راهنمای به‌روزرسانی Google Page Experience

گوگل در تلاش همیشگی خود برای ارائه بهترین نتایج برای جست و جوی کاربران، معیارهای Page Experience را به الگوریتم های رتبه بندی خود اضافه کرد. به‌روزرسانی تجربه صفحه Google باعث شد تا عواملی مانند سازگاری با تلفن همراه، امنیت وب، محتوای بین‌المللی و UI/UX کلی سایت به‌طور رسمی فاکتورهای رتبه‌بندی باشند. انتشار به‌روزرسانی تجربه صفحه در اوایل ژوئن 2021 آغاز شد و در 2 سپتامبر به پایان رسید. این اولین به روز رسانی بود که به شدت بر روی تجربه کاربر در هر قسمت از یک صفحه وب تمرکز داشت.

انگیزه گوگل در پشت به‌روزرسانی، بهبود تجربه کلی جستجو از طریق وب‌سایت‌هایی بود که در جستجوی Google تبلیغ می‌کنند. در نتیجه، وب سایت هایی که ایجاد یک تجربه صفحه با کیفیت بالا و جذاب را در اولویت قرار می دهند، در رتبه بندی کلی خود بهبود یافته اند. آنهایی که سازگار نبودند، خوب، در رتبه بندی کلمات کلیدی خود سقوط کردند.

تصویری از نمودار ترافیک وب GSC Insights که افت را پس از تغییر الگوریتم نشان می‌دهد
اگر مطمئن نیستید که آیا صفحات وب شما تجربه صفحه با کیفیتی را برای کاربران فراهم می کند یا خیر، این مقاله برای شما ساخته شده است. راهنمای ما به شما نشان می دهد که چگونه وب سایت هایی که قابلیت مشاهده جستجوی خود را حفظ کرده اند به به روز رسانی تجربه صفحه پاسخ داده اند. سپس، می توانید استراتژی آنها را در وب سایت خود برای بهبود عملکرد سئو تکرار کنید.

تجربه صفحه با به‌روزرسانی‌های الگوریتم Google در کجا قرار می‌گیرد؟
تجربه صفحه واقعاً دنیای سئو را در سال 2021 تکان داد. چرا؟ این به روز رسانی یک لایه جدید به نحوه اولویت بندی کارشناسان سئو برای استفاده از وب سایت ها اضافه کرد. در نتیجه به روز رسانی، گوگل نه تنها بر روی تبلیغ صفحات مرتبط متمرکز شده است، بلکه صفحاتی را که سرعت افزایش یافته، جابجایی عناصر کمتر و پاسخگویی بهتر را ارائه می دهند، متمرکز شده است. ارزش یک صفحه وب تنها به ارتباط آن نیست، بلکه در نحوه عملکرد آن برای کاربر است و اکثر کارشناسان معتقدند که این به روز رسانی تغییری برای بهتر شدن است.

سایر به روز رسانی های گوگل
این اولین به‌روزرسانی نیست که گوگل برای الگوریتم‌های خود راه‌اندازی می‌کند. گوگل سابقه طولانی و متنوعی در به روز رسانی الگوریتم خود دارد. تنها در سال 2018، گوگل بیش از 3000 به روز رسانی را برای نحوه تولید نتایج جستجو توسط مرورگر راه اندازی کرد. این نوع به‌روزرسانی‌ها از بزرگ تا کوچک متغیر هستند و معمولاً شامل تغییرات در فهرست‌بندی، داده‌ها، رابط‌های کاربر جستجو، ابزارهای وب‌مستر و عوامل رتبه‌بندی می‌شوند.

چگونه الگوریتم ها بر جستجوهای اینترنتی تأثیر می گذارند
همه این به‌روزرسانی‌ها در بسیاری از الگوریتم‌ها نقش دارند که هر جستجو را تقویت می‌کنند. گوگل از الگوریتم‌هایی برای کمک به انجام یک عملکرد خاص استفاده می‌کند که در یک الگوریتم اصلی بزرگ‌تر گروه‌بندی شده‌اند. پیچیده صدا؟ ما قول می دهیم که نیست.

همه این به‌روزرسانی‌ها در بسیاری از الگوریتم‌ها نقش دارند که هر جستجو را تقویت می‌کنند. گوگل از الگوریتم‌هایی برای کمک به انجام یک عملکرد خاص استفاده می‌کند که در یک الگوریتم اصلی بزرگ‌تر گروه‌بندی شده‌اند. پیچیده صدا؟ ما قول می دهیم که نیست. در اینجا انواع مختلفی از فاکتورهای رتبه بندی استفاده شده توسط گوگل به تفکیک شده است:

محتوا: محبوب‌ترین الگوریتم محتوا به نام پاندا شناخته می‌شود و به گوگل کمک می‌کند محتوای مرتبط را قضاوت کند، محتوا را بر اساس پارامترهای خاص جریمه و پاداش دهد.
بک لینک ها: به روز رسانی پنگوئن به گوگل کمک می کند تا تشخیص دهد که آیا یک لینک هرزنامه است و سزاوار آن است که در فرآیند خزیدن و نمایه سازی در نظر گرفته شود.
سازماندهی: همه این اطلاعات باید در جایی ذخیره شوند، و الگوریتم های خاصی برای کمک به آن وجود دارد.
تجربه کاربری: علاوه بر محتوای عالی شما، گوگل باید ببیند آیا وب سایت شما اطلاعات ارزشمندی را برای کاربران به ارمغان می آورد یا خیر. این کار را با رتبه بندی تجربه کاربری (UX) وب سایت شما و فاکتورگیری آن در نتایج ارگانیک موتور جستجو انجام می دهد.
UX چیست و چرا اهمیت دارد؟
تصویر یک مرد سفیدپوست با موهای سیاه و عناصر دستگاه تلفن همراه
به عبارت ساده، تجربه کاربری مطالعه نحوه تعامل کاربران با وب سایت شما است. تجربه کاربری کاربران بالقوه را در تمام مراحل سفرشان هدف قرار می‌دهد و به شما کمک می‌کند قبل از آمدن به وب‌سایت شما، در طول مدت حضورشان در سایت و پس از خروج، به ذهن مشتری خود وارد شوید.

برای بسیاری از صاحبان مشاغل، یک تجربه کاربری خوب معادل یک وب سایت زیبا است. در حالی که همیشه ایده خوبی است که یک وب سایت از نظر زیبایی شناسی داشته باشید، اما چند گرافیک زیبا باعث نمی شود مشتریان شما تبدیل شوند. در عوض، رابط وب سایت شما باید با در نظر گرفتن مصرف کنندگان بهینه شود.

تاثیر UX بهتر
در اینجا برخی از آمارهای تجربه کاربر وجود دارد که اهمیت ایجاد یک صفحه خوب را نشان می دهد:

88٪ از همه مصرف کنندگان گزارش می دهند که پس از داشتن تجربه کاربری ضعیف، احتمال کمتری برای بازگشت به یک وب سایت وجود دارد.
تخمین زده می شود که کسب و کارهایی که تجربه کاربری ضعیفی دارند، حدود 50 درصد از فروش بالقوه را از دست می دهند.
مصرف کنندگان حدود 75 درصد از قضاوت خود را در مورد یک شرکت بر اساس قابلیت استفاده و دید وب سایت آنها تشکیل می دهند.
مشتریان به طور معمول انتخاب می کنند که اینترنت را از th

تلفن های eir، با 48 درصد از کاربران با بهینه سازی ضعیف صفحات و 53 درصد از کاربران در صورت عدم بارگذاری سایت در عرض سه ثانیه، آن را ترک می کنند.
یک رابط کاربری بهینه شده می تواند تبدیل ها را تا 200% بهبود بخشد.
وقتی نوبت به وب سایت شما می رسد، احتمالاً صدها، و نه هزاران رقیب وجود دارد که محصولات و خدمات مشابه شما را ارائه می دهند. با در نظر گرفتن این موضوع، نمی توانید این خطر را داشته باشید که اولین برداشت مشتری بالقوه از شما تحت تأثیر UX با کیفیت پایین قرار گیرد. حفظ روند تجربه کاربر و بهترین شیوه ها همیشه برای به دست آوردن مشتریان جدید مهم بوده است، اما اکنون برای نمایش در نتایج جستجو ضروری است.

به‌روزرسانی Google 2021 Page Experience چیست؟
نمودار خاکستری، سبز و آبی که عناصر به‌روزرسانی تجربه صفحه را نشان می‌دهد
برخلاف بسیاری از به‌روزرسانی‌های الگوریتم گوگل، گوگل اطلاعات و ابزارهای الکترونیکی زیادی را برای کمک به کاربران برای آماده‌سازی و پاسخگویی به این به‌روزرسانی منتشر کرد. این به روز رسانی بزرگ بود و اکنون یکی از بزرگترین های گوگل در نظر گرفته می شود.

به دلیل اسرار تجاری و اطلاعات اختصاصی، گوگل فقط برخی از اطلاعات مربوط به الگوریتم های به روز شده خود را منتشر کرد. اما با گذشت سال 2021، توسعه دهندگان وب و کارشناسان سئو استنباط کردند که چگونه می توان بهینه سازی هایی را انجام داد تا به بهترین وجه با فاکتورهای رتبه بندی جدید مطابقت داشته باشد.

خوشبختانه، ما کارهای سنگینی را برای شما انجام داده‌ایم و اطلاعات کلیدی را که باید بدانید، انجام داده‌ایم تا مطمئن شوید که وب‌سایت شما تجربه صفحه‌ای را ارائه می‌کند که بیشترین ارزش را برای Google دارد.

Core Web Vitals جدید
گوگل مجموعه‌ای از معیارها به نام Core Web Vitals را منتشر کرد، مجموعه‌ای از معیارها که سرعت/زمان بارگذاری، پاسخ‌دهی، تعامل و ثبات بصری وب‌سایت را اندازه‌گیری می‌کند. این معیارها در ماه می منتشر شدند، در ژوئن کاملاً کاربردی بودند و پایه و اساس انتشار الگوریتم 2021 هستند.

Core Web Vitals شامل این سه معیار است: 1. بزرگترین رنگ محتوایی، 2. اولین تاخیر ورودی، و 3 جابجایی طرح بندی تجمعی)، برای کمک به صاحبان سایت برای اندازه گیری تجربه کاربری جامع یک وب سایت.

در حالی که می دانیم این اقدامات جدید در معرض تغییر هستند و هنوز هم می توانند تکامل یابند، از ژوئن 2021، آنها ثابت مانده اند. در اینجا به تفکیک سه معیار اساسی آمده است:

بزرگترین رنگ محتوایی (LCP)
(سرعت سایت و زمان بارگذاری را اندازه گیری می کند)
اسکرین شات LCP 0.6 ثانیه
Largest Contentful Paint زمان رندر بزرگترین تصویر یا بلوک متن قابل مشاهده در نمای صفحه وب را گزارش می دهد. به عبارت ساده، به مدت زمانی که طول می کشد تا صفحه وب شما بزرگترین محتوای یک صفحه را بارگذاری کند، مربوط می شود. یک LCP ایده آل در عرض 2.5 ثانیه پس از بارگذاری صفحه خواهد بود.

تاخیر ورودی اول (FID)
(تعاملی را اندازه می گیرد)
اسکرین شات از FID در 22 میلی ثانیه
تاخیر ورودی اولین برداشت مصرف کننده از تعامل و پاسخگویی وب سایت شما را اندازه گیری می کند. این کار با نظارت بر مدت زمانی که کاربر برای اولین بار با یک صفحه وب ارتباط برقرار می کند (یعنی کلیک روی یک دکمه) تا مدت زمانی که طول می کشد تا مرورگر به آن عمل پاسخ دهد انجام می دهد. به این فکر کنید که چقدر طول می کشد تا کاربر یک دکمه را فشار دهد و آن اطلاعات ظاهر شود. یک FID ایده آل زیر 100 میلی ثانیه است.

تغییر چیدمان تجمعی (CLS)
(پایداری بصری را اندازه گیری می کند)
عکس صفحه LCP در 1 ثانیه
آیا تا به حال در یک وب سایت پیمایش کرده اید و می خواهید روی دکمه ای کلیک کنید، زمانی که طرح بندی حرکت می کند و شما ناگهان در قسمت دیگری از صفحه قرار می گیرید؟ این یک تغییر طرح است، و اگر وب سایت شما تعداد زیادی از آنها را داشته باشد، می تواند تجربه کاربری شما را مختل کند. تغییر چیدمان تجمعی اثر ترکیبی این حرکت را در یک صفحه وب اندازه گیری می کند.

ثبات بصری دقیقاً همین است – صفحه وب در هنگام بارگیری چقدر پایدار است – و آیا صفحه در طول اسکرول مصرف کننده ثابت می ماند. CLS تعداد دفعاتی را که کاربر تغییرات طرح‌بندی غیرمنتظره را تجربه می‌کند، اندازه‌گیری می‌کند که معیار ایده‌آل برای آن کمتر از 0.1 است.

به عنوان بهترین روش، برای اطمینان از رسیدن به هدف مناسب برای هر یک از این معیارها، توصیه می شود حدود 75٪ از تمام صفحات وب سایت خود را آزمایش و نظارت کنید. درک این نکته مهم است که این معیارهای Core Web Vital معیارهای جدید کاربر محور هستند که داده های دنیای واقعی را برای مشاهده و درک نحوه تعامل کاربران با وب سایت شما ارائه می دهند.

آنچه تاکنون می دانیم – سیگنال های تجربه صفحه
تجربه بهتر صفحه منجر به تعامل عمیق تر می شود و به مصرف کنندگان اجازه می دهد کارهای بیشتری انجام دهند. در حال حاضر معیارهای تجربه صفحه وجود دارد که Google از آنها برای کمک به مدیران وب‌سایت نظارت بر عملکرد خود استفاده می‌کند، از جمله:

نماگرفت گزارش تجربه صفحه از PageSpeedInsights
سازگاری با موبایل: همه جستجوها یکسان ایجاد نمی‌شوند، به این معنی که وب‌سایت شما باید در تلفن‌های همراه در همان سطحی باشد که در رایانه‌های رومیزی انجام می‌دهد. این سیگنال جدید تاثیر بیشتری در سئو خواهد داشت.

مرور ایمن: این معیار امنیت و ایمنی وب سایت شما را تضمین می کند و تأیید می کند که محتوای مضری در آن وجود ندارد.

امنیت HTTPS: داشتن یک برچسب HTTPS در وب سایت شما به این معنی است که برای کاربران ایمن و امن است و اطلاعات آنها در معرض خطر سرقت قرار نمی گیرد.

دستورالعمل‌های بین‌المللی سرزده: بسیاری از وب‌سایت‌ها دارای تعداد زیادی پاپ‌آپ سرزده هستند که مانع از یافتن کاربر می‌شوند.

اطلاعات مورد نیاز آنها به همین دلیل، گوگل مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها را در مورد نحوه قرار دادن پنجره‌های بازشو در یک صفحه وب بدون ایجاد اختلال شدید در تجربه کاربر ایجاد کرده است.

نحوه بهینه سازی برای به روز رسانی تجربه صفحه گوگل
همه این اطلاعات در مورد عملکرد و الگوریتم های موتور جستجو ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما نگران نباشید. مراحل آسان بسیاری وجود دارد که هر کسی می تواند برای آماده کردن وب سایت خود برای مهم ترین جنبه های The Page Experience انجام دهد.

در اینجا تعدادی از مراحلی که می توانید برای حفظ و بهبود سئوی خود انجام دهید آورده شده است.
1. ابزارهای موجود را بشناسید و از آنها استفاده کنید
اسکرین شات از ابزار فانوس دریایی
ابزارهای رایگان زیادی در دسترس شما هستند که به شما امکان می دهد این عوامل رتبه بندی جدید را در وب سایت خود نظارت کنید. استفاده از آنها برای نظارت مستمر بر وب سایت خود نه تنها به افزایش معیارهای تجربه کاربری شما کمک می کند، بلکه مشتریان بالقوه بیشتری را برای تبدیل شدن به آنها به ارمغان می آورد. چند مثال عبارتند از:

LightHouse: این ابزار معیارهای Core Web Vital را برای هر صفحه در وب سایت شما هدف قرار می دهد. از بسیاری جهات، Lighthouse به بهترین راه برای ارائه گزارش Core Web Vitals تبدیل شده است.

PageSpeed ​​Insights: در اینجا می‌توانید معیارها و گزارش‌های متعددی را بررسی کنید که به کل رتبه‌بندی سرعت صفحه وب‌سایت شما و Core Web Vitals می‌پردازند.

تست سازگاری با موبایل: اینجا را بررسی کنید که آیا وب سایت شما در تلفن همراه نیز مانند دسکتاپ عملکرد خوبی دارد یا خیر.

گزارش تجربه کاربر Chrome: این گزارش داده‌های بی‌درنگ را برای هر Core Web Vital، همانطور که در بالا فهرست شده است، جمع‌آوری می‌کند.

کنسول جستجوی گوگل: این به شما یک نگاه اجمالی به آنچه در وب سایت شما می افتد، بر اساس استفاده در دنیای واقعی از مصرف کنندگان واقعی برای گزارش های دقیق و تقریبا زنده می دهد.

Web Vitals JavaScript: این ابزار تمام Core Web Vitals در جاوا اسکریپت را با استفاده از API اندازه گیری می کند.

2. سایت خود را در دستگاه های کاربران بررسی کنید
اگر هم گوشی هوشمند و هم کامپیوتر دارید، احتمالاً روشی را می‌دانید که دستگاه‌های مختلف صفحات را متفاوت بارگذاری می‌کنند، هم از نظر بصری و هم از نظر سرعت صفحه. برخی از ابزارها وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا بدون نیاز به خرید یک کامیون دستگاه، وب سایت خود را بررسی کنید.

ابزار Lighthouse دارای یک دکمه انتخاب آسان در پایین است که به شما امکان می دهد بین اجرای گزارش خود برای موبایل و دسکتاپ جابجا شوید. و می‌توانید از شاخص‌ها و گزارش‌های بصری این معیارها برای هدف قرار دادن اجزای فردی تجربه صفحه خود برای بهبود استفاده کنید.
انتخاب موبایل و دسکتاپ از Lighthouse
PageSpeed ​​Insights همچنین به شما امکان می دهد بین آمار عملکرد تلفن همراه و دسکتاپ خود جابه جا شوید.
با Responsinator، می‌توانید نحوه ظاهر وب‌سایت خود را در تعداد زیادی از دستگاه‌های تلفن همراه، از تلفن تا تبلت، آزمایش کنید. این یک راه عالی و رایگان برای اطمینان از این است که رندر واقعی صفحه شما در ترجمه بین دستگاه های مختلف از بین نمی رود.
CrossBrowserTesting به شما امکان می دهد ظاهر و عملکرد وب سایت خود را در بیش از 2000 مرورگر و دستگاه مختلف آزمایش کنید. این یک راه عالی برای اطمینان از اینکه سایت شما نه تنها به نظر می رسد بلکه عملکرد بهینه ای در طیف وسیعی از فرمت ها دارد.
3. امتیاز Insights PageSpeed ​​خود را بهبود بخشید
اسکرین شات از PageSpeedInsights
ابزار PageSpeed ​​Insights (PSI) گوگل به شما امکان می دهد تا از عملکرد وب سایت شما برای مرورگرهای دسکتاپ و موبایل مطلع شوید. همچنین اطلاعات دقیقی را ارائه می دهد که می تواند برای ارائه تجربه کاربری سریعتر مورد استفاده قرار گیرد. اگر متوجه شدید که PSI شما کمتر از حد ایده آل (در هر نقطه زیر 90) امتیاز می گیرد، باید اقداماتی را برای افزایش سرعت صفحه خود انجام دهید. در اینجا چند ایده برای بررسی وجود دارد:

تصاویر خود را فشرده کنید: فایل های تصویری بزرگ نقش مهمی در زمان بارگذاری طولانی تر دارند. خوشبختانه، بسیاری از ابزارهای رایگان موجود است که می تواند به شما کمک کند فایل های خود را فشرده کنید و زمان بارگذاری آنها را کاهش دهید. اگر صفحه خود را در وردپرس میزبانی می کنید، Smush یک افزونه مفید برای بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر است، افزونه ای که برای درک آن نیازی به متخصص سئو ندارید.
از کش مرورگر استفاده کنید: کش مرورگر یکی دیگر از راه حل های ساده است که به طور قابل توجهی سرعت صفحه شما را بهبود می بخشد. اساساً، حافظه پنهان مرورگر به مرورگر وب اجازه می دهد تا عناصر رایج سایت شما مانند مطالب هدر و پاورقی را به خاطر بسپارد. به این ترتیب، کاربران مجبور نخواهند شد هر بار که روی صفحه جدیدی در سایت شما کلیک می کنند، این مطالب را دوباره بارگیری کنند. برای کاربران وردپرس، W3 Total Cache ابزاری است که برای ما مفید است.
پیاده سازی صفحات موبایل شتاب داده شده (AMP): صفحات AMP در اصل برای سایت های خبری استفاده می شد، اساساً نسخه های حذف شده صفحات موجود هستند که می توانند با سرعت بیشتری در دستگاه های تلفن همراه بارگیری شوند. در حالی که برای بارگذاری بهینه صفحات ضروری نیست، AMP می تواند برای صفحاتی که در حال حاضر عقب مانده اند مفید باشد. به احتمال زیاد قبلاً در تلفن خود با AMP روبرو شده اید که توسط رعد و برق کوچک و محصور در گوشه صفحه مشخص شده است.

4. یک معیار داشته باشید
تصویر سفید با KPI و گرافیک های مرتبط
قبل از ایجاد تغییرات، درک جایگاه وب سایت شما بسیار مهم است. همه ما می دانیم که داشتن رتبه برتر در صفحات نتایج موتور جستجو، هدف اصلی ما است، اما، در هر صورت، عرضه این الگوریتم جدید به این معنی است که زمان آن رسیده است که تمرکز را به تجربه کاربر تغییر دهیم.

بنابراین شما نیاز به تست، تست و تست دارید! از ابزار رایگان بالا در هر صفحه سایت خود استفاده کنید و به آرامی حرکت کنید. به این نکته توجه داشته باشید که چه چیزی کار می کند و چه چیزی خوب نیست تا بهترین آمادگی را داشته باشید. به این ترتیب، هر زمان که تغییراتی ایجاد می‌کنید، می‌توانید نتایج خود را به راحتی ردیابی کنید و با معرفی الگوریتم جستجوی گوگل در سال آینده، کنار نخواهید رفت.

5. محتوای خود را بهینه کنید
وب سایت شما اگر مکانی برای کسب اطلاعات مشتریان بالقوه شما نباشد، چیزی نیست، بنابراین مطمئن شوید که محتوای خود را که یکی از مهمترین فاکتورهای رتبه بندی جستجوی گوگل است، بهینه کنید.

اسکرین شات از ابزار SEO Content Assistant
دستیار محتوای SEO SearchAtlas بهترین راه برای بهبود محتوای درون صفحه شما است (شما می توانید با ایجاد یک حساب کاربری رایگان به آن دسترسی داشته باشید). با استفاده از این ابزار، می توانید حداکثر پنج کلمه کلیدی را هدف قرار دهید و گام های فوری بردارید تا به محتوای خود عمق و قدرت بیشتری بدهید.

اما شما نمی‌توانید بدون هیچ سازمانی فقط محتوا را در صفحه خود قرار دهید، زیرا اینجاست که تگ‌های هدر وارد می‌شوند. استفاده مناسب از هدرها مانند تگ‌های عنوان و تگ‌های سرصفحه نه تنها اطلاعات شما را به بخش‌هایی به راحتی قابل هضم تقسیم می‌کند. همچنین خزیدن و فهرست کردن را برای گوگل آسان تر می کند. دستیار محتوای SEO به شما اطلاع می دهد که کدام عبارات تمرکز باید در سرفصل ها ظاهر شوند.

اسکرین شات شرایط فوکوس را نشان می دهد
این عناوین فرعی وظیفه مضاعف دارند. آنها همچنین یک راه عالی برای بهینه سازی کلمات کلیدی هدف شما هستند، زیرا هر چه آنها در صفحه و URL شما برجسته تر باشند، گوگل بیشتر فکر می کند اطلاعاتی که ایجاد می کنید محتوای ارزشمندی است.

6. تصاویر را فراموش نکنید
نماگرفتی که منوی تصاویر را در ابزار دستیار محتوا برجسته می کند
بله، مهم است که محتوای نوشتاری اصلی در وب سایت خود داشته باشید. با این حال، تنوع بخشیدن به انواع محتوایی که استفاده می کنید بسیار مهمتر است. تصاویر علاوه بر اینکه چگونه جستجوگر را درگیر می کنند و یک صفحه عالی را ایجاد می کنند، یک فاکتور رتبه بندی مهم هستند. بعلاوه، اگر تصاویر بهینه سازی شده ای نداشته باشید، نمی توانید در جستجوی گوگل برای تصاویر ظاهر شوید.

نمونه متن جایگزین
ساده ترین راه برای استفاده از تصاویر این است که آنها را در بالای صفحه قرار دهید و به محض اینکه در یک صفحه فرود خاص قرار گرفتند توجه کاربر را به خود جلب کنید. با این حال، متریک Largest Contentful Paint را در نظر داشته باشید. و مطمئن شوید که این تصاویر را با کاهش زمان بارگذاری آنها با فشرده سازی آنها بهینه کنید. همچنین می‌خواهید در صورت مناسب بودن، کلمات کلیدی مرتبط را در متن جایگزین بگنجانید، بنابراین در صورت بروز مشکل در بارگذاری صفحه یا کاربران کم‌بینا از سایت شما بازدید می‌کنند، می‌توانند ببینند که عکس‌ها برای چه منظوری استفاده می‌شوند.

شروع کنید و مطلع باشید
ما از این عرضه چه آموختیم؟ جزئیات و میلی‌ثانیه‌ها مهم هستند… و به‌روزرسانی وب‌سایت شما در پاسخ به به‌روزرسانی تجربه صفحه Google یک برد/برد برای شما و بازدیدکنندگان وب شماست. آنها تجربه کاربری بهتری دریافت می کنند و وب سایت شما با سیگنال های مثبت به خزنده های وب Google پاداش می گیرد.

صاحبان سایت‌هایی که تلاش خود را بر روی پیروی از بهترین شیوه‌های تجربه کاربری مناسب متمرکز می‌کنند، به‌روزرسانی را بدون تأثیرات منفی عمده بر روی دید کلی جستجوی خود انجام داده‌اند.

بنابراین، با تقویت سازگاری تلفن همراه، پاسخگویی و سایر اصلاحات وب سایت خود برای یک تجربه صفحه عالی شروع کنید.

نظارت دقیق بر وب سایت شما، حتی مدت ها پس از انتشار متریک جدید، ضروری است. مطمئن شوید که تغییرات رتبه بندی را دنبال کنید. ممکن است هفته‌ها (و گاهی ماه‌ها) طول بکشد تا Google تغییرات را در یک صفحه ثبت کند و رتبه شما را برای جستجوی Google تغییر دهد، بنابراین می‌خواهید گزارش‌های GSC Insights خود را بررسی کنید.

 

منبع مقاله:

https://linkgraph.io/google-page-experience-update-guide/

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید