• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / چگونه لینک های شکسته به SEO شما آسیب می زند

چگونه لینک های شکسته به SEO شما آسیب می زند

نویسنده:داریوش زمانی # تاریخ می 15, 2022

هنگامی که بازدیدکنندگان پیوندهایی را به یا از سایت شما دنبال می کنند، انتظار دارند که محتوای خاصی پس از ورود به آن صفحه در دسترس آنها باشد. لینک های شکسته نه تنها برای تجربه کاربر مضر هستند، بلکه می توانند برای رابطه محبت آمیز سایت شما با گوگل، یعنی SEO شما نیز مضر باشند. از پیوند دادن به محتوای شکسته خودداری کنید و همچنین از داشتن صفحات خراب در سایت خود اجتناب کنید. امروز روز عشق است، پس بیایید آب پیوند را جاری نگه داریم!

چگونه لینک های شکسته به SEO شما آسیب می زند
چگونه لینک های شکسته به SEO شما آسیب می زند

 

لینک خراب چیست؟
پیوند شکسته یا مرده پیوندی است که روی آن کلیک می کنید اما کار نمی کند یا شما را به صفحه ای که قرار بود ببینید نمی برد.

تصور کنید در حال جستجوی دوره های عکاسی در گوگل هستید. شما روی یکی از نتایج کلیک می کنید تا صفحه وب با دوره هایی که در نتایج جستجو به شما قول داده شده است را ببینید. هنگامی که پیوند خراب می شود، چیزی که در عوض مشاهده می کنید یک صفحه خطای 404 not found است که به شما می گوید صفحه مورد نظر شما در دسترس نیست.

بنابراین، چه چیزی باعث شکست لینک ها می شود؟ شایع ترین علل عبارتند از:

  • ایجاد یک اشتباه تایپی در هنگام ایجاد لینک
  • حذف یک تصویر، ویدئو، فایل یا کل صفحه وب
  • تغییر نام یا جابجایی یک صفحه و فراموش کردن به روز رسانی لینک های داخلی
  • پیوند دادن به محتوایی مانند تصاویر، ویدیوها، فایل‌های PDF که حذف یا منتقل شده‌اند
  • تغییر نام دامنه و انتقال سایت به یک URL جدید
  • علت هرچه که باشد، لینک های شکسته خطاهای ناامید کننده ای هستند که باید فوراً برطرف شوند.

چرا باید لینک های خروجی شکسته مضر است؟

وقتی از سایت خودتان به سایت های دیگر لینک می دهید، به این لینک ها لینک های خروجی می گویند. محدود کردن، یا حذف همه پیوندهای شکسته که به صفحات خارجی اشاره می‌کنند می‌تواند مشکل باشد، زیرا احتمالاً کنترلی بر محتوای خارجی که به آن پیوند می‌دهید ندارید و ممکن است متوجه نباشید که حذف شده یا در سایت خارجی جابجا شده است.

وقتی سایت شما دارای لینک های شکسته است، برای کاربران و سئوی شما مضر است. خزنده های وب گوگل یا «Googlebots» پیوند سفر برای پیوند دادن و جمع آوری داده های مربوط به هر صفحه. مطمئن شوید که به طور منظم پیوندهای خروجی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که افراد (یا ربات ها) را به صفحات شکسته هدایت نمی کنید.

 

یایید به برخی از راه هایی که یک پیوند مرده می تواند به وب سایت شما آسیب برساند نگاه کنیم.

چرا و چگونه لینک های شکسته به وب سایت شما آسیب می رسانند؟

پیوند شکسته ممکن است در ظاهر چندان بد به نظر نرسد. اما حقیقت این است که می تواند آسیب جدی به وب سایت، شهرت و کسب و کار شما وارد کند. این می تواند به رتبه بندی موتورهای جستجو و تجربه کاربری سایت شما آسیب برساند و همچنین می تواند منجر به از دست دادن مشتریان و درآمد شود.

 

بالا رفتن میزان Bounce rate

وجود صفحات 404 میزان bounce rate سایت را افزایش می دهد. این فاکتور با زمانی که بازدید کنندگان در صفحه شما می گذرانند رابطه مستقیم دارد و در صورتی که میانگین زمان حضور کاربر روی سایت ، مناسب نباشد ، افت رتبه در گوگل را به دنبال دارد.

هنگامی که بازدیدکنندگان ناراضی در سایت خود داشته باشید و آنها سریعا وب سایت شما را ترک کنند در نتیجه bounce rate بالاتر خواهد رفت.

بنابراین ، بسیار مهم است که بازدید کنندگان را هنگام بازدید از سایتتان با ارائه یک تجربه کاربری خوب راضی نگه دارید ، پس هرگز آنها را به سمت لینک های شکسته سوق ندهید.

وقتی گوگل می بیند که بازدید کنندگان در عرض چند ثانیه پس از ورود به سایت ، صفحه را ترک می کنند ، فرض می کنند که بازدید کنندگان آنچه را که می خواستند پیدا نکردند و این ضربه بدی به رتبه و جایگاه و اعتبار سایت شما خواهد زد.

افت رتبه در گوگل

عامل دیگری که در رتبه بندی سایت در گوگل تأثیر می گذارد عدم ایندکس شدن صفحه شما است. وقتی خزنده های گوگل به ​​یک لینک شکسته می رسند ، را می توان به ضربه زدن به دیوار آجری تشبیه کرد. لینک شکسته همان کاری را با خزنده ها می کند که دیوار آجری با ضربه وارد شده و این یعنی توقف در روند ایندکس شدن صفحات سایت.

گوگل از عنکبوتهای خود برای خزیدن در کل سایت خود برای جمع آوری اطلاعات با ارزشی که به موتورهای جستجو می گوید صفحه شما در مورد چیست ، استفاده می کند.

در اینجا چگونه است:

تجربه کاربر در سایت شما اگر سایت شما یک آشفتگی از لینک های شکسته است که کاربران را از دسترسی به اطلاعات مورد نیاز یا انجام یک کار باز می دارد، اگر به سایت بعدی که واقعاً کار می کند بروند تعجب نکنید. و احتمالاً یکی از رقبای شما خواهد بود.

شهرت و درآمد شما مهم نیست که چقدر زمان و منابعی را برای جذب مشتریان بالقوه به سایت خود سرمایه گذاری کرده اید، اگر چیزی که آنها پیدا می کنند یک سایت خراب باشد، تمام تلاش شما هدر خواهد رفت. چگونه می توانند به تحویل اطلاعات یا جزئیات کارت اعتباری خود به یک سایت غیر قابل اعتماد که حتی کار نمی کند اعتماد کنند؟ ایجاد اعتماد زمان می برد، اما از دست دادن تنها یک لحظه طول می کشد.

تلاش های سئوی شما در حالی که گوگل بیان کرده است که داشتن یک یا دو لینک شکسته در سایت شما بر رتبه شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) تاثیر نمی گذارد، تاثیر آن به روش های دیگر نشان می دهد.

تاثیر لینک های شکسته بر ربات گوگل

 

هنگامی که خزنده ها با یک لینک شکسته برخورد می کنند، زمان را برای خزیدن لینک برای تأیید خرابی آن تلف می کنند تا بتوان آن را به عنوان دسته بندی کرد.

این باعث هدر رفتن بودجه خزیدنی می‌شود که می‌توانست در صفحاتی که مناسب هستند استفاده شود و به شانس رتبه‌بندی آن صفحات در نتایج جستجو آسیب می‌زند. (و البته یک لینک شکسته ارزش SEO را که یک لینک معمولی عبور می دهد، منتقل نمی کند.)

اما این همه چیز نیست. معمولاً وقتی بازدیدکنندگان در صفحه ای شکسته قرار می گیرند، در عرض چند ثانیه آن را ترک می کنند. با صرف زمان کمتر در سایت خود، الگوریتم های موتورهای جستجو فرض می کنند که به این دلیل است که شما محتوای با کیفیت بالا یا اطلاعات مرتبط با جستجوی آنها را در اختیار بازدیدکنندگان قرار نمی دهید. این البته منجر به رتبه های پایین تر می شود.

اکنون که می دانید لینک های شکسته چقدر می توانند به تجارت آنلاین شما آسیب بزنند، بیایید ببینیم چگونه می توانید آنها را پیدا کنید.

 

نحوه بررسی لینک های شکسته خروجی:

اگر سایت بسیار کوچکی دارید، ممکن است این بررسی را به صورت دستی با افزونه کروم “Check My Links” با بازبینی دستی هر صفحه از سایت خود و انجام بررسی جداگانه برای پیوندهای شکسته انجام دهید. این ابزار هم لینک های شکسته داخلی (پیوندهای سایت خود) و هم خارجی (لینک به سایت های دیگر) را پیدا می کند. موارد وقوع پیوندهای شکسته را در یک صفحه گسترده ثبت کنید تا بتوانید به عقب برگردید و بعداً پیوندها را اصلاح یا حذف کنید.

اگر سایت شما بزرگ است، به احتمال زیاد نمی توان به صورت دستی هر صفحه را برای لینک های خراب بررسی کرد. در این مورد، ارزش آن را دارد که روی یک چک کننده بک لینک پولی مانند Ahrefs سرمایه گذاری کنید، که می تواند به یافتن لینک های شکسته به صورت انبوه در سایت شما کمک کند. Ahrefs بررسی پیوندهای خروجی را بسیار آسان می کند: آنها یک گزارش “پیوند شکسته خروجی” دارند که یافتن آن چند دقیقه طول می کشد، و همه لینک های شکسته شده سایت های شما را صادر می کند.

 

تعمیر لینک های شکسته خروجی:

پیدا کردن لینک های خروجی که خراب شده اند فقط نیمی از کار است، اکنون زمان آن رسیده که آن لینک ها را تعمیر کنید! این مرحله زمان‌برتر است. لیست خود را از Ahrefs صادر کنید و شروع به حذف آن کنید. اگر مدتی است که پیوندهای خروجی خود را ممیزی نکرده اید، یا هرگز آنها را ممیزی نکرده اید، احتمالاً چیزهای زیادی برای اصلاح خواهید داشت.

در اینجا یک چک لیست سریع برای آنچه باید در هنگام ارزیابی پیوندهای شکسته خود به دنبال آن باشید، وجود دارد

اگر متن محتوا بدون پیوند می تواند به تنهایی باقی بماند، و آن یک نقل قول نبود، به سادگی روی برگه اکسل خود “حذف” را علامت بزنید و ادامه دهید.
اگر پیوند مورد نیاز است، بررسی کنید که متن پیوند دهنده شامل چه چیزی است. می‌تواند سرنخ‌های متنی درباره آنچه قبلاً در آن صفحه زندگی می‌کرد، ارائه دهد.
اگر متن لنگر خیلی مبهم است از archive.org برای تعیین آنچه قبلاً در آن صفحه وجود داشت استفاده کنید.
یک جستجوی سایت در سایت انجام دهید تا ببینید آیا محتوا مکان جدیدی در سایت دارد یا خیر.
در صورت امکان، نسخه های جدیدتر یا به روز شده محتوا را جستجو کنید تا پیوند شکسته را جایگزین کنید. اگر نیاز دارید محتوای خود را به‌روزرسانی کنید تا منبع جدیدی را در خود جای دهد، انجام این کار می‌تواند به تازگی و به روز نگه داشتن سایت شما برای بازدیدکنندگان کمک کند.

404 صفحه و لینک های شکسته ورودی

خطای 404 زمانی رخ می دهد که محتوای سایت شما بدون تغییر مسیرهای مناسب برای هدایت بازدیدکنندگان به صفحه صحیح حذف شده یا جابجا شود.

نحوه پیدا کردن 404 صفحه:

برای یافتن صفحات خطای 404 در سایت خود که ممکن است منجر به شکستگی لینک شوند، به یک خزنده سایت مانند Screamingfrog نیاز دارید.

یک آموزش مفید:

Screamingfrog: چگونه با استفاده از SEO Spider پیوندهای شکسته را پیدا کنیم
3 راه برای جلوگیری و رفع 404 صفحه:
به‌روزرسانی به جای حذف محتوا: به جای حذف صفحات، سعی کنید محتوا را به‌روزرسانی یا تازه‌سازی کنید. این کمک می کند تا از صفحات 404 ناخواسته قابل اجتناب که ممکن است در نتیجه حذف محتوایی که صفحات دیگر به آن پیوند دارند جلوگیری شود.
301 بازدیدکنندگان را به صفحه جدید هدایت کنید: اگر محتوا همچنان در سایت شما وجود دارد، اما به سادگی مکان خود را تغییر داده است، یا ساختار URL شما به روز رسانی شده است، بازدیدکنندگان را با استفاده از تغییر مسیرهای 301 به صفحه جدید هدایت کنید.
با مدیر وب سایت تماس بگیرید و پیوند به روز شده را بخواهید: اگر خطای 404 به این دلیل رخ می دهد که یک سایت خارجی از یک URL نادرست برای پیوند دادن به شما استفاده می کند، ممکن است بتوانید با تماس گرفتن و درخواست به روز رسانی از نویسنده یا مدیر وب، مشکل را حل کنید. .
در حالی که گوگل بیان می کند که داشتن خطاهای 404 لزوماً به سئو سایت شما آسیب نمی رساند، ممکن است به تجربه کاربر شما آسیب برساند که می تواند منجر به عملکرد ضعیف مانند نرخ پرش بالاتر شود. موتورهای جستجو دائماً در تلاش هستند تا تجربه کاربر را بهبود بخشند، بنابراین یک قانون خوب این است که اگر برای کاربر مضر است، احتمالاً برای سئو نیز عالی نیست، بنابراین از لینک‌های شکسته خروجی و ورودی سایت خود جلوگیری کرده و آن را اصلاح کنید.

Leave a Comment

مطالب پیشنهادی

مشکلات اتصال به سرور در گوگل

گوگل: ما مشکلات اتصال به سرور Server Connectivity Issues را به عنوان یک مشکل کیفیت نمی بینیم در یک پاتوق، یکی از متخصصان سئو از جان مولر درباره مشکلات اتصال به سرور و اینکه چگونه روی خزیدن توسط گوگل تأثیر می‌گذارد، پرسید. آنها اخیراً با مشکلی روبرو شدند که در آن بیش از 55 درصد […]

یادگیری ماشین و سئو

یادگیری ماشینی : پیش بینی الگوریتم های SEO عظیم با پشتوانه ML گوگل یادگیری ماشینی (ML) تأثیر ماندگاری در بسیاری از زمینه‌های تجاری بر جای گذاشته است و شرکت‌های فناوری بیشترین بهره را از آن برده‌اند. گوگل، بزرگترین غول فناوری جهان، از همان ابتدا رهبری تحقیقات ML را بر عهده داشت. کسب و کار اصلی […]

URL ارجاع دهنده یا Referring URL

URL ارجاع دهنده: URL ارجاع چیست؟ URL ارجاع دهنده URL یک صفحه وب است که به صفحه ای در وب سایت شما پیوند می دهد، بنابراین ترافیک را برای شما ارسال می کند. اگر از یک برنامه تجزیه و تحلیل وب استفاده می کنید، می توانید همه URL های ارجاعی را که به وب سایت […]

استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) یکی از مهمترین جنبه های استراتژی بازاریابی آنلاین هر کسب و کاری است. با این حال، برخی از استراتژی‌های سئو وجود دارد که بسیاری از شرکت‌ها نادیده گرفته می‌شوند، که می‌تواند به رتبه‌بندی و دیده شدن وب‌سایت آنها آسیب برساند. بیش از این، استراتژی‌های سئوی مختلفی وجود دارد که کسب‌وکارها […]

الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟

MUM Google با غلبه بر موانع زبانی در انواع رسانه‌های مختلف، «جستجو» را تغییر می‌دهد. آیا MUM اینجا برای بهبود سئو یا منسوخ شدن آن است؟   در سال 2021، Prabhakar Raghavan، معاون ارشد گوگل، از راه اندازی یک مدل هوش مصنوعی جدید به نام Multitask Unified Model (MUM) در رویداد Google I/O خبر داد. […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • مشکلات اتصال به سرور در گوگل
  • یادگیری ماشین و سئو
  • URL ارجاع دهنده یا Referring URL
  • استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود
  • الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟
  • اهمیت دسترسی به وب و سئو
  • بهترین استراتژی های لینک سازی کدامند؟
  • کاهش شدید و ناگهانی بازدید سایت
  • سوزاندن سئو Burn SEO
  • 4 دلیل رایج برای شکست یک کسب و کار کوچک
  • 10 روش بد سئو که رتبه گوگل شما را از بین می برد
  • در سئو چه موضوعاتی مطرح می شود؟
  • آیا سئو می تواند شما را میلیونر کند؟ کسب درآمد با سئو
  • خدمات مشاوره سئو را ارائه دهید – مشاوره سئو با درآمد عالی
  • نقش کلمات کلیدی در سئو

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.