آیا شما فقط بر جنبه های “ملموس” استراتژی بهینه سازی موتور جستجو سئو (SEO) خود مانند کلمات کلیدی و طراحی صفحه خود تمرکز می کنید؟ در مورد زمان بارگذاری صفحه شما چطور؟ آیا می دانستید که گوگل سرعت بارگذاری وب سایت را یک عامل مهم رتبه بندی می داند؟
سرعت بار آهسته می تواند به طرق مختلف بر تجارت شما تأثیر بگذارد. دو مورد از مهمترین آنها رتبه سئو و توانایی شما برای تبدیل است.
زمانی که زمان پاسخگویی سرور سایت شما کمتر از دو ثانیه باشد، گوگل تعداد خزنده هایی که از سایت شما بازدید می کنند را کاهش می دهد.
با تکیه بر آن، بیایید عمیقتر بدانیم که چگونه سرعت بارگذاری صفحه بر پارامترهای مختلف سایت تأثیر میگذارد.
5 روشی که سرعت بارگذاری صفحه بر دید شما تأثیر می گذارد
1. بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد It Influences the User Experience
امروزه کاربران هیچ بهانه ای برای عملکرد ضعیف وب سایت نمی پذیرند. و آنها در مورد سرعت بارگذاری سایت بسیار خاص هستند.
اگر حقایق را باور کنیم، 47 درصد از کاربران انتظار دارند یک صفحه در عرض دو ثانیه بارگذاری شود. در همین حال، گزارش ها نشان می دهد که 75 درصد از بازدیدکنندگان در صورتی که زمان بارگذاری بیش از سه ثانیه باشد، پرش (از صفحه خارج می شوند).
این به ما می گوید که هر ثانیه تاخیر در زمان بارگذاری صفحه باعث ضرر قابل توجهی در مشتریان می شود.
نظرسنجی Think With Google نشان می دهد که نرخ پرش (درصد بازدیدکنندگانی که سایت را تنها پس از رسیدن به یک صفحه ترک می کنند) با افزایش زمان بارگذاری صفحه افزایش می یابد.
افزایش نرخ پرش همچنین بر میزان تعامل و تعامل کلی کاربر تأثیر می گذارد.
2. تأثیر مستقیمی بر روی دید آنلاین و سئو دارد Online Visibility and SEO
در سال 2018، دستگاه های تلفن همراه بیش از 53 درصد از کل ترافیک وب سایت را به خود اختصاص دادند. و در همان سال، گوگل رسما سرعت صفحه موبایل را به عنوان یک فاکتور رتبه بندی معرفی کرد. از آن زمان، سرعت بارگذاری صفحه بسیار مهم تر شده است.
زمانی که گوگل چند سال پیش تمرکز خود را بر ایندکس کردن موبایل اول اعلام کرد mobile-first indexing ، کسب و کارها چاره ای جز بهینه سازی سایت خود برای دستگاه های تلفن همراه نداشتند.
سایت هایی با عملکرد ضعیف تلفن همراه از آن زمان به بعد صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) را کاهش داده اند.
به زبان ساده، اگر سرعت صفحه موبایل شما در حد استاندارد نباشد، دستیابی به رتبه های بالاتر برای شما عملا غیرممکن است.
3.سرعت سایت باعث کاهش یا افزایش فروش و تبدیل Drop or Upsurge in Sales and Conversions می شود
آیا می دانید یک ثانیه تاخیر در زمان بارگذاری صفحه شما باعث کاهش 7 درصدی تبدیل می شود؟
اگر سایت شما با عملکرد پایین مواجه است، هیچ راهی برای دور زدن آن وجود ندارد – مقدار قابل توجهی از فروش را از دست می دهید. افزایش نرخ پرش به دلیل سرعت پایین سایت، تعداد زیادی از مشتریان بالقوه را از بین می برد و شانس شما را برای تبدیل بازدیدکنندگان به حداقل می رساند.
آمازون تأثیر سرعت بارگذاری صفحه را بر فروش خود بررسی کرد. مشخص شد که اگر زمان بارگذاری سایت آنها یک ثانیه افزایش یابد، شرکت می تواند سالانه 1.6 میلیارد درآمد از دست بدهد. دادههای ژورنال موتور جستجو همچنین گزارش میدهد که 70 درصد از مصرفکنندگان معتقدند سرعت سایت تأثیر قابلتوجهی بر تصمیمگیریهای خرید آنها دارد.
بنابراین، با بهینه سازی سرعت سایت خود، می توانید انتظار رشد مناسبی در رتبه بندی، تبدیل و در نهایت فروش داشته باشید.
4. وفاداری مشتری را در خطر قرار می دهد It Puts Customer Loyalty at Stake
بیایید نکاتی را که در بالا به آن اشاره کردیم دوباره در نظر بگیریم: سرعت پایین بارگذاری صفحه، مشتریان را دور میکند و منجر به نرخ تبدیل پایینتر میشود.
علاوه بر اینها، مشتریان کمتر به سایتی مراجعه می کنند که تجربه کاربری ضعیفی (UX) ارائه می دهد. بنابراین، سرعت پایین وب سایت نیز بر وفاداری مشتری تأثیر می گذارد.
در واقع، HubSpot میگوید که 80 درصد مشتریانی که از عملکرد پایین سایت ناراضی هستند، دیگر از آن سایت خرید نخواهند کرد، و این ثابت میکند که صفحات با بارگذاری آهسته سفارشهای تکراری شما را به میزان قابل توجهی کاهش میدهند. یک صفحه آهسته زیان بسیار سختی برای سایت های تجارت الکترونیکی است که درآمد آنها تا حد زیادی به فروش مکرر بستگی دارد.
علاوه بر این، تحقیقات Akamai نگرانی مهم دیگری را برای مشاغل نشان داد: 40 درصد از بازدیدکنندگان ناراضی تجربیات منفی خود را با مخاطبین خود به اشتراک می گذارند. این اثبات اجتماعی منفی احتمالاً بر روی تبدیل کلی و وفاداری مشتری تأثیر می گذارد.
5. بر ترافیک ارگانیک در سایت تأثیر می گذارد
سرعت پایین سایت تنها منجر به رتبه بندی پایین تر در SERP ها می شود. و این همچنین به معنای ترافیک ارگانیک کمتری به سایت شما است. آیا می دانستید که 5 رتبه برتر گوگل 67.6 درصد از کل کلیک های ارگانیک را به خود اختصاص می دهند؟
اگر بارگیری شما کمتر از حد ایده آل باشد، در حال حاضر حجم قابل توجهی از ترافیک ارگانیک را از دست داده اید. در همین حال، اگر سرعت صفحه موبایل بهینه نشود، ترافیک موبایل را از دست می دهید که می تواند تا 50 درصد از مشتریان بالقوه شما را تشکیل دهد.
سرعت بارگذاری ایده آل صفحه چقدر است؟
از زمان راهاندازی بهروزرسانی Mobilegeddon در سال ۲۰۱۵، کسبوکارها تمرکز خود را به زمان بارگذاری صفحه تغییر دادهاند. آنها همچنین زمان و تلاش بیشتری را روی موبایل دوستی و سرعت صفحه موبایل سرمایه گذاری کرده اند.
اما سوال اینجاست: سرعت بارگذاری ایدهآل صفحه چقدر است یا به اندازه کافی سریع است؟
طبق گفته گوگل، زمان بارگذاری صفحه توصیه شده برای دستگاه های دسکتاپ و موبایل کمتر از سه ثانیه است. با این حال، میانگین زمان بارگذاری صفحه در تمام سایتها در دستگاههای تلفن همراه در حال حاضر 22 ثانیه است. Screaming Frog 20000 URL را مورد بررسی قرار داد تا بررسی کند که آیا آنها وجود دارند یا خیر
ارزیابی PageSpeed گوگل را گذراند. این نشان داد که تنها 12 درصد از نتایج تلفن همراه و 13 درصد از نتایج دسکتاپ آزمون را قبول کردند.
همچنین باید در نظر داشته باشید که کاربران انتظار دارند زمان بارگذاری سریعتری از وبسایتهای تجارت الکترونیک داشته باشند. Google’s Maile Ohye در مورد سرعت بارگذاری صفحه تجارت الکترونیک در یک ویدیوی Google Webmaster صحبت می کند. او می گوید: «دو ثانیه آستانه پذیرش وب سایت تجارت الکترونیک است. در گوگل، هدف ما کمتر از نیم ثانیه است.
حالا، نیم ثانیه ممکن است غیرواقعی به نظر برسد. با این حال، اگر صاحب وبسایت تجارت الکترونیک هستید، باید سرعت بارگذاری صفحه را حداکثر کمتر از سه ثانیه داشته باشید. این معیار برای دستگاه های موبایل و وب است.
آخرین به روز رسانی: Core Web Vitals
گوگل مایل است وقتی صحبت از UX به میان می آید، سنگ تمام بگذارد. و به همین دلیل است که اخیرا Core Web Vitals را به عنوان یک فاکتور مهم رتبه بندی ثبت کرده است.
این Core Web Vital ها، در هماهنگی با سایر سیگنال های UX حیاتی، اکنون بر رتبه بندی تأثیر می گذارند. و یکی از معیارها به نام بزرگترین رنگ محتوایی (LCP) به سرعت بارگذاری صفحه مربوط می شود.
LCP به زمان صرف شده برای ارائه بزرگترین عنصر محتوا در یک صفحه اشاره دارد. این می تواند یک تصویر، یک ویدیو یا هر عنصر دیگری باشد.
طبق گفته گوگل، بزرگترین رنگ محتوای ایده آل در یک صفحه کمتر یا حداکثر 2.5 ثانیه است. هر چیزی از 2.5 تا 4 ثانیه نیاز به بهبود دارد و هر چیزی فراتر از آن ضعیف در نظر گرفته می شود.
نکات فنی برای افزایش سرعت بارگذاری صفحه
از یک شبکه تحویل محتوا استفاده کنید
یکی از بهترین روش ها برای کاهش زمان بارگذاری وب سایت، استفاده از شبکه تحویل محتوا (CDN) است. CDN می تواند به شما کمک کند زمان بارگذاری سایت را از 20 به 51 درصد کاهش دهید.
در یک راه اندازی سنتی، شما کل وب سایت خود را روی یک سرور واحد میزبانی می کنید. و این سرور تمامی درخواست های کاربران سایت را پردازش می کند. اکنون وقتی سایت شما ترافیک بالایی را تجربه می کند، تعداد درخواست ها به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. و این باعث افزایش بار روی سرور شما می شود. در نتیجه زمان پردازش درخواست افزایش می یابد و در نتیجه زمان بارگذاری صفحه به تاخیر می افتد.
علاوه بر این، زمانی که کاربر از نظر فیزیکی از مکان سرور دورتر است، زمان بارگذاری صفحه بالاتری را تجربه می کند. این به این دلیل است که داده ها باید مسافت بیشتری را طی کنند و زمان بارگذاری افزایش می یابد.
یک CDN می تواند این چالش ها را حل کند. CDN ها با میزبانی وب سایت شما در یک شبکه جهانی از سرورها کار می کنند. بنابراین اکنون، زمانی که کاربر درخواستی را ارسال میکند، دادهها از نزدیکترین سرور به محل خود هدایت میشوند.
همچنین، از آنجایی که فایلهای شما در چندین سرور ذخیره میشوند، پهنای باند را تا 60 درصد ذخیره میکند. اکنون، یک سرور واحد نیازی به پردازش همه درخواست ها ندارد.
تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید
هنگامی که یک کاربر صفحه ای را درخواست می کند، یک درخواست HTTP برای هر جزء صفحه ارسال می شود. یاهو گزارش می دهد که سرورهای وب 80 درصد از زمان بارگذاری صفحه را برای دانلود این مؤلفه ها استفاده می کنند. اینها شامل تصاویر صفحه، اسکریپت ها، رسانه ها، شیوه نامه ها و غیره می شود. بنابراین، در صورت وجود تعداد زیادی مؤلفه در صفحه، زمان رندر صفحه افزایش می یابد.
بنابراین، چگونه می توانید تعداد اجزای صفحه و زمان بارگذاری هر یک از آنها را بررسی کنید؟
کاربران کروم می توانند این مراحل را دنبال کنند:
توجه: از ابزارهای توسعه دهنده مرورگر کروم برای بررسی تعداد درخواست های HTTP استفاده کنید.
با کلیک راست روی صفحه خود، تب “Inspect” را دنبال کنید.
روی تب “Network” کلیک کنید، که پس از کشیدن حاشیه سمت چپ، آن را پیدا خواهید کرد.
در اینجا، ستون “Name” تمام اجزای داخل صفحه را نشان می دهد.
ستون “Size” اندازه هر جزء مرتبط را فهرست می کند.
همچنین می توانید زمان صرف شده برای هر بار بارگیری را از طریق ستون “زمان” بررسی کنید.
تعداد کل درخواست ها در گوشه پایین سمت چپ قابل مشاهده است.
اکنون می توانید عناصر غیر مفید و زمان بارگذاری آنها را بررسی کنید.
همچنین باید تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید. یکی از راههای انجام این کار، کوچک کردن و ترکیب فایلهای صفحه وب است. در نکته بعدی نحوه کار را بیابید.
کوچک سازی و ترکیب HTML، CSS و جاوا اسکریپت
فایل های HTML، CSS و جاوا اسکریپت ظاهر و عملکرد سایت شما را تشکیل می دهند. و این فایل ها بخش قابل توجهی از درخواست های HTTP را تشکیل می دهند. بنابراین، هنگامی که می خواهید تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید، باید فایل های صفحه را کوچک کنید.
کوچک کردن فایل های HTML، CSS و جاوا اسکریپت، اندازه آنها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. این فرآیند بارگذاری سریعتر این فایل ها را امکان پذیر می کند. علاوه بر این، فضاهای سفید اضافی، تورفتگی و قالب بندی در کد وجود دارد که صفحه را سنگین می کند.
کوچک کردن صفحه به شما کمک می کند همه این عناصر غیر ضروری را حذف کنید و صفحه را نازک تر کنید.
زمانی که یک وب سایت مبتنی بر قالب دارید، بسیار مهم تر می شود. توسعه وبسایتهای مبتنی بر الگو آسانتر است، اما میتوانند کدهای نامرتب را ارائه دهند که عملکرد سایت را کاهش میدهد.
Minifying راه درستی برای حل این مشکلات و کاهش حجم فایل کد است. در کنار کوچک کردن، باید این فایل ها را نیز ترکیب کنید تا تعداد کل فایل ها کاهش یابد. بنابراین، اگر چندین فایل CSS و جاوا اسکریپت دارید، می توانید آنها را در یک فایل واحد ترکیب کنید. اگر وردپرس سایت شما را تقویت می کند، می توانید از افزونه WP Minify یا افزونه WP Rocket استفاده کنید.
همه این ابزارها به شما کمک می کنند فایل HTML، CSS و جاوا اسکریپت را کوچک و ترکیب کنید
با سهولت.
فراموش نکنید که سربرگ Expires را برای ذخیره مرورگر اضافه کنید
مرورگرها می توانند بخش قابل توجهی از فایل های صفحه شما را کش کنند. اینها شامل تصاویر شما، فایل های جاوا اسکریپت، عناصر پویا و غیره می شود.
با فعال کردن کش مرورگر، به مرورگر خود اجازه می دهید یک صفحه را در حافظه کش ذخیره کند. بنابراین وقتی دوباره از این صفحه بازدید می کنید، بدون ارسال درخواست HTTP از حافظه پنهان بارگیری می شود.
یکی از راههایی که میتوانید از کش مرورگر برای سایت خود استفاده کنید، اضافه کردن هدر «expires» است.
هدر “Epires” به مرورگر وب می گوید که یک صفحه را از حافظه کش بارگیری کند. بنابراین، هدر “expires” فقط برای کاربرانی کار می کند که قبلا از سایت شما بازدید کرده اند. آنها همچنین باید صفحه شما را در حافظه پنهان خود ذخیره کنند.
هنگامی که این کاربر مجدداً از سایت شما بازدید می کند، هدر “Epires” به مرورگر دستور می دهد تا نسخه کش شده صفحه را بارگیری کند.
اکنون، از آنجایی که بسیاری از اجزای صفحه در حال حاضر در حافظه پنهان هستند، سریعتر بارگذاری میشوند. و مرورگر فقط چند جزء صفحه را درخواست می کند که منجر به کاهش زمان بارگذاری صفحه می شود.
کش مرورگر تعداد درخواستهای HTTP را کاهش میدهد که باعث افزایش بیشتر سرعت بارگذاری صفحه میشود.
استفاده از بارگذاری ناهمزمان
با انتخاب روش بارگیری فایل های CSS و JavaScript می توانید سرعت بارگذاری صفحه خود را افزایش دهید. فایل های CSS و جاوا اسکریپت به صورت همزمان و ناهمزمان بارگیری می شوند و شما می توانید تصمیم بگیرید که چگونه می خواهید آنها را در صفحات وب خود بارگذاری کنند.
همانطور که از کلمه پیداست، وقتی اسکریپت ها به صورت همزمان بارگذاری می شوند، یکی پس از دیگری بارگذاری می شوند. و هر اسکریپت با توجه به موقعیت خود در صفحه، از ترتیب بارگذاری پیروی می کند. از سوی دیگر، هنگام بارگیری ناهمزمان، چندین اسکریپت می توانند به طور همزمان بارگیری شوند.
هنگامی که مرورگر شما صفحه ای را بارگذاری می کند، از الگوی بارگیری از بالا به پایین پیروی می کند.
برای مثال:
اگر مرورگر با یک فایل CSS یا جاوا اسکریپت همزمان مواجه شود، قبل از حرکت بیشتر، فایل را به طور کامل بارگیری می کند. این دستور روند بارگذاری را کند می کند.
در همین حال، اگر با یک فایل ناهمزمان مواجه شود، همزمان شروع به بارگذاری یک عنصر دیگر می کند. بنابراین، لازم نیست قبل از حرکت بیشتر منتظر بمانید تا بارگذاری یک عنصر تمام شود.
این به ما میگوید که باید فایلهای CSS و جاوا اسکریپت خود را برای بارگیری ناهمزمان انتخاب کنید تا به زمان بارگذاری سریعتر برسید. اگر یک سایت وردپرس دارید، WP Rocket به شما کمک می کند تا بارگذاری ناهمزمان را فعال کنید.
از WP Smush برای فشرده سازی تصویر سایت خود استفاده کنید
بهینه سازی یا فشرده سازی تصاویر برای کاهش زمان بارگذاری صفحه بسیار مهم است. اغلب، فایل های تصویری بزرگ هستند و زمان بارگذاری صفحه را به تاخیر می اندازند. با این حال، شما نمی توانید استفاده از تصاویر را محدود کنید یا آنها را حذف کنید. تصاویر برای تجربه کاربری سایت شما، به ویژه برای یک سایت تجارت الکترونیک بسیار مهم هستند. طبق یک نظرسنجی، 66 درصد از مصرف کنندگان قبل از خرید محصول، حداقل به سه تصویر از محصول نیاز دارند.
یک راه ساده برای فشرده سازی تصاویر سایت برای وب سایت های وردپرسی استفاده از افزونه WP Smush است. این افزونه در پس زمینه کار می کند تا هنگام آپلود تصاویر، آنها را فشرده کند. نتیجه کاهش اندازه تصویر بدون کاهش کیفیت است.
به تعویق انداختن فایلهای جاوا اسکریپت هنگام بارگیری صفحه
به تعویق انداختن فایل های جاوا اسکریپت راه خوبی برای کاهش نرخ پرش در سایت شما است. این فرآیند حذف اولویت بارگذاری فایل های جاوا اسکریپت تا زمانی که سایر عناصر صفحه بارگذاری شوند، است. فایل های جاوا اسکریپت معمولاً بزرگ هستند و احتمالاً زمان بارگذاری بیشتری را می طلبند. با به تعویق انداختن آنها، به سایر عناصر صفحه اجازه میدهید سریعتر و بدون تاخیر بارگذاری شوند.
صاحبان سایت وردپرس می توانند به سادگی با استفاده از افزونه WP Rocket، تعویق را فعال کنند. فقط باید “Load JS files Deferred” را علامت بزنید و تغییرات را ذخیره کنید.
برای یک سایت HTML، یک فایل جاوا اسکریپت خارجی بالای تگ </body> را فراخوانی کنید.
این نکات را برای وب سایت خود اجرا کنید تا سرعت صفحه خود را افزایش داده و دید خود را در موتورهای جستجو افزایش دهید. افزایش سرعت سایت هم بر سئو و هم بر تجربه کاربری موثر است . افزایش سرعت سایت نرخ پرش از سایت را کاهش می دهد و می تواند بازدیدکننده های موبایل شما را افزایش دهد .
دیدگاهتان را بنویسید