• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / مقدمه ای بر گوگل آنالیتیکس Google Analytics

مقدمه ای بر گوگل آنالیتیکس Google Analytics

مقدمه ای بر گوگل آنالیتیکس Google Analytics
مقدمه ای بر گوگل آنالیتیکس Google Analytics

آیا می دانید چرا بازاریابی آنلاین در این مدت کوتاه اینقدر گسترده شده است؟ به خصوص وقتی در نظر بگیریم که در سال های اخیر چقدر تمرکز از بازاریابی آفلاین به بازاریابی آنلاین تغییر کرده است؟

پاسخ‌های زیادی برای این سوال وجود دارد، اما یکی از بزرگ‌ترین دلایلی که بسیاری از تجار و بازاریابان بازاریابی آنلاین را ترجیح می‌دهند، «تحلیل» است.

با بازاریابی آنلاین، می توانید تک تک جنبه های کسب و کار خود را ردیابی کنید.

می‌توانید ببینید که وب‌سایت کسب‌وکار شما چقدر ترافیک دریافت می‌کند، چه تعداد از این بازدیدکنندگان یک محصول را خریداری می‌کنند، چه تعداد از آن‌ها به خرید محصول فکر می‌کنند، چه تعداد از آن‌ها فقط در اطراف هستند، از جایی که بیشتر مشتریان شما از آنجا می‌آیند، و خیلی چیزهای دیگر. بیشتر.

دستیابی به هر یک از اینها در بازاریابی آفلاین بسیار دشوار است.

در تئوری، می‌توانید هر مشتری را که از فروشگاه شما بازدید می‌کند، ردیابی کنید و جزئیات او را یادداشت کنید، اینکه آیا از شما خرید می‌کند یا نه، و چه مدت در فروشگاه می‌ماند، اما به هر حال چه کسی این کار را انجام می‌دهد؟

با بازاریابی آنلاین، تمام آن اطلاعات به طور خودکار برای شما ذخیره می شود.

چگونه؟

پاسخ گوگل آنالیتیکس است.

Google Analytics یک ابزار تجزیه و تحلیل رایگان است که همه می توانند از آن استفاده کنند. تا زمانی که یک حساب Google رایگان دارید – اگر یک حساب جیمیل دارید، از قبل یک حساب Google دارید – می توانید از Google Analytics استفاده کنید.

گوگل آنالیتیکس  Google Analytics چیست؟

به عبارت ساده، گوگل آنالیتیکس تمام فعالیت هایی که در وب سایت شما اتفاق می افتد را ثبت می کند. بنابراین می توانید ببینید که ترافیک وب سایت شما از کجا می آید، چگونه با وب سایت شما وارد می شوند، چه چیزی می خرند، و محاسبه کنید که هر تراکنش چقدر برای شما هزینه دارد (ROI) و غیره.

 

چگونه گوگل آنالیتیکس را راه اندازی کنیم؟

هنگامی که حساب Google Analytics خود را راه اندازی می کنید، یک کد رهگیری منحصر به فرد به شما داده می شود. سپس باید آن کد رهگیری را در هر صفحه در وب سایت خود نصب کنید.

پس از انجام این کار، Google Analytics فعال می شود و شروع به ردیابی تمام اطلاعاتی که می خواهید می کند. البته، این یک تعریف بسیار اساسی از نحوه کارکرد آن است.

اگر می‌خواهید نحوه راه‌اندازی Google Analytics و نصب کد رهگیری در وب‌سایت خود را بیاموزید، مقاله زیر را بخوانید:

یک راهنمای مبتدی مطلق برای راه اندازی Google Analytics برای وب سایت شما

3 نوع گزارش مختلف در گوگل آنالیتیکس

بیا با آن روبرو شویم. هنگامی که وارد داشبورد Google Analytics خود می شوید، اغلب بسیار دلهره آور و گیج کننده به نظر می رسد.

اطلاعات، برگه‌ها، بخش‌ها و نقاط داده بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند به راحتی احساس کند – حتی برای کسانی که کاملاً مبتدی نیستند.

با این حال، هنگامی که با رابط کاربری، ابزار و چیزهایی که ارائه می دهد آشنا شوید، متوجه خواهید شد که همه چیز خیلی پیچیده نیست. در واقع بسیار منظم و منظم است.

در این قسمت از مقاله، برای کمک به شما برای شروع، گوگل آنالیتیکس را به سه بخش اصلی تقسیم می کنیم. درک این سه بخش به شما کمک می کند تا اطلاعات را دسته بندی کنید و بفهمید که چگونه Google Analytics اطلاعات مهم را ذخیره و به کاربران خود ارائه می دهد.

همانطور که در منوی نوار کناری سمت چپ متوجه خواهید شد، اطلاعاتی که Google Analytics ارائه می دهد را می توان به سه زیربخش اصلی تقسیم کرد. این زیربخش ها (یا انواع گزارش ها) عبارتند از:

  • Acquisition
  • Audience
  • Behavior

بیایید به سرعت در مورد اینکه این سه بخش گزارش چیست و چه اطلاعاتی را می توانید در هر یک از آنها بیابید بحث کنیم:

1. Acquisition
اگر می خواهید اطلاعاتی در مورد نحوه دریافت ترافیک، سرنخ های بالقوه و مشتریان وب سایت خود پیدا کنید، باید بخش «اکتساب» را بررسی کنید.

به عبارت دیگر، این بخش به شما می گوید که چگونه ترافیک خود را «به دست آورید». با کمک گزارش‌های Acquisition، می‌توانید بهترین و بدترین منابع ترافیکی خود را شناسایی کنید و بنابراین، برنامه بازاریابی آنلاین و استراتژی‌های تولید ترافیک را بر این اساس بهینه کنید.

پس از کلیک بر روی بخش Acquisition، چندین گزارش دیگر را مشاهده خواهید کرد. فعلا نگران آنها نباشید

اگر می‌خواهید داده‌های اولیه «اکتساب» را ببینید، فقط روی «نمای کلی» کلیک کنید و در آنجا بیشتر اطلاعاتی را که در مورد نحوه به دست آوردن ترافیک به دنبال آن هستید، خواهید یافت.

اگر می‌خواهید در مورد بخش Acquisition بیشتر بدانید، چگونه می‌توانید در آن پیمایش کنید و هر یک از زیربخش‌های آن شامل چه مواردی است، مقاله زیر را بخوانید:

بررسی گزارش‌ها و داده‌های کسب Google Analytics.

2. مخاطب Audience

اگر می‌خواهید بدانید چه کسی ترافیک وب‌سایت شما را تشکیل می‌دهد، بخش «مخاطبان» را برای آن در نظر گرفته‌اید.

به عبارت ساده، تمام اطلاعات ممکن در مورد مخاطبان خود را می توانید در این بخش پیدا کنید. بخش “مخاطب” گوگل آنالیتیکس به سوالاتی مانند زیر پاسخ می دهد:

  • مخاطب شما کیست؟
  • اونها چی دوست دارن؟
  • اکثرا مرد هستند یا ماده؟
  • متعلق به کدام گروه سنی هستند؟
  • متعلق به کدام کشور هستند؟
  • به چه زبانی صحبت می کنند؟
  • و غیره و غیره

همانطور که در مورد بخش Acquisition وجود دارد، بخش گزارش مخاطبان نیز دارای چندین زیربخش است. با این حال، می توانید بیشتر اطلاعات مهم را در بخش “نمای کلی” بیابید. این باید شما را در جهت درست با اطلاعات اولیه شروع کند

 

دانش در مورد مخاطب هدف خود

از سوی دیگر، اگر می‌خواهید هر بخش را بررسی کنید و درباره گزارش‌های مخاطب در Google Analytics اطلاعات بیشتری کسب کنید، بخوانید:

بررسی گزارش‌ها و داده‌های مخاطب Google Analytics.

3. رفتار Behavior

گزارش های Acquisition به شما می گوید که چگونه بازدیدکنندگان وب سایت خود را به دست می آورید. بخش مخاطب به شما می گوید که آنها چه کسانی هستند و چه چیزی را دوست دارند.

با این حال، این بخش رفتار است که به شما می گوید که بازدیدکنندگان پس از ورود به وب سایت شما چه کاری انجام می دهند.

بخش رفتار در گوگل آنالیتیکس به سوالات زیر پاسخ می دهد:

  • بازدیدکنندگان چگونه با وب سایت شما ارتباط برقرار می کنند؟
  • از کدام صفحات بازدید می کنند Which pages do they visit ؟
  • چیزی می خرند Do they buy anything؟
  • یک کاربر معمولی چه مدت در صفحات مختلف وب سایت شما می ماند؟

 

علاوه بر این، اگر می خواهید صفحات وب را که بیشترین ترافیک را برای شما ایجاد می کنند شناسایی کنید، باید از بخش “رفتار” نیز استفاده کنید. این چیزی است که اکثر صاحبان وب سایت، فروشگاه های تجارت الکترونیک و وبلاگ نویسان به آن علاقه دارند.

برای دریافت آن اطلاعات روی رفتار > محتوای سایت > همه صفحات کلیک کنید.

از سوی دیگر، تمام اطلاعات اولیه مربوط به «رفتار» را می توان در صفحه «نمای کلی» یافت.

اگر می خواهید در مورد هر زیربخش در بخش رفتار بیشتر بدانید، بخوانید:

کاوش در گزارش‌ها و داده‌های رفتار Google Analytics.

با گوگل آنالیتیکس چه کاری می توانید انجام دهید؟

کارهای زیادی وجود دارد که می توانید در گوگل آنالیتیکس انجام دهید. هیچ «فهرست» فی نفسه وجود ندارد زیرا، واقعاً، آسمان در اینجا حد است.

گوگل آنالیتیکس تمام داده ها و اطلاعات مهمی را که برای استراتژی و بهینه سازی نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد. سپس این به شما بستگی دارد که چگونه تصمیم می گیرید از آن اطلاعات استفاده کنید و آنها را به بینش عملی تبدیل کنید.

با این حال، در اینجا چند کار رایج وجود دارد که می توانید با Google Analytics انجام دهید:

بهترین و بدترین صفحات وب را شناسایی کنید.
درباره مخاطبان هدف خود بیشتر بدانید.
در مورد کمپین های آنلاینی که بیشترین ترافیک و تبدیل را برای کسب و کار شما به ارمغان می آورند، بیاموزید.
سودآورترین منابع ترافیک را برای تجارت آنلاین خود شناسایی کنید.
تعیین کنید که اکثر بازدیدکنندگان و مشتریان شما در کجای دنیا قرار دارند.
بیاموزید که افراد در وب سایت شما به دنبال چه چیزی هستند.
ببینید مردم چگونه با وب سایت شما ارتباط برقرار می کنند و در صفحات وب مختلف جریان می یابند (و بیشتر از کجا خارج می شوند).
تعیین کنید که چند نفر سبد خرید را رها می کنند.
گوگل آنالیتیکس بسیار گسترده است زیرا برای استفاده کامل از داده هایی که به شما می دهد باید خلاق باشید. اگر نکات بیشتری برای شروع کار با Google Analytics می‌خواهید.

مطالب پیشنهادی

برترین تمرکز SEO در سال 2022 بر چیست؟

برترین تمرکز SEO برای سال 2022 چیست؟ روندها می آیند و می روند – اما در حال حاضر، متخصصان سئو باید روی چه چیزی تمرکز کنند؟ ، متخصصان سئو به دنبال یک گلوله جادویی هستند. پس از  سالها ، من همچنان امیدوار هستم که تکنیکی را بیابم که به طور خودکار یک سایت را برای […]

بهترین نکات برای رتبه بندی وب سایت جدید شما در گوگل

نکاتی برای رتبه بندی وب سایت شما آیا می خواهید سایت جدید خود را در گوگل رتبه بندی کنید؟ مطمئن نیستید که کدام استراتژی بهتر عمل می کند؟ بهینه سازی وب سایت شما برای نتایج جستجو می تواند یک فرآیند طولانی و پیچیده باشد، اما کارهای زیادی وجود دارد که می توانید در این راه […]

چگونه نفر اول گوگل باشم؟

75 درصد از مردم هرگز در جستجوی گوگل از صفحه اول عبور نمی کنند، حدود 36 درصد کلیک ها مربوط به نفر اول گوگل است، این حجم انبوهی از بازدیدهای رایگان که ارمغان رتبه 1 گوگل است. کلمات کلیدی مرتبط را انتخاب کنید ایجاد محتوای با کیفیت بالا بهینه سازی جستجوگرها در صفحه بهینه سازی […]

ارتباط کلمات کلیدی یا کلمات کلیدی مرتبط Keyword relevancy چیست؟

ارتباط کلمات کلیدی به این موضوع اشاره دارد که در هر صفحه سایت شما، کلمات یا عبارات کلیدی خاص چقدر مرتبط یا مهم هستند. موتورهای جستجو از ارتباط کلمه کلیدی برای تعیین اینکه صفحه شما در مورد چیست استفاده می کنند، و این تا حدی همان چیزی است که آنها برای تعیین اینکه در هنگام […]

ارتباط کلمه کلیدی: راز سئو برای رتبه بندی بالاتر امروز

ارتباط کلمه کلیدی چگونه دید ارگانیک را  در کسب و کار خود توسعه می دهید؟ اگر می خواهید کسب و کار خود را به طور مؤثر بازاریابی کنید، باید ذهن مخاطبان هدف خود را در ذهن خود قرار دهید. خوشبختانه، کلمات دقیقی که افراد جستجو می کنند می توانند بینش هایی را در اختیار شما […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • برترین تمرکز SEO در سال 2022 بر چیست؟
  • بهترین نکات برای رتبه بندی وب سایت جدید شما در گوگل
  • چگونه نفر اول گوگل باشم؟
  • ارتباط کلمات کلیدی یا کلمات کلیدی مرتبط Keyword relevancy چیست؟
  • ارتباط کلمه کلیدی: راز سئو برای رتبه بندی بالاتر امروز
  • 5 خطای مرگبار بازاریابی آنلاین
  • چگونه محتوا بر رتبه بندی سئو تاثیر می گذارد
  • نحوه یافتن و استخدام تولید کننده محتوای خوب
  • چگونه بهترین استراتژی های ترافیک را برای سایت خود تعیین کنید
  • چگونه محتوا و ساختار سایت خود را برای حداکثر نتایج SERP متمرکز کنید
  • 5 راه برای شناسایی و رفع آدم خواری کلمات کلیدی
  • 10+ راه رایگان برای رسیدن به صفحه اول گوگل
  • 9 روش ساده برای بالا بردن نتایج موتور جستجوی سایت شما
  • 4 نکته که باید در مورد بهینه سازی نرخ تبدیل بدانید
  • آیا به متخصص سئو نیاز دارید؟

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.