چگونه یک متخصص سئو (سئوکار) شوم

متخصص سئو کسی است که در بهینه سازی و ارتقاء رتبه سایت در گوگل دانش و تجربه لازم را دارا می باشد، یک متخصص سئو حرفه ای از مزایای بالائی برخوردار است، البته این شغل پر استرس و پر چالش است، پس اگر اعصاب قوی ندارید، لطفا وارد نشوید.

صنعت بازاریابی آنلاین همچنان به رشد خود ادامه می دهد زیرا کسب و کارهای بیشتری به اینترنت مراجعه می کنند تا به دریایی از مشتریان بالقوه آنلاین بفروشند. اما برای رونق هر کسب و کاری، آنها باید با جستجوی سریع گوگل (یا بینگ، یاهو و غیره) خود را به راحتی پیدا کنند. در حال حاضر، بیش از 1 میلیارد وب سایت وجود دارد، و هر یک از آنها باید در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) مورد توجه قرار گیرند.

68 درصد از تجربیات آنلاین با یک موتور جستجو شروع می شود و طبیعتاً شما می خواهید که برند شما بخشی از این تجربه باشد. چه به تازگی وب‌سایت جدید خود را راه‌اندازی کرده باشید یا یک حرفه‌ای باهوش باشید که می‌خواهید بازاریابی جستجو را تجربه کنید، سئو یک مهارت ضروری است. جای تعجب نیست که آژانس های بی شماری وجود دارند که SEO را به عنوان یک سرویس ارائه می دهند.

سئو چیست؟

سئو یا بهینه سازی موتور جستجو، عمل بهینه سازی وب سایت شما با هدف بهبود رتبه بندی کلمات کلیدی و افزایش ترافیک ارگانیک از صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) است.

رتبه 1 را برای یک ثانیه فراموش کنید. برای رتبه‌بندی در صفحه اول گوگل برای عبارتی که به آن اهمیت می‌دهید ، باید بر اصول اولیه سئو تسلط داشته باشید و تغییراتی در وب‌سایت خود و صفحات فرود مورد نظر ایجاد کنید تا برای کلمات کلیدی مورد نظر رتبه کسب کنید.

سئو بخش اساسی بازاریابی است که دید آنلاین وب سایت شما را برای جستجوهای مرتبط با شما بهبود می بخشد.

اگر وب سایت شما در SERP برای کلمات کلیدی و عباراتی که فکر می کنید باید باشید نشان داده نمی شود، یا کاری را درست انجام نمی دهید یا کارهای بیشتری برای انجام دادن دارید.

چند دلیل برای اینکه چرا رتبه بندی خوبی ندارید عبارتند از:

  • رقبای شما محتوای بهتری دارند
  • شما از کلمات کلیدی به طور موثر استفاده نمی کنید
  • شما از شیوه های لینک سازی ضعیف استفاده می کنید
  • زمان بارگذاری صفحه وب شما کند است
  • وب سایت شما تجربه کاربری ضعیفی دارد

درک نحوه کار موتورهای جستجو

برای اطمینان از سئو خود و دسترسی به رنک بالای سئو ،نیازمند درک نحوه کار موتورهای جستجو است. موتورهای جستجو با فهرست کردن صفحات وب که بیشترین ارتباط را با عباراتی که مردم جستجو می کنند، به کاربران پاسخ می دهند، البته مرتبط بودن شرط لازم است، نوشتن محتوایی درجه یک و پاسخگو که در رقابت با بقیه مطالب وب بهتر باشد شرط اساس می باشد.

عوامل متعددی وجود دارد که موتورهای جستجو برای تجزیه و تحلیل و تعیین ارتباط یک وب سایت خاص استفاده می کنند. گوگل اغلب این موارد را فاش نمی کند، اما موارد زیادی وجود دارد که به طور گسترده توسط بازاریابان شناخته شده و استفاده می شود. یک متخصص سئو باید از فاکتورهای رتبه بندی برتر آگاه باشد و طبق گفته OptinMonster، برترین فاکتورهای رتبه بندی سئو  عبارتند از:

 

  • سن دامنه، آدرس اینترنتی و اعتبار (authority)
  • پیوندها (Links)
  • سازگاری با موبایل (Mobile-friendliness)
  • محتوای درجه یک و رقابتی که ساختار مناسبی دارد و به بهترین نحو منتشر شده است.
  • محتوای بهینه شده (Optimized content)
  • سرعت صفحه (از جمله سرعت صفحه موبایل)
  • اطلاعات کسب و کار واقعی (Real business information)
  • یک وب سایت امن و در دسترس (A secure and accessible website)
  • سیگنال های اجتماعی (Social signals)
  • سئو فنی (Technical SEO)
  • تجربه کاربری (Google RankBrain)

وب سایت ها در درجه اول بر اساس میزان برآورده شدن عوامل رتبه بندی موتور جستجو و بهترین شیوه ها رتبه بندی می شوند. صفحات وب که این کار را به بهترین نحو انجام می دهند از سایرینی که این کار را نمی کنند برتری خواهند داشت.
موتورهای جستجو به طور کلی هنگام رتبه بندی یک وب سایت چند مرحله را دنبال می کنند:

خزیدن

گوگل کاملاً خودکار است و از خزنده های وب برای عبور از وب سایت شما و افزودن صفحات آن به فهرست آنها استفاده می کند. سپس موتور آن آدرس های صفحه (یعنی URL ها) را ذخیره می کند. صفحات را می توان با روش های مختلفی پیدا کرد، اما اصلی ترین آنها دنبال کردن پیوندهایی از صفحاتی است که قبلاً در جاهای دیگر یافت شده اند (مانند سایر وب سایت ها)

نمایه سازی یا ایندکس صفحات Indexing

هنگامی که گوگل صفحات شما را پیدا کرد، سعی می کند هر صفحه را تجزیه و تحلیل کند. به محتوا، تصاویر و ویدیوها نگاه می کند و همه اینها در فهرست موتور ذخیره می شود که یک پایگاه داده بزرگ است.

 

ارائه نتایج جستجو (Serving Search Results)

هنگامی که شخصی در گوگل جستجو می کند، موتور بهترین نتایج را تعیین می کند. این نتایج فاکتورهای زیادی از جمله موقعیت مکانی کاربر، زبان، دستگاه و جستارهای قبلی دارد. نتایج اغلب برای جستجوگر شخصی سازی می شوند.

مزایای سئو چیست؟

سئو در دنیای دیجیتال مارکتینگ امروزی بسیار محبوب شده است. کسب‌وکارهای بی‌شماری برای حفظ حضور آنلاین قوی، آوردن بازدیدکنندگان جدید به وب‌سایت‌های خود و ایجاد سرنخ به آن متکی هستند.

در گزارش وضعیت بازاریابی HubSpot، نشان داده شده است که حدود 64 درصد از بازاریابان به طور فعال برای بهینه سازی موتورهای جستجو وقت می گذارند. اگر به رقبای خود فکر می کنید، بیش از نیمی از آنها با صرف زمان برای سئو و احتمالاً برتری دادن به شما، کسب و کار خود را تقویت می کنند.

چندین راه وجود دارد که در آنها سئو برای مشاغل مفید است:

سئو دارای بازگشت سرمایه عالی (ROI) است

در خلأ، سرنخ‌هایی که از جستجوی ارگانیک به دست می‌آیند معمولاً نرخ تبدیل بالاتری نسبت به سرنخ‌های تولید شده توسط جستجوی پولی، اجتماعی و تبلیغات چاپی دارند. و در حالی که شما دلارهای واقعی را برای تبلیغات خرج می کنید، سئو بیشتر در مورد سرمایه گذاری زمان شما است.

سئو دید آنلاین را بهبود می بخشد

افراد جستجوهای ارگانیک را به روش های مختلف و با ترکیب های متفاوتی از کلمات کلیدی انجام می دهند. اگر وب سایت شما در نتایج جستجو برای جابجایی های مختلف کلمات کلیدی  ظاهر می شود، شانس خوبی برای مشاهده قوی وجود دارد.

سئو به برند شما اعتبار می دهد

رتبه بندی شما اغلب مترادف با اعتبار شما است. آیا به کسب و کاری اعتقاد دارید که جستجوی خوبی نداشته باشد؟

سئو بینش ذهنی مشتریان را فراهم می کند

ابزارهای تجزیه و تحلیل (مانند گوگل آنالیتیکس) یکی از جنبه های مهم سئو هستند. تجزیه و تحلیل می تواند روندهای جستجوی مشتری، ترجیحات صفحه، رسانه های جستجو و حتی مکان آنها را رمزگشایی کند. در ذهن مشتریان خود غوطه ور شوید تا بتوانید وب سایت خود را برای آنها بهینه کنید.

 

مزایای شغلی متخصص سئو

سئو شاید چالش برانگیزترین و با ارزش ترین رشته بازاریابی باشد که داده ها، تجزیه و تحلیل، بازاریابی محتوا و مهارت فنی را با هم ترکیب می کند. تسلط و استفاده از سئو پتانسیل تلاش های بازاریابی را که مطابق اهداف کسب و کارها است را محقق می کند.

تقاضا برای کارشناسان سئو

از آنجایی که شرکت‌ها بهینه‌سازی موتورهای جستجو را انجام می‌دهند تا از رقبای خود عقب نمانند، متخصصان سئو  خواهان زیادی دارند. کارشناسان سئو برای کمک به تیم های بازاریابی برای جمع آوری ترافیک وب با کیفیت، کمک به ایجاد کمپین های دیجیتال موفق و آوردن کسب و کار جدید به شرکت استخدام می شوند.

این روزها انتظار می رود که یک متخصص سئو مسئول حدود نیمی از ترافیک متوسط ​​وب سایت باشد. با توجه به اینکه سایت هایی که موفق می شوند پنج جایگاه برتر را در SERP ها حفظ کنند، تقریباً 68 درصد کلیک ها را دریافت می کنند، کسب رتبه بالا می تواند تأثیر فوق العاده ای بر رشد و درآمد کسب و کار شما داشته باشد.

چه در حال حاضر یک متخصص سئو هستید یا در حال کار در این زمینه هستید، شغل سئو نویدبخش، هیجان انگیز و پتانسیل فوق العاده ای برای رشد دارد. راه های دیگری نیز وجود دارد که می توانید با تجربه سئو از آنها استفاده کنید، از جمله بازاریابی محتوا، مشاوره کسب و کار و تجزیه و تحلیل داده ها.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید