• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / کاوش در PageSpeed ​​Insights Google

کاوش در PageSpeed ​​Insights Google

نویسنده:داریوش زمانی # تاریخ ژانویه 13, 2022

بازنگری رابط کاربری بینش سرعت صفحه اخیر گوگل
کاربران PageSpeed ​​Insights Google همیشه زمینه داده‌هایی را که ارائه می‌شد درک نمی‌کردند. اگر در بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) تازه کار هستید، می توانید یکی از این کاربران باشید. خوشبختانه برای ما، Google برای رسیدگی به سردرگمی افراد وقت گذاشته و تغییراتی را در ابزار ایجاد کرده تا تجزیه و درک داده‌ها را آسان‌تر کند.

در ماه مه 2021، گوگل Core Web Vitals را به عنوان یک ابزار خواندنی برای ابزار خود معرفی کرد. اینها از آن زمان به یک عامل رتبه بندی تبدیل شده اند.

کنسول جستجوی اصلی وب حیاتی core web vitals search console

در آن مرحله، داده‌های فیلد در سطح URL برای Core Web Vitals در صورت موجود بودن نشان داده می‌شد. اگر نه، به جای آن از داده های آزمایشگاهی استفاده می شود. موردی که در بالای نتایج ابزار قرار داشت، رتبه‌بندی PageSpeed ​​بود (تصویر بالا به عنوان “43”). رتبه‌بندی PageSpeed ​​همچنان به‌عنوان مهم‌ترین معیار از نظر بصری تحت فشار قرار می‌گرفت، و Core Web Vitals صرفاً به‌عنوان فید-in خدمت می‌کرد.

داده‌های Core Web Vitals نسبتاً برتر بودند و تمرکز اصلی همچنان روی امتیاز رتبه‌بندی PageSpeed ​​بود. طبق طرح جدید، به نظر می رسد یک تغییر اساسی در تمرکز صورت گرفته است:

ارزیابی حیاتی وب اصلی Core Web Vitals Assessment

با طرح‌بندی جدید، تمرکز بسیار قوی‌تری بر معیارهای Core Web Vitals وجود دارد که بالاتر رفته و خلاصه‌ای کلی ارائه شده است. در این مورد: “ارزیابی حیاتی وب اصلی: ناموفق.”

Core Web Vitals گسترش یافته است
نه تنها Core Web Vitals برجسته تر هستند، بلکه می توان آنها را نیز گسترش داد:

جعبه های توسعه Core Web Vitals

جعبه‌های توسعه، بر اساس بارگذاری‌های صفحه‌ای که گوگل تلاش کرده، جزئیات ریز را ارائه می‌دهند. هنگام بررسی یک صفحه در PageSpeed ​​Insights Google، انجام بررسی بسیار طولانی تر از زمانی است که صفحه علامت زده شده را در برگه مرورگر بارگیری می کنید. این به این دلیل است که گوگل در هنگام تولید نتایج PageSpeed ​​بارها سعی می کند یک صفحه را بارگذاری کند.

برای صفحه در مثال ما، می‌توانیم ببینیم که Core Web Vital به نام بزرگترین رنگ محتوا (LCP) کند است، با 51 درصد بارگذاری صفحه در محدوده خوب، 31 درصد در محدوده «نیاز به بهبود» و 18 درصد در محدوده محدوده ضعیف این به ما می گوید که LCP فقط برای این صفحه تقریباً نیمی از زمان با موفقیت برآورده می شود (و بنابراین صفحه در آزمون مردود می شود).

تغییر برجستگی و مبدأ داده های آزمایشگاهی Lab Data Prominence and Origin Data Toggle

به نظر می رسد در بالای رابط، داده های آزمایشگاهی حذف شده اند. اگر صفحه‌ای داده‌های «دنیای واقعی» کافی نداشته باشد، برخلاف نسخه قدیمی ابزار، هیچ داده آزمایشگاهی به عنوان جایگزین در بالای صفحه خواندن ارائه نمی‌شود:

تعویض داده مبدا Origin Data Toggle

با این حال، اگر بازخوانی ابزار را به پایین اسکرول کنید، داده‌های آزمایشگاهی تخمینی (و رتبه‌بندی PageSpeed ​​مرتبط) همچنان در دسترس هستند:

داده های آزمایشگاهی تخمین زده شده

در نزدیکی بالای صفحه، یک کلید «Origin» جدید وجود دارد:

تعویض مبدا

این به شما امکان می‌دهد از داده‌های محدود شده به URL علامت‌گذاری شده فاصله بگیرید و به جای آن داده‌های «منبع» را مشاهده کنید. داده‌های سطح مبدا میانگینی از تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده برای همه صفحات در وب‌سایت مشخص شده است – نه تنها صفحه وب خاص در حال بررسی، بلکه کل وب‌سایت!

جابه‌جایی بین «This URL» و «Origin» می‌تواند به سرعت به مدیر وب‌سایت کمک کند تا مطمئن شود که آیا یک URL فردی در بالا، همراست یا پایین دیگر صفحات سایت (از دیدگاه Core Web Vitals) کار می‌کند یا خیر.

گاهی اوقات، اگر داده URL کافی وجود نداشته باشد، به جای آن، PageSpeed ​​Insights Google به طور پیش‌فرض روی داده‌های سطح مبدا قرار می‌گیرد. همانطور که قبلا ذکر شد، اگر داده‌های سطح URL و سطح مبدا در دنیای واقعی کافی نباشد، گوگل خطای «داده‌ای پیدا نشد» را نشان می‌دهد. در چنین شرایطی، به سادگی به جایی که ابزار می‌گوید «ارزش‌ها تخمین زده می‌شوند و ممکن است متفاوت باشند» بروید. در زیر آن نقطه، یک عنوان کوچک “METRICS” دارید که داده های آزمایشگاهی شبیه سازی شده گوگل است.

اگر داده‌های میدانی واقعی در دسترس نباشد، همچنان می‌توانید از داده‌های تخمینی Google استفاده کنید. این برای سایت‌هایی با ترافیک کم، که احتمالاً خطای «داده‌ای پیدا نشد» را نزدیک‌تر به بالای خروجی ابزار می‌بینند، محتمل است. داده‌های میدانی واقعی Google عمدتاً از گزارش CrUX می‌آیند. گوگل بیان می‌کند که این داده‌ها از کاربران کروم می‌آیند که «همگام‌سازی سابقه مرور خود را انتخاب کرده‌اند، یک عبارت عبور همگام‌سازی تنظیم نکرده‌اند و گزارش آمار استفاده را فعال کرده‌اند». واضح است که این مورد همه نیست، بنابراین قبل از در دسترس بودن داده های میدانی، ترافیک باید به اوج خاصی برسد.

بنابراین، چه چیزی تغییر کرده است؟
طراحی صفحه تغییر یافته است، و ابزار بسیار نرمتر به نظر می رسد. اما از نظر مواردی که متخصصان سئو باید به آنها اهمیت دهند، در اینجا تغییراتی وجود دارد که تاکنون مشاهده کرده ایم:

رتبه‌بندی PageSpeed ​​(خواندن عددی واقعی) در بخش معیارهای تخمینی پایین‌تر آمده است. این نشان می‌دهد که تمرکز کمتری روی رتبه‌بندی کلی سرعت صفحه وجود دارد، اگرچه مهم است که به یاد داشته باشید که هنوز هم تا حدی اهمیت دارد.
این ویدیو توسط مارتین اسپلیت گوگل، برخی از افسانه های سئو مرتبط با PageSpeed ​​را توضیح می دهد. او بیان می‌کند که رتبه‌بندی PageSpeed ​​هنوز مهم است، اما نه به روشی بسیار دقیق. به عنوان مثال، اگر رتبه‌بندی شما از زرد یا نارنجی (متوسط) به سبز (خوب) تغییر کند، احتمالاً یک صفحه افزایش بسیار کمی در رتبه‌بندی گوگل خواهد داشت. محتوا همچنان اهمیت بیشتری دارد، اما اگر دو صفحه به همان اندازه خوب باشند

Leave a Comment

مطالب پیشنهادی

توسعه فرآیند لینک های داخلی

یک فرآیند پیوند داخلی ایجاد کنید مهم نیست که وب سایت شما چقدر بزرگ یا کوچک باشد، برای سئو به یک فرآیند لینک سازی داخلی هوشمند نیاز دارید.   چرا یک فرآیند پیوند (لینک سازی) داخلی ایجاد کنیم؟ از برخی جهات، خزنده مانند جاروبرقی ربات است. در حالی که یک خزنده در وب سایت شما […]

استفاده از تبلیغات سئو برای کمک به رشد کسب و کار شما

به لطف فناوری، کسب‌وکارها در سرتاسر جهان می‌توانند از دسترسی به میلیاردها نفر به صورت آنلاین و نه فقط به جمعیت محلی خود بهره ببرند. اما حتی اگر بخواهید فقط به یک جمعیت محلی برسید، سئو سایت یا بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) پیدا کردن کسب و کار شما را برای کسی در همسایگی شما […]

خدمات سئوی مدیریت شده: آنچه هر صاحب کسب و کار کوچک باید بداند

نتایج به دست آمده است، و شما خبر خوبی دارید: شما در حال تولید سرنخ و فروش هستید. ناگهان، تلفن شما شروع به زنگ زدن می کند و صندوق ورودی شما بیش از آن چیزی است که شما می توانید آن را انجام دهید. از اینکه کسب و کار شما با چنین سرعتی در حال […]

سئوی سازمانی چیست و چرا متفاوت است

سدئ بهینه سازی موتور جستجو (SEO) برای استراتژی بازاریابی دیجیتال یک شرکت بسیار مهم است. بهینه سازی وب سایت یک شرکت کوچک یک کار نسبتا قابل مدیریت است. با این حال، بهینه سازی یک وب سایت با هزاران صفحه و کلمات کلیدی بسیار پیچیده تر است. بله سئو سازمانی متفاوت از سئو کسب و کارهای […]

مشکلات اتصال به سرور در گوگل

گوگل: ما مشکلات اتصال به سرور Server Connectivity Issues را به عنوان یک مشکل کیفیت نمی بینیم در یک پاتوق، یکی از متخصصان سئو از جان مولر درباره مشکلات اتصال به سرور و اینکه چگونه روی خزیدن توسط گوگل تأثیر می‌گذارد، پرسید. آنها اخیراً با مشکلی روبرو شدند که در آن بیش از 55 درصد […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • توسعه فرآیند لینک های داخلی
  • استفاده از تبلیغات سئو برای کمک به رشد کسب و کار شما
  • خدمات سئوی مدیریت شده: آنچه هر صاحب کسب و کار کوچک باید بداند
  • سئوی سازمانی چیست و چرا متفاوت است
  • مشکلات اتصال به سرور در گوگل
  • یادگیری ماشین و سئو
  • URL ارجاع دهنده یا Referring URL
  • استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود
  • الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟
  • اهمیت دسترسی به وب و سئو
  • بهترین استراتژی های لینک سازی کدامند؟
  • کاهش شدید و ناگهانی بازدید سایت
  • سوزاندن سئو Burn SEO
  • 4 دلیل رایج برای شکست یک کسب و کار کوچک
  • 10 روش بد سئو که رتبه گوگل شما را از بین می برد

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.