• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / 9 روش برای انجام یک تحلیل رقابتی سئو

9 روش برای انجام یک تحلیل رقابتی سئو

9 روش برای انجام یک تحلیل رقابتی سئو
9 روش برای انجام یک تحلیل رقابتی سئو

نبرد برای دیده شدن آنلاین توسط مشاغل جدید و قدیمی با قدرت انجام می شود. در حالی که بسیاری هزینه های بالائی می کنند تا در مقابل مخاطبان مناسب قرار بگیرند، برندگان کسانی هستند که می توانند در جستجوی ارگانیک رقبای خود را شکست دهند.

به همین دلیل است که  شرکت ها تجزیه و تحلیل رقابتی برای سئو انجام می دهند.

اگر سرمایه گذاری جدیدی راه اندازی کرده اید یا از شکست دادن به رقبا در جستجوی ارگانیک خسته شده اید، پس این وبلاگ را بخوانید تا بیاموزید که چگونه تجزیه و تحلیل رقابتی SEO می تواند به شما کمک کند تا ترافیک ارگانیک خود را افزایش دهید.

قبل از شروع، بیایید مزایای کلیدی انجام تجزیه و تحلیل رقبا سئو را درک کنیم. وقتی به آنچه رقیب خود انجام می دهد نگاه می کنید، شما:

  • بدانید چه چیزی در صنعت شما کار می کند و چه چیزی کار نمی کند.
  • نقاط ضعف رقبای خود را کشف کنید و از آنها به نفع خود استفاده کنید.
  • نقاط قوت رقبای خود را شناسایی کرده و از آنها تقلید کنید.
  • یاد بگیرید که وظایف سئو را در آینده اولویت بندی کنید.
  • احتمال عملکرد بهتر از رقبا در SERP ها را کشف کنید.

اکنون که مزایای مختلف انجام یک تحلیل رقابتی برای سئو را می دانید، زمان آن رسیده است که با این 9 نکته رقبای خود را در جستجوی ارگانیک شکست دهید. از این بهترین شیوه‌ها برای شناسایی رقبای خود استفاده کنید، دلیل اینکه آنها از شما بالاتر هستند را درک کنید و بررسی کنید که چگونه می‌توانید بر این چالش‌ها غلبه کنید.

در حالی که ما این 9 نکته را ذکر خواهیم کرد، ابزارها یا محصولات خاصی را نیز مشخص خواهیم کرد که بدون آنها تجزیه و تحلیل رقابتی می تواند ناقص تلقی شود!

1. رقبای خود را بشناسید (Know Your Competitors)

شما احتمالاً بازیگران کلیدی صنعت خود را می شناسید، اما آیا آنها واقعاً رقبای سئوی شما هستند؟ شما نمی توانید در مورد پاسخ مطمئن باشید مگر اینکه یک تحلیل رقابتی انجام دهید.

به احتمال زیاد، ممکن است چندین رقیب سئو وجود داشته باشد که حتی در جایگاه شما نباشند.

رقبای اصلی شما کسانی هستند که بدون در نظر گرفتن کسب و کار و صنعتشان در صفحه اول کلمات کلیدی مورد نظر شما رتبه بندی می کنند.

برای شناسایی رقبای برتر خود، کلمات کلیدی متمرکز خود را در گوگل وارد کنید یا از ابزارهای تجزیه و تحلیل رقبا مانند SpyFu برای انجام کارهای سنگین استفاده کنید.

2. مشکل کلمه کلیدی (Keyword difficulty)

قبل از اینکه استراتژی سئو داخلی و خارجی خود را بسازید، قدرت کلمات کلیدی مورد هدف رقبا را بررسی کنید. با ابزارهای تجزیه و تحلیل رقبا مانند Searchmetrics، می توانید قدرت دامنه خود و سایر ویژگی های خاص مانند اعتبار دامنه، نمایه سازی در موتورهای جستجو، داده های بک لینک، حجم ترافیک و سیگنال های اجتماعی را بدانید.

جستجوی کلمات کلیدی در گوگل (SEO)

شما می توانید تمام این اطلاعات را در مورد رقبای سئو خود به دست آورید، نقاط ضعف را شناسایی کرده و با آنها رقابت  کنید. به یاد داشته باشید، هر چه سئو قوی تر باشد، دشواری کلمات کلیدی رقیب بیشتر است. بنابراین، تمرکز شما باید بر روی وب سایت هایی باشد که امتیازات پایین تری برای کلمات کلیدی خاص دارند.

 

3. بهینه سازی روی صفحه

استفاده از ابزارهای تجزیه و تحلیل رقابتی مانند SEMrush برای مطالعه سئوی سایت رقبای شما می تواند معدن طلایی از اطلاعات مانند تعداد دفعات انتشار محتوا، نوع محتوای منتشر شده، طول کلمه، عمق محتوای منتشر شده و کلمات کلیدی را باز کند. رقبای شما را هدف قرار می دهند. روی ابرداده ها و استراتژی های سرفصل تمرکز کنید و سعی کنید استراتژی های لینک سازی داخلی رقبای خود را کشف کنید. این اطلاعات را به عنوان معیاری برای سنجش عملکرد سئوی سایت خود نگه دارید.

4. سئو خارج از صفحه و بک لینک

نگاه کردن به جایی که رقبای شما بک لینک های خود را به دست می آورند برای ایجاد استراتژی سئوی خارج از صفحه خود مهم است.

ابزارهایی مانند Ahrefs می توانند به شما کمک کنند تا داده های بک لینک با کیفیت بالا را از رقبای خود دریافت کنید.

هنگامی که لیستی از بک لینک های مورد استفاده توسط رقبای خود را دارید، می توانید فرصت های جدیدی برای ایجاد لینک برای افزایش اعتبار صفحه و دامنه خود پیدا کنید.

5. مراقب رسانه های اجتماعی باشید (Keep An Eye On Social Media)

از یک ابزار خوب شنیداری رسانه های اجتماعی مانند Meltwater یا Talkwalker برای تجزیه و تحلیل استراتژی رسانه های اجتماعی رقبای خود استفاده کنید.

فناوری اطلاعات می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید رقبای شما چگونه از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، چه نوع محتوایی را منتشر می‌کنند، چند وقت یک‌بار منتشر می‌کنند، چگونه با فالوورهای خود درگیر هستند و غیره.

همه اینها می تواند به طور غیرمستقیم سئوی شما را تقویت کند زیرا ابزارهای رسانه های اجتماعی به ناچار ترافیک وب سایت را افزایش می دهند، نام های تجاری را دنبال می کنند و احساسات کاربران را نظارت می کنند.

6. تجربه کاربری (UX) را آنالیز کنید

گوگل تمرکز لیزری را بر بهبود تجربه کاربر گذاشته است و بیشتر به‌روزرسانی‌های الگوریتم اصلی آن حول محور تجربه‌های بهتر تلفن همراه، بهبود نتایج صفحه و دانلود سریع‌تر صفحه است.

برای جلوتر ماندن از بسته، نقشه سایت و سرعت دانلود صفحه خود را بهینه کنید و همچنین اطمینان حاصل کنید که محتوای وب سایت شما با در نظر گرفتن اهداف کاربر ایجاد می شود.

به صفحات فرود رقیب خود نگاه کنید تا عمق کلیک آنها را درک کنید و توزیع رتبه صفحه آنها را بررسی کنید. اگر فردی در تیم برای مدیریت آن ندارید، از یک آژانس وب کمک بگیرید.

ایجاد سایت

7. هزینه تبلیغات را پیگیری کنید

اگر با وجود رعایت تمام این نکات همچنان از رقبای خود برتر نیستید، به احتمال زیاد رقبای شما هزینه بیشتری را برای تبلیغات و استفاده از کمپین های ترافیکی پولی برای افزایش تبدیل هزینه می کنند.

اگرچه ممکن است عاقلانه نباشد که کورکورانه با رقبای خود مطابقت داشته باشید، توصیه می شود بر این موضوع نظارت کنید.

کمپین های Google Ads، محتوای تبلیغ شده، پست های پولی، و تبلیغات بنری برای درک نوع محتوایی که از طریق تبلیغات تبلیغ می شود.

8. بیشترین پیوند محتوا (Most linked Content)

شما باید سعی کنید لینک ترین محتوای رقیب خود را شناسایی کنید. این به شما کمک می‌کند چنین صفحه‌ای را ایجاد کنید که به طور بالقوه می‌تواند ارجاع‌ها و سر و صدای بیشتری در اینترنت ایجاد کند.

برای ایجاد چنین محتوایی از تکنیک “آسمان خراش” استفاده کنید.

این روش شامل ایجاد محتوای بهتر در مورد یک موضوع مشابه، قابل مشاهده کردن آن برای همه کسانی است که به صفحه رقیب شما لینک می دهند، و از مردم درخواست می کنید که به صفحه وب شما پیوند دهند زیرا محتوای برتری دارد.

9. فرصت های جدید کلمه کلیدی را کشف کنید

اگر به این فکر می‌کنید که چگونه محتوای موجود خود را غنی کنید و فرصت‌های جدید کلمات کلیدی را کشف کنید، روش ساده‌ای به نام تحلیل فرکانس فرکانس معکوس سند (TF-IDF) وجود دارد.

این فرآیند کمی پیچیده است، اما پس از درک، باید به یک جزء کلیدی در انجام تحلیل رقابتی و استراتژی کلی محتوا تبدیل شود. TF-IDF فرمولی برای اندازه گیری فراوانی یک کلمه کلیدی در یک صفحه به تعداد دفعاتی است که انتظار می رود کلمه کلیدی ظاهر شود.

با TF-IDF، ممکن است متوجه شوید که صفحات با رتبه برتر برای یک کلمه کلیدی، اصطلاحات و عبارات مشابهی دارند، که ممکن است هدف گذاری را از دست داده باشید.

هنگامی که چنین عباراتی را شناسایی کردید، باید محتوای موجود خود را با آنها غنی کنید یا صفحات جدیدی ایجاد کنید تا ارتباط در جستجوی معنایی را افزایش دهید.

نتیجه
تجزیه و تحلیل رقابتی بخش مهمی از استراتژی سئو شما است.
در اینجا شما آن را دارید، نه بهترین روش ما برای انجام یک تجزیه و تحلیل جامع سئو رقابتی. از آنها برای بهبود عملکرد سئوی خود استفاده کنید، رقبای خود را زیر نظر داشته باشید و مرتباً بر رتبه بندی خود نظارت کنید. دیر یا زود، سخت کوشی شما نتیجه خواهد داد و شاهد پیشرفت قابل توجهی در موقعیت خود خواهید بود.

 

مطالب پیشنهادی

دایرکتور مشاغل یا  Business directory

دایرکتور مشاغل یا  Business directory: دایرکتوری تجاری مانند یک نسخه آنلاین از صفحات زرد (www.yellowpages.com) است. معروف ترین آنها کتاب اول می باشد. یکی از راه های گرفتن بک لینک برای سایت های ثبت نام در دایرکتوری مشاغل یا Business directory است. هر فهرست تجاری حاوی فهرستی از شرکت‌ها است که بر اساس صنعت فهرست‌بندی […]

بلاکرز Blockers یا مسدود کننده ها

بلاکرز Blockers یا مسدود کننده ها: به اصطلاح مسدود کننده وب سایت چیزی است که از دسترسی موتورهای جستجو به سایت جلوگیری می کند. در نتیجه وب سایت نمی تواند در فهرست موتورهای جستجو قرار گیرد و در نتایج جستجو ظاهر نمی شود. به عنوان مثال، اگر کل یک وب سایت دارای رمز عبور محافظت […]

بریفینگ Briefing یا خلاصه سازی چیست؟

خلاصه سازی Briefing یک جلسه توجیهی  کوتاه یا مقدمه ای برای یک موضوع جدید است. این عمدتا در زمینه های نظامی، هوانوردی و غواصی و همچنین در بازاریابی و تبلیغات آنلاین استفاده می شود. در Searchmetrics Content Experience یک جلسه توجیهی ابزاری مرکزی برای حمایت از ویراستاران است. بر اساس فناوری یادگیری عمیق Searchmetrics، نویسنده […]

10 نکته برای جذب مشتری با محتوای آنلاین عالی

محتوای متقاعد کننده می تواند راهی مقرون به صرفه برای یافتن سرنخ ها باشد در دنیای بازاریابی آنلاین، هدف این است که به مشتریان بالقوه کمک کنید تا شرکت شما را پیدا کنند و سپس یک رابطه قوی با آنها ایجاد کنید که منجر به فروش شود. محتوای متقاعد کننده ای که برای کمک به […]

کلمات کلیی - نحوه استفاده از کلمات کلیدی در هر صفحه سایت

10 نکته سئو برای مشاغل کوچک

راه های آسان برای یافتن وب سایت شما توسط مشتریان بیشتر اگر مشتریان شما را پیدا نکنند، سرمایه گذاری زمان و پول برای ساختن یک وب سایت زیبا فایده ای ندارد. اما چگونه می توانید سایت خود را در اقیانوس محتوا در اینترنت متمایز کنید؟ بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) روشی است که به […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • دایرکتور مشاغل یا  Business directory
  • بلاکرز Blockers یا مسدود کننده ها
  • بریفینگ Briefing یا خلاصه سازی چیست؟
  • 10 نکته برای جذب مشتری با محتوای آنلاین عالی
  • 10 نکته سئو برای مشاغل کوچک
  • چگونه برای یک سایت کوچک بدون بک لینک سئو انجام دهیم
  • آیا می خواهید وارد یک صنعت با رقابت بالا شوید؟
  • وقتی ثانیه ها شمارش می شود: اهمیت زمان بارگذاری سریع
  • پنج راه برای ارگانیک کردن فرآیند SEO برای کاربران و موتورهای جستجو
  • چگونه متوجه شوید پنالتی گوگل شده اید (و چگونه آن را برطرف کنید)
  • چگونه سئو موفقی داشته باشیم؟ سئو را ساده کنید.
  • پیش بینی رقابتی بودن یک کلمه کلیدی جستجو
  • Google: مشکلات محتوای تکراری؟ سپس روی افزودن ارزش تمرکز کنید.
  • گوگل: می توانید از هشتگ ها در توضیحات متا استفاده کنید
  • عناصر اصلی بهینه سازی موتور جستجو چیست؟

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.