، وقت آن است که از اصول اولیه سئو پیروی نکنید. در عوض، با ارزیابی مجدد وب سایت خود و انجام بررسی کیفیت، می توانید بهترین شانس ممکن را برای ورود به صفحه شماره 1 به خود بدهید.
گوگل آنالیتیکس: پنجره ای به دنیای گوگل
خوشبختانه، گوگل ما را در تاریکی رها نکرده است. اگرچه درست است که آنها برای انتشار جزئیات الگوریتم جدید خود عجله ندارند، به روز رسانی پاندا یک چیز را به ما نشان داد: گوگل وب سایت هایی را رتبه بندی می کند که تجربه کاربری با کیفیتی را ارائه می دهند.
تمام اطلاعاتی که برای تعیین اینکه آیا وبسایتهای ما این کار را انجام میدهند یا خیر، نیاز داریم در Google Analytics قرار دارند. به همین دلیل، اگر استفاده از Google Analytics را برای ردیابی آمار وب سایت خود شروع نکرده اید، باید فورا این کار را انجام دهید.
به یاد داشته باشید – گوگل در حال بررسی است تا مطمئن شود بازدیدکنندگان شما از وب سایت شما ارزش کسب می کنند. این بدان معناست که آنها نرخ پرش، میانگین زمان صرف شده در سایت شما، بازدیدکنندگان بازگشتی و تعداد صفحات بازدید شده را بررسی می کنند.
در گوگل آنالیتیکس، می توانید تعیین کنید که وب سایت شما چقدر ارزش دارد.
برای مثال نرخ پرش را در نظر بگیرید. اگر مشتری از صفحه ای در وب سایت شما بازدید کند و بعد از چند ثانیه آن را ترک کند، این یک “جهش” در نظر گرفته می شود. اگر نرخ پرش بالایی دارید، به این معنی است که اکثر بازدیدکنندگان وب سایت شما خیلی سریع از آن خارج می شوند.
این می تواند به معنای یکی از دو چیز باشد:
1) وب سایت شما اطلاعاتی را که جستجوگران به دنبال آن بودند ارائه نمی دهد.
2) بازدیدکنندگان فقط به چند ثانیه نیاز دارند تا اطلاعات مورد نظر خود را پیدا کنند.
در حال حاضر، در اکثر موارد، دلیل شماره 1 مورد خواهد بود. به همین دلیل، اگر با نرخ پرش بالای 40 درصد مواجه شدید، ممکن است زمان آن رسیده که رویکرد خود را در تولید محتوا تغییر دهید.
به طور کلی، اگر محتوای شما قدیمی یا بی مزه و عمومی باشد، ترافیک شما سریعاً نگاه می کند و بلافاصله خارج می شود. الگوریتم جدید گوگل این موضوع را پیگیری می کند و رتبه بندی شما را بر اساس نرخ پرش شما تنظیم می کند.
همین امر را می توان در مورد میانگین زمان صرف شده در وب سایت شما نیز گفت. اگر مردم کمتر از یک دقیقه در وب سایت شما وقت می گذارند، معمولاً به این معنی است که اطلاعاتی را که واقعاً به دنبال آن هستند، پیدا نمی کنند.
با گوگل آنالیتیکس، می توانید تقریباً دقیقاً ببینید که گوگل وب سایت شما را چگونه می بیند. اگرچه نمیتوانیم 100% مطمئن باشیم، آزمایشهای گسترده نشان میدهد که اطلاعات درون Google Analytics بسیار شبیه به اطلاعاتی است که گوگل هنگام رتبهبندی وبسایت شما به دنبال آن است.
به همین دلیل، اگر مشکلی در گوگل آنالیتیکس خود مشاهده کردید، آن را برطرف کنید!
در نهایت، مهم است که به یاد داشته باشید که استراتژیهای قدیمی سئو هنوز در هنگام رتبهبندی وبسایتها در نظر گرفته میشوند. ساخت بک لینک و انجام تحقیق در مورد کلمات کلیدی همچنان ارزشمند است. با این حال، با در نظر گرفتن این الگوریتم جدید، اطمینان از اینکه وب سایت شما اطلاعات ارزشمند و با کیفیتی را به بازدیدکنندگان ارائه می دهد باید اولویت اصلی شما باشد.
به روزترین اطلاعات را در گوگل دریافت کنید!
اگر در چند سال گذشته چیزی به ما نشان داده باشد، این است که بهروز ماندن در مورد آنچه که موتورهای جستجوی اصلی انجام میدهند.
فوق العاده مهم است
اگرچه اکثریت دنیای سئو هنوز بر روی “مکانیک” رتبه بندی (لینک سازی، اتوماسیون و غیره) متمرکز هستند، کسانی که گوگل را از نزدیک دنبال می کنند می دانند که محتوا مهمترین جنبه هر کمپین سئو است.
و از نظر محتوا، من فقط در مورد “روش قدیمی” انجام محتوا صحبت نمی کنم – انجام تحقیق در مورد کلمات کلیدی و پایه گذاری محتوای خود فقط بر اساس آن کلمات کلیدی.
من در مورد تجربه کاربری صحبت می کنم.
از زمان بهروزرسانی پاندا، گوگل از معیارهای مختلفی برای تعیین رتبهبندی وبسایتها استفاده میکند. و تعداد زیادی از این معیارها به محتوا مربوط می شود.
ما قبلاً این موضوع را با جزئیات در بالا پوشش داده ایم، اما به طور خلاصه، در اینجا چند چیز وجود دارد که Google برای تعیین رتبه شما (فقط بر اساس محتوا) به آنها نگاه می کند:
نرخ پرش = Bounce Rates (اگر ترافیک بلافاصله در هنگام فرود از سایت شما خارج شود یا اگر در اطراف باقی بماند)
میانگین زمان حضور در سایت = Average Time on Site (کاربر چقدر در سایت شما هزینه می کند؟)
تعداد صفحات بازدید شده = The number of Pages Visited (آیا کاربر فقط یک صفحه را خوانده است یا روی وب سایت شما کلیک کرده است؟)
کلمات کلیدی LSI
اکنون، ما قبلاً سه مورد اول را در مقاله پیوند داده شده در بالا پوشش داده ایم. امروز، ما قصد داریم در مورد آخرین معیار: کلمات کلیدی LSI صحبت کنیم.
LSI مخفف عبارت Latent Semantic Indexing است. گوگل از LSI برای تعیین اینکه آیا یک وب سایت واقعاً آنچه را که می گوید انجام می دهد یا خیر استفاده می کند.
در اینجا نحوه کار آن آمده است:
هنگامی که شما “تحقیق کلمات کلیدی” را انجام می دهید، عباراتی را تعیین می کنید که اکثر افراد در جایگاه شما برای یافتن وب سایت شما از آنها استفاده می کنند. بنابراین اگر شما در تجارت موسیقی هستید، ممکن است مردم در جستجوی «چگونه سی دی بفروشیم»، «چگونه در یک گروه آن را بسازیم»، «درآمد با موسیقی» و غیره باشند.
اکنون، برخی از صاحبان وب سایت در آنجا متوقف می شوند. آنها کلمات کلیدی اساسی را برای جایگاه خود دریافت می کنند، “محتوا” را بر اساس آن کلمات کلیدی می نویسند و تمام.
اما آنها واقعاً روی آن کلمات کلیدی محتوا نمی نویسند. آنها “کرک” بی معنی می نویسند که برای شخصی که از وب سایت آنها بازدید می کند، ارزشی ندارد.
بنابراین با مثال کسبوکار موسیقی ما، ممکن است صفحهای با عنوان «درآمد کردن با موسیقی» داشته باشند، اما در واقع هیچ معنایی درباره این موضوع نمیگوید.
اینجا جایی است که LSI وارد معادله می شود. گوگل متوجه می شود که وقتی یک کلمه کلیدی خاص را هدف قرار می دهید، کلمات کلیدی مرتبط دیگری نیز با آن کلمه کلیدی همراه هستند.
بنابراین اگر عبارت کلیدی اصلی شما «کسب درآمد با موسیقی» بود، این تنها کلمه کلیدی مرتبط با موسیقی نیست که در محتوای مرتبط دارید. چنین مقالهای احتمالاً دارای کلمات کلیدی دیگری مانند «بازاریابی»، «مخاطبین»، «برچسب رکورد»، «وکیل سرگرمی»، «ضبط»، «عملکرد» و غیره خواهد بود.
همانطور که می بینید، همه این کلمات کلیدی LSI کاملاً با ایده اصلی مقاله مرتبط هستند: کسب درآمد در صنعت موسیقی.
اکنون، وقتی این کلمات کلیدی LSI را در محتوای خود دارید، گوگل میتواند بگوید که محتوای شما واقعاً با کلمه کلیدی اصلی شما مرتبط است. در نتیجه، تنها بر اساس LSI، گوگل میتواند بگوید که وبسایت شما احتمالاً ارزش زیادی برای بازدیدکنندگان خود دارد.
البته، LSI تنها ابزاری نیست که گوگل برای سنجش تجربه کاربر از آن استفاده می کند. اما در بسیاری از موارد، سئوکاران درگیر ایده استفاده از کلمات کلیدی، ساخت لینک و غیره میشوند. بنابراین برای کسانی از شما که ذهن مکانیکی بیشتری دارند، LSI به شما چیزی را میدهد که هر زمان که در حال تولید محتوا هستید، به خاطر داشته باشید.
بنابراین چگونه کلمات کلیدی LSI خود را پیدا می کنید؟
خوشبختانه، طیف گسترده ای از ابزارها به صورت رایگان در اینترنت موجود است. جستجوی ساده “یافتن کلمات کلیدی LSI” تعداد زیادی ابزار رایگان در اختیار شما قرار می دهد.
بنابراین دفعه بعد که در حال تولید محتوا هستید، فقط یک کلمه کلیدی را هدف قرار ندهید. “سوپ کلمات کلیدی” ایجاد نکنید، بلکه کلمات کلیدی مرتبط LSI را در محتوای خود بگنجانید.
بدیهی است که اگر محتوای ارزشمندی می نویسید، این کلمات کلیدی LSI باید به هر حال به طور طبیعی ظاهر شوند. این چیزی است که آنها برای انجام آن طراحی شده اند. بنابراین محتوای طراحی شده برای افزایش سطح تجربه کاربر ایجاد کنید. کلمات کلیدی، LSI، و بک لینک ها به طور طبیعی دنبال می شوند (البته، هیچ وقت به سایت شما فشار وارد نمی کند…).
دیدگاهتان را بنویسید