• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / چقدر طول می کشد تا گوگل یک سایت را دوباره نمایه یا ایندکس کند؟

چقدر طول می کشد تا گوگل یک سایت را دوباره نمایه یا ایندکس کند؟

ممکن است ایندکس مجدد سایت هفته ها یا حتی بیشتر طول بکشد ، با خواند این مطلب از پیش خود را آماده و با راه های تسریع ایندکس آشنا می شوید .

گاهی حوصله امان از گوگل سر می رود، سایت قدیمی را دو مرتبه طراحی کرده اید و مطالب بهتر و بیشتری داخل آن گذاشته اید، اما کماکان گوگل صفحات قدیمی را نشان می دهد. گاهی در طراحی مجدد سایت، رتبه سایت به صورت موقت از بین می رود و گاه زمان بیشتری برای آنکه گوگل سایت شما را به خوبی بشناسد طول می کشد.

ایندکس مجدد سایت توسط گوگل
چقدر طول می کشد تا گوگل یک سایت را دوباره نمایه یا ایندکس کند؟

اگر سایتی قدیمی دارید ، احتمالاً در چند سال گذشته کاری انجام داده اید که دیگر موثر نیست یا به طور بالقوه برای  سئو SEO شما مضر است. این ممکن است از تراکم کلمات کلیدی بسیار زیاد ، تمرکز بیش از حد بر پیوندهای منابع ضعیف ، استفاده های ناگوار از کدی که جریمه دریافت کرده است ، محتوای تکراری باشد.

توصیه معمولی این است که تغییرات لازم را برای مطابقت با استانداردهای مدرن گوگل Google انجام دهید. همه چیز خوب است ، اما هنگامی که تغییرات را ایجاد کردید ، هنوز تأثیرات آن را نمی بینید. شما چند جستجوی آزمایشی انجام می دهید و مطمئناً گوگل Google هنوز صفحات حذف شده شما را فهرست بندی می کند و محتوای قدیمی شما ذخیره می شود.

چقدر طول می کشد تا تغییرات شما در ایندکس گوگل منتشر شود و خیالتان راحت باشد که همه چیز مرتب است ؟

 

زمان بندی ایندکس مجدد Reindex Timing

متأسفانه هیچ پاسخ روشنی برای این سوال وجود ندارد. در این زمینه استان سئو SEO  نیز نمی توانند کمک در مورد زمان آن به شما بگویند ، اما آنها می توانند این زمان را کاهش بدهند. با معرفی صفحات جدید و نقشه سایت به روز شده شما به گوگل کمک می کنید .

وقتی در سایت خود تغییراتی ایجاد می کنید ،  خزنده های گوگل ( ربات گوگل را به زحمت می اندازید  تا این تغییرات را کشف کرده و تغییرات را در فهرست کلی جستجو نمای دهد . گاهی اوقات این کار چندین بار به خصوص برای صفحات حذف شده نیاز دارد. گوگل می خواهد مطمئن شود که یک صفحه از دست رفته در واقع حذف شده است و فقط به دلیل خرابی سرور یا تعمیر و نگهداری سایت از بین نمی رود.

بنابراین ، در کوتاه مدت مطلق ، ممکن است خوش شانس باشید. ممکن است چند لحظه قبل از اینکه پیوندی به آن صفحه پیدا شود و آن را خزنده کند ، تغییرات را در سایت خود بارگذاری کنید. این خزیدن تغییرات را یادداشت می کند و اگر جزئی باشند ، بلافاصله آنها را فهرست بندی می کند. مدت زمان تغییر تا تغییر آن در شاخص می تواند کمتر از پنج دقیقه باشد.

از سوی دیگر ، پایان طولانی را در نظر بگیرید. شما درست بعد از اینکه Google صفحه شما را خزید ، تغییری ایجاد می کنید. این یک تغییر بزرگ است ، شامل بیش از نیمی از محتوای صفحه ، از جمله کد پایانی است. گوگل فوراً آن را پیدا نمی کند ، و هنگامی که آن را پیدا کرد ، تغییرات را یادداشت می کند اما یادداشت می کند تا بعداً دوباره خزید تا مطمئن شود که این فقط یک خطای خواندن در ربات نبوده است. پس از گذشت چند روز ، ربات Google دوباره خزیده ، توجه می کند که تغییرات هنوز وجود دارد و آنها را در فرآیندهای گوگل تأیید می کند. کل زمان از ایجاد تغییر تا نشان دادن آن در شاخص می تواند تا چهار هفته یا بیشتر طول بکشد.

عوارض بیشتر

برخی از موارد می تواند باعث مشکلاتی در ربات Google در خزیدن و نمایه سازی مجدد سایت شما شود.

• اگر کل صفحه را حذف کرده اید – بجای اینکه از NOINDEX و NOFOLLOW برای حذف موثر آن بدون حذف محتوا استفاده کنید – گوگل می تواند مدت زمان بیشتری طول بکشد تا تأیید کند که صفحه عمدا از بین رفته است و به طور تصادفی گم نشده است. اگر هنوز پیوندهای داخلی زنده ای دارید که به محتوا اشاره می کنند همچنان وجود دارد این مشکل تشدید می شود.
• شما صفحه را به طور کامل با استفاده از ابزار حذف نشانی اینترنتی Google حذف کرده اید. از این ابزار نباید سبک استفاده کرد. این بیشتر یک ابزار زمین سوخته است. بیشتر برای حذف صفحاتی استفاده می شود که نمی خواهید با آنها ارتباط داشته باشید ، مانند صفحاتی که هنگام هک شدن سایت شما ایجاد شده اند. همچنین برای حذف سریع اطلاعات محرمانه از فهرست استفاده می شود. هرگز نباید در صفحه ای که قصد ایجاد مجدد آن را دارید استفاده شود.
• کد شما به نحوی دچار اشکال شده است. کد اشتباه یا خراب می تواند باعث ایجاد خطا در ربات Google شود که منجر به ناتوانی آن در تجزیه سایت شما می شود. اگر نتواند صفحات شما را بخواند ، آنها را فهرست بندی نمی کند. هنگام ایجاد تغییر ، سعی کنید هر صفحه را آزمایش کنید. برای مشاهده آنچه Google می بیند ، از گزینه “Fetch as Google” در Webmaster Tools استفاده کنید. این به شما امکان می دهد سایت خود را از دید موتور جستجو مشاهده کنید.
• شما صفحه ای را در فایل robots.txt خود مسدود کرده اید. مسدود کردن صفحه هنگام ایجاد تغییرات بسیار رایج است ، به ویژه اگر این تغییرات در صفحه مستقیم ایجاد شده و بیش از یک جلسه ویرایش طول بکشد. فقط به یاد داشته باشید که وقتی می خواهید صفحه دوباره ایندکس شود بلاک را حذف کنید!
• صفحه دارای یک مرجع rel = ”canonical” به نسخه قدیمی تر است که زنده است و ویرایش نشده است. برچسب متعارف به گوگل می گوید که صفحه پیوند شده نسخه واقعی است ، بنابراین به جای صفحه ای که مشاهده می کند ، ایندکس می شود.

مشکلات احتمالی دیگری نیز وجود دارد. ابزار Fetch as Google ایده خوبی از آنچه Google می بیند به شما ارائه می دهد و می تواند به شما در تشخیص سایر مشکلات احتمالی کمک کند.

تسریع در روند ایندکس سایت توسط گوگل

اگر متوجه شدید که نیاز به تغییرات فهرست بندی شده در اسرع وقت دارید یا مدت زمان فوق العاده ای بدون گذراندن فهرست منتظر بوده اید ، می توانید چند مرحله را برای تشویق این روند انجام دهید.

• پیوندهایی را از صفحاتی که روزانه فهرست بندی می شوند دریافت کنید. پیوند جدیدی در صفحه ای که به طور مرتب نمایه می شود ، خود به سرعت نمایه می شود. این امر باعث می شود رباتها سریعتر از آنچه در غیر اینصورت وارد می شوند به صفحه شما برسند و کمی برتری به شما می دهند. این ایده خوبی برای انتشار معمول محتوا نیز هست.
• از ابزار Fetch as Google استفاده کنید. این در توضیحات ابزار ذکر نشده است ، و Google تأیید نمی کند ، اما بسیاری از کاربران ادعا می کنند که از Fetch به عنوان ابزار Google استفاده می کنند

 

Google را از صفحه آگاه می کند و ممکن است برای کمک به کشف و فهرست بندی محتوا مورد استفاده قرار گیرد. اگر چیز دیگری نباشد ، این یک روش آموزشی برای کشف نحوه نگاه موتور جستجو به جهان است.
• از عملکرد Google Ping استفاده کنید. وظیفه پینگ این است که به Google بگوید محتوای جدیدی در یک صفحه مشخص وجود دارد. در زمان های اخیر بیشتر توسط نقشه های سایت XML جایگزین شده است ، اما Ping هنوز می تواند یک ابزار مفید باشد. وقتی محتوای جدیدی ارسال می کنید ، یا وقتی محتوای ویرایش شده به روز می شود ، در مورد آن به Google پینگ کنید و آنها به زودی می خواهند آن را فهرست بندی کنند.
• ارسال نقشه سایت به نقشه سایت Google. این بهترین راه برای کشف محتوای جدید و دوباره نمایه سازی مجدد مطالب قدیمی است. نقشه سایت XML به شما این امکان را می دهد که آخرین صفحه را آخرین بار تغییر دهید و به Google بگویید که باید دوباره فهرست بندی شود. ارائه نقشه سایت و به روز نگه داشتن آن ؛ Google از آن برای کشف محتوای جدید و همچنین فهرست بندی محتوای قدیمی استفاده خواهد کرد. اطمینان حاصل کنید که تاریخهای تغییر را برای هر صفحه نگه دارید ، که می تواند به طور کامل از طریق افزونه ایجاد شود.
• به اندازه کافی محتوای جدید منتشر کنید که سایت شما به طور مرتب فهرست بندی شود. این شبیه به نکته اول است ، اگرچه برای بازپخش مجدد محتوای فعلی شما واقعاً ارزشمند نیست. اگر یک وبلاگ بزرگ و مکرر به روز هستید ، می توانید از این جریان محتوا برای ترغیب گوگل به وب سایت شما برای ترغیب بیشتر استفاده کنید.
• پیوندهای ویرایش شده خود را به سایت های مختلف رسانه های اجتماعی ، به ویژه Google+ ارسال کنید. قرار گرفتن در معرض بیشتر به معنای شانس بیشتری برای Google برای کشف و پیگیری پیوند است. فناوری اطلاعات همچنین به طور کلی به SEO شما کمک می کند و تعامل اجتماعی بیشتری با محتوای شما به دست می آورد. خوب است که همه جا در اطراف باشد
• محتوای جدید خود را از طریق RSS فید نمایه شده ارسال کنید. هنگامی که Google ظاهر می شود ، برخی از فیدهای RSS و فهرست بندی را دنبال می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که از RSS استفاده کنید و به محتوای ویرایش شده خود بگویید که به عنوان جدید منتشر شود.
• به آن زمان بیشتری بدهید. در واقع ، گوگل یک ساختمان بزرگ است. گاهی اوقات ، این امکان وجود ندارد که سایت خود را به همان سرعتی که می خواهید بررسی کنید. با توجه به اینکه میلیون ها صفحه هر روز به روزرسانی ، تغییر یا ایجاد می شوند ، گم شدن در این برنامه آسان است. فقط به آن زمان بدهید ؛ دیر یا زود ، گوگل شما را پیدا می کند.

 

مطالب پیشنهادی

دایرکتور مشاغل یا  Business directory

دایرکتور مشاغل یا  Business directory: دایرکتوری تجاری مانند یک نسخه آنلاین از صفحات زرد (www.yellowpages.com) است. معروف ترین آنها کتاب اول می باشد. یکی از راه های گرفتن بک لینک برای سایت های ثبت نام در دایرکتوری مشاغل یا Business directory است. هر فهرست تجاری حاوی فهرستی از شرکت‌ها است که بر اساس صنعت فهرست‌بندی […]

بلاکرز Blockers یا مسدود کننده ها

بلاکرز Blockers یا مسدود کننده ها: به اصطلاح مسدود کننده وب سایت چیزی است که از دسترسی موتورهای جستجو به سایت جلوگیری می کند. در نتیجه وب سایت نمی تواند در فهرست موتورهای جستجو قرار گیرد و در نتایج جستجو ظاهر نمی شود. به عنوان مثال، اگر کل یک وب سایت دارای رمز عبور محافظت […]

بریفینگ Briefing یا خلاصه سازی چیست؟

خلاصه سازی Briefing یک جلسه توجیهی  کوتاه یا مقدمه ای برای یک موضوع جدید است. این عمدتا در زمینه های نظامی، هوانوردی و غواصی و همچنین در بازاریابی و تبلیغات آنلاین استفاده می شود. در Searchmetrics Content Experience یک جلسه توجیهی ابزاری مرکزی برای حمایت از ویراستاران است. بر اساس فناوری یادگیری عمیق Searchmetrics، نویسنده […]

10 نکته برای جذب مشتری با محتوای آنلاین عالی

محتوای متقاعد کننده می تواند راهی مقرون به صرفه برای یافتن سرنخ ها باشد در دنیای بازاریابی آنلاین، هدف این است که به مشتریان بالقوه کمک کنید تا شرکت شما را پیدا کنند و سپس یک رابطه قوی با آنها ایجاد کنید که منجر به فروش شود. محتوای متقاعد کننده ای که برای کمک به […]

کلمات کلیی - نحوه استفاده از کلمات کلیدی در هر صفحه سایت

10 نکته سئو برای مشاغل کوچک

راه های آسان برای یافتن وب سایت شما توسط مشتریان بیشتر اگر مشتریان شما را پیدا نکنند، سرمایه گذاری زمان و پول برای ساختن یک وب سایت زیبا فایده ای ندارد. اما چگونه می توانید سایت خود را در اقیانوس محتوا در اینترنت متمایز کنید؟ بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) روشی است که به […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • دایرکتور مشاغل یا  Business directory
  • بلاکرز Blockers یا مسدود کننده ها
  • بریفینگ Briefing یا خلاصه سازی چیست؟
  • 10 نکته برای جذب مشتری با محتوای آنلاین عالی
  • 10 نکته سئو برای مشاغل کوچک
  • چگونه برای یک سایت کوچک بدون بک لینک سئو انجام دهیم
  • آیا می خواهید وارد یک صنعت با رقابت بالا شوید؟
  • وقتی ثانیه ها شمارش می شود: اهمیت زمان بارگذاری سریع
  • پنج راه برای ارگانیک کردن فرآیند SEO برای کاربران و موتورهای جستجو
  • چگونه متوجه شوید پنالتی گوگل شده اید (و چگونه آن را برطرف کنید)
  • چگونه سئو موفقی داشته باشیم؟ سئو را ساده کنید.
  • پیش بینی رقابتی بودن یک کلمه کلیدی جستجو
  • Google: مشکلات محتوای تکراری؟ سپس روی افزودن ارزش تمرکز کنید.
  • گوگل: می توانید از هشتگ ها در توضیحات متا استفاده کنید
  • عناصر اصلی بهینه سازی موتور جستجو چیست؟

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.