راهنمای فاکتورهای رتبه بندی گوگل

در سئو، فاکتورهای رتبه بندی گوگل موضوع افسانه هستند.

توجه به فاکتورهای رتبه بندی گوگل، می تواند مسیر دستیابی به صفحه اول گوگل و سئو موفق را برایتان هموارتر کند، سئو چیز عچیب و یا استفاده از تکنیک های کلاه سیاه نیست.

شایعه شده است که بیش از 200 فاکتور سئو وجود دارد که رتبه‌بندی گوگل را اعلام می‌کند (اگرچه این آمار در سال 2006 منشأ گرفته است، بنابراین احتمالاً می‌توان گفت که همه چیز از آن زمان تغییر کرده است)، و عوامل دقیقی که این لیست را تشکیل می‌دهند و همچنین آنها ترتیب اهمیت موضوع بحث همیشگی است.

در حالی که ما  به هیچ وجه نمی‌توانیم ادعای فهرست کاملی از عوامل رتبه‌بندی گوگل داشته باشیم (و هر کسی که می‌گوید می‌تواند به شما دروغ می‌گوید – بله، حتی اگر از Google باشد، احتمالاً)، ما به این موضوع پرداخته‌ایم. موضوع کمی منصفانه

این راهنما بینش های کلیدی آن سری را برای راحتی ارجاع شما با پیوندهایی به توضیحات کامل هر عامل رتبه بندی خلاصه می کند.

از تازگی محتوا گرفته تا کیفیت محتوا، لینک های داخلی به بک لینک ها، ما نکات مهمی را که برای رتبه بندی گوگل باید رعایت کنید و نحوه رسیدن به آنها را پوشش داده ایم.

بنابراین بدون هیچ مقدمه ای، بیایید شروع کنیم.

پرش به:

بخش 1: عوامل روی صفحه
بخش دوم: کلمات کلیدی
بخش 3: محتوای با کیفیت
بخش 4: تازگی محتوا
بخش 5: محتوای تکراری و انتشار
بخش ششم: اعتماد، اختیار و تخصص
بخش 7: سیگنال های سطح سایت
قسمت 8: پیوندهای داخلی
بخش 9: پیوندهای خروجی
بخش 10: بک لینک ها
جایزه: RankBrain

بخش 1: فاکتورهای سئو داخلی

بخش اول راهنمای ما در مورد عوامل رتبه بندی گوگل به عناصر ساده و فنی که گوگل برای رتبه بندی صفحه شما استفاده می کند نگاه می کند: تگ های عنوان، تگ های H1 و توضیحات متا.

همه اینها عناصری هستند که شما بر روی آنها کنترل کامل دارید و تأثیر قابل توجهی هم بر نحوه رتبه بندی سایت شما توسط گوگل و هم در نحوه نمایش سایت شما در SERP دارند. بنابراین، یادگیری نحوه بهینه سازی صحیح آنها بسیار مهم است.

چند نکته کلیدی در مورد نحوه بهینه سازی تگ های عنوان، تگ های H1 و توضیحات متا برای جستجو:

 

  • هر کلمه کلیدی را که می خواهید برای آن رتبه بندی کنید در تگ عنوان قرار دهید. هر چه کلمه کلیدی به شروع برچسب نزدیکتر باشد، احتمال اینکه صفحه شما برای آن کلمه کلیدی رتبه بندی شود بیشتر می شود.
    با این اوصاف، مطمئن شوید که تگ‌های عنوان شما برای انسان‌ها نوشته شده‌اند – این بدان معناست که آنها هنوز هم باید منطقی داشته باشند و فقط پر از کلمات کلیدی نباشند.
  • برچسب‌های عنوان را در سراسر وب‌سایت خود تکرار نکنید، زیرا این امر می‌تواند روی دید شما تأثیر منفی بگذارد
  • کلمات کلیدی هدف شما نیز باید در تگ H1 باشند، اما H1 شما می تواند با تگ عنوان شما متفاوت باشد
  • معمولاً فقط می‌توانید از یک تگ H1 در هر صفحه استفاده کنید، اما از تگ‌های H2 و H3 می‌توان برای تجزیه بیشتر محتوای خود استفاده کرد.
  • در حالی که توضیحات متا صرفاً یک سیگنال رتبه‌بندی نیستند، یک متا توصیف خوب می‌تواند نرخ کلیک را بسیار بهبود بخشد، بنابراین مطمئن شوید که از آن عاقلانه استفاده می‌کنید!

برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه نوشتن برچسب عنوان و توضیحات متا برای SEO، دو راهنمای جداگانه ما را بررسی کنید:

 

بخش دوم: کلمات کلیدی

بخش 2 از راهنمای فاکتورهای رتبه بندی ما به موضوع ابدی بحث SEO نگاه می کند: کلمات کلیدی.

اگرچه نقش کلمات کلیدی در سئو از روزهای اولیه جستجو تا حد زیادی تغییر کرده است، اما با تکامل کلمات کلیدی طولانی (long-tail keywords) و جستجوی زبان طبیعی، کلمه کلیدی فروتن هنوز یکی از اجزای اساسی بهینه سازی جستجو و رتبه مهم گوگل است. علامت.

اما همانطور که در بخش آخر به آن پرداختیم، فقط به این دلیل که کلمات کلیدی مهم هستند به این معنی نیست که شما باید دیوانه‌وار آنها را پر کنید. در اینجا چند نکته برجسته از راهنمای ما در مورد فاکتورهای رتبه بندی گوگل در مورد نحوه استفاده عاقلانه از کلمات کلیدی آورده شده است:

ارتباط  (Keyword relevancy) و قرارگیری کلمات کلیدی بسیار مهمتر از فراوانی است. کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی شما باید در 100 کلمه اول صفحه شما ظاهر شود، اگر اولین جمله نباشد
گوگل ابتدا اطلاعات متا و هدرها، سپس کپی بدنه و در نهایت سایدبارها و فوترها را در اولویت قرار می دهد
سعی کنید اطمینان حاصل کنید که عبارت کلیدی با آنچه جستجوگر در موتور جستجو تایپ می کند مطابقت دارد. این به این معنی است که اگر می‌خواهید جستجوهای زبان طبیعی را بهینه کنید، کلمات کلیدی خود را به صورت مکالمه بیان کنید
تکرار بیش از حد کلمات کلیدی و استفاده از کلمات کلیدی بی ربط با بقیه محتوای شما، ممکن است برای شما جریمه داشته باشد.
وجود کلمات کلیدی در URL دامنه شما نیز می تواند به شما یک تقویت کمی در سئو بدهد.

بخش 3: محتوای با کیفیت

شما بدون شک عبارت “محتوای با کیفیت” را شنیده اید.

به عنوان راهی برای رتبه بندی وبلاگ یا سایت خود توسط گوگل: “محتوای با کیفیت تولید کنید”.

خوب، همه اینها بسیار خوب  است، اما از نظر عملی به چه معناست؟ چگونه می توانید بفهمید که محتوایی که تولید می کنید به اندازه کافی برای گوگل با کیفیت است؟

در قسمت 3 راهنمای خود در مورد فاکتورهای رتبه بندی گوگل، ما 14 نکته را برای سنجش کیفیت محتوای شما ارائه می دهیم که همه چیز از املا و دستور زبان گرفته تا خوانایی، قالب بندی و طول را پوشش می دهد. در اینجا چند مورد از نکات ما آمده است:

همانطور که قبلاً توضیح دادیم، مطمئن شوید که محتوای شما به گونه ای نوشته شده است که برای انسان ها جذاب باشد، نه فقط الگوریتم ها، و آن را با کلمات کلیدی اشباع نکنید.
امتیاز خوانایی محتوای خود را با تست سهولت خواندن Flesch بررسی کنید و هدف خود را بالاتر از 60٪ دریافت کنید.
جملات و پاراگراف های خود را کوتاه نگه دارید و آنها را با شکست خط (فضای سفید باعث می شود تجربه خواندن بسیار بهتری در تلفن همراه ایجاد کنید) و زیر عنوان ها را تقسیم کنید.
در حالی که می‌خواهید جملات و پاراگراف‌هایتان کوتاه باشند، محتوای کلی شما می‌تواند تا زمانی که دوست دارید طولانی باشد – محتوای عمیق نشانگر بزرگی از کیفیت است.

بخش 4: تازگی محتوا

در ادامه با سیگنال‌های محتوای داخل صفحه، نحوه انتشار اخیر صفحه وب شما نیز یک سیگنال رتبه‌بندی است – اما انواع مختلف جستجوها نیازهای تازه‌ای متفاوتی دارند، مانند جستجو برای رویدادهای اخیر، موضوعات داغ، و رویدادهای تکرارشونده منظم.

الگوریتم‌های گوگل سعی می‌کنند همه این موارد را هنگام تطبیق جستجو با مرتبط‌ترین و به‌روزترین نتایج در نظر بگیرند.

سال گذشته، Moz نگاهی جامع به چگونگی تأثیر تازگی محتوا بر رتبه‌بندی Google منتشر کرد، که اساس بینش ما را در قسمت 4 راهنمای فاکتورهای رتبه‌بندی Google تشکیل می‌دهد. برخی از خوراکی های کلیدی عبارتند از:

به یک صفحه وب می‌توان بر اساس تاریخ انتشار آن یک «امتیاز تازه‌بودن» فوری داد، زمانی که به مرور زمان با قدیمی‌تر شدن محتوا تحلیل می‌رود. به روز رسانی منظم محتوا می تواند به حفظ آن امتیاز کمک کند
افزایش تعداد سایت‌های خارجی که به یک محتوا پیوند می‌دهند را می‌توان به عنوان شاخص مرتبط بودن و تازگی در نظر گرفت.
پیوندهای سایت‌های «تازه» می‌توانند به انتقال این تازگی به محتوای شما کمک کنند
جدیدترین نتیجه همیشه بهترین نیست – برای موضوعاتی که ارزش خبری کمتری دارند، یک نتیجه عمیق و معتبر که مدت طولانی تری وجود داشته باشد ممکن است از محتوای جدیدتر و نازک تر پیشی بگیرد.

بخش 5: محتوای تکراری و انتشار

چه زمانی می توان محتوای شخص دیگری را در وب سایت خود بازنشر کرد یا از محتوای خود در داخل استفاده مجدد کرد؟ جامعه سئو یک وحشت مشترک از برخورد تصادفی با «جریمه محتوای تکراری» دارد و توصیه‌هایی در مورد نحوه اجتناب از آن بسیار زیاد است.

مطمئناً، سرقت و انتشار مجدد محتوای شخص دیگری بدون اجازه او یک عمل وحشتناک است و انجام مکرر این کار نشانه آشکاری از یک وب سایت اسپم و بی کیفیت است. با این حال، همانطور که آن اسمارتی در سؤالات متداول خود در مورد محتوای تکراری توضیح می دهد، چیزی به عنوان “جریمه محتوای تکراری” وجود ندارد. هیچ کس از طرف گوگل وجود چنین جریمه ای را تایید نکرده است و همچنین هیچ به روز رسانی الگوریتم “محتوای تکراری” وجود نداشته است.

بنابراین انتشار محتوای تکراری چه خطراتی دارد؟ به طور خلاصه، آنها به نمایان بودن جستجو مربوط می شوند: اگر چندین نسخه از یک پست به صورت آنلاین وجود داشته باشد، Google تماس می گیرد که کدام یک را رتبه بندی کند، و احتمالاً ربطی به این نخواهد داشت که کدام یک اولین بار منتشر شده است، بلکه ربطی به این نخواهد داشت که کدام سایت منتشر شده است. بالاترین مقام

در همین راستا، اگر چندین نسخه از یک محتوای داخلی دارید که برای رتبه‌بندی رقابت می‌کنند (این شامل نسخه‌های دسک‌تاپ و موبایل مجزای یک سایت می‌شود)، می‌توانید به پای خود شلیک کنید.

چگونه می توانید از همه اینها اجتناب کنید؟ بخش 5 از مقاله عوامل رتبه‌بندی Google ما، نحوه مدیریت محتوای تکراری و هم‌زمان را پوشش می‌دهد تا مطمئن شود که Google فقط URL دلخواه شما را فهرست‌بندی می‌کند. برخی از نکات عبارتند از:

اگر محتوای تکراری در سایت خود دارید، یک تغییر مسیر 301 را تنظیم کنید تا مطمئن شوید Google صفحه مورد نظر شما را ایندکس می کند.
استفاده از یک وب سایت واکنش گرا به جای یک سایت جداگانه برای موبایل
استفاده از یک تگ rel=canonical یا یک تگ متا noindex در محتوای سندیکایی برای اینکه به گوگل بگویید کدام مقاله اصلی است.

بخش ششم: اعتماد، اختیار و تخصص Trust, authority and expertise

ما می دانیم که وب سایت هایی با سطح بالایی از اقتدار وزن بیشتری دارند، به ویژه در مورد کمپین های ایجاد لینک. اما دقیقاً گوگل چگونه سطح اعتماد، اقتدار و تخصص وب سایت شما را ارزیابی می کند؟

در بخش 6 از راهنمای عوامل رتبه‌بندی گوگل، عواملی را که رتبه‌بندی کیفیت صفحه سایت شما را تشکیل می‌دهند، و همچنین نحوه محاسبه اعتبار، اعتماد و تخصص توسط Google را بررسی می‌کنیم. برخی از نکات کلیدی عبارتند از:

کیفیت محتوا، مقدار محتوا و اطلاعات وب سایت همه عواملی هستند که در رتبه بندی کیفیت صفحه شما نقش دارند
یک معماری منطقی سایت می تواند به سطح بالاتری از اقتدار کمک کند
راه اندازی یک وبلاگ می تواند به نشان دادن مرتبط بودن و قابل اعتماد بودن کسب و کار شما کمک کند – و همچنین به تازگی محتوا کمک می کند.
نظرات منفی مشتریان لزوماً بر رتبه بندی کیفیت صفحه شما تأثیر نمی گذارد، به خصوص اگر تعداد کل نظرات شما زیاد باشد. گوگل تمایل دارد نظرات را برای ج بررسی کند.

هدف، به جای امتیاز واقعی.

بخش 7: سیگنال های سطح سایت
با فاصله گرفتن از محتوای داخل صفحه، قسمت 7 راهنمای ما برای عوامل رتبه بندی گوگل به سیگنال های سطح سایت می پردازد.

گوگل چه عواملی را در سطح سایت در نظر می گیرد که می تواند بر رتبه شما تاثیر بگذارد؟ اینجا چندتایی هستند…

HTTPS: گوگل در سال 2014 اعلام کرد که شروع به استفاده از HTTPS به عنوان یک سیگنال بسیار سبک کرده است. در حالی که مشخص نیست که آیا از آن زمان تقویت شده است یا خیر، استفاده از HTTPS نیز به طور کلی تمرین خوبی است، به خصوص اگر وب سایت شما تراکنش های مالی را انجام دهد.
سازگاری با موبایل: دوستی با موبایل از زمان به‌روزرسانی اولیه «mobilegeddon» در سال 2015، عامل مهمی در نتایج جستجوی گوگل بوده است و سیگنال از آن زمان تنها تقویت شده است.
سرعت سایت: برای ارزیابی و بهینه سازی سرعت سایت خود، به ویژه در تلفن همراه، وقت بگذارید و احتمالاً متوجه خواهید شد که رتبه جستجوی شما بهبود می یابد.

قسمت 8: پیوندهای داخلی

بخش‌های 8، 9 و 10 از فاکتورهای رتبه‌بندی ما، همه مربوط به سیستم عصبی اینترنت را راهنمایی می‌کند: پیوندها. چگونه انواع مختلف لینک ها به رتبه سایت شما در جستجو کمک می کنند؟

اول: پیوندهای داخلی. به گفته جیسون مک گاورن از استارکام، پیوند داخلی یکی از معدود روش هایی است که می توانیم به گوگل (و بازدیدکنندگان) بگوییم که صفحه خاصی از محتوا مهم است. بنابراین چگونه باید در مورد پیوند داخلی به سایر صفحات وب سایت خود اقدام کنید؟

بخش 8 به این موضوع می‌پردازد که چگونه پیوندهای داخلی می‌توانند به سایت شما کمک کنند تا معیارها و تجربه کاربری خود را بهبود بخشد، از جمله “صفحات هاب” و نحوه ساخت آنها.

هنگامی که نکات مهم را هضم کردید، حتما راهنمای کامل ما را برای پیوند داخلی برای سئو بررسی کنید: نمونه ها و بهترین روش ها.

بخش 9: پیوندهای خروجی

لینک های خروجی یا خارجی پیوندهایی هستند که از سایت شما به سمت وب سایت دیگری اشاره می کنند. آنها برخی از قدرت رتبه بندی سایت شما را (بدون هیچ ضرری برای شما، مگر اینکه پیوندها به یک وب سایت فوق اسپم بروند) به سایتی که به آن لینک می دهید منتقل می کنند.

اما این چه سودی برای شما دارد؟ چرا باید آنچه را که اساساً رایگان لینک آبمیوه است به سایت های دیگر ارائه دهید؟

در واقع، همانطور که در قسمت 9 راهنمای فاکتورهای رتبه‌بندی گوگل فاش می‌کنیم، لینک‌های خروجی به سایت‌های مرتبط و معتبر برای رتبه‌بندی شما مفید هستند. سایر نکات کلیدی در مورد لینک های خروجی و سئو عبارتند از:

حفظ رتبه صفحه یک افسانه است – ممکن نیست سایت شما با داشتن پیوندهای خارجی بیشتر از داخلی، آب پیوند را “نشت” کند.
در واقع، لینک‌های خروجی به عنوان یک سیگنال اعتماد به حساب می‌آیند – اگر برای پشتیبان‌گیری از داده‌ها و تحقیقات خود به مراجع پیوند می‌زنید، به وضوح کار خود را به درستی انجام داده‌اید و می‌توانید به آنها اعتماد کنید.
پیوندهای وابسته نیز خوب هستند، اما مطمئن شوید که از یک برچسب nofollowmeta مطابق با بهترین عملکرد Google استفاده می کنید.

بخش 10: بک لینک ها Internal links

چرا بک لینک ها (لینک های شخص ثالث به سایت شما) برای سئو مهم هستند؟ خوب، همانطور که اخیراً توضیح دادیم، پیوندهای خارجی از سایت شما به وب‌سایت دیگری بخشی از قدرت رتبه‌بندی شما را منتقل می‌کنند – بنابراین عکس آن نیز باید صادق باشد.

پیوندهایی که از سایر نقاط آنلاین به سایت شما باز می گردند، راه مهمی برای بهبود رتبه جستجوی شما هستند. در واقع، همانطور که توسط Andrey Lipattsev، استراتژیست ارشد کیفیت جستجو در گوگل ایرلند، در سال گذشته فاش شد، لینک هایی که به وب سایت شما اشاره می کنند یکی از سه فاکتور برتر رتبه بندی هستند.

پس جای تعجب نیست که تجارت پررونقی در مورد لینک سازی در سئو وجود دارد – هم در مشاوره در مورد نحوه ساخت لینک و هم در خرید و فروش لینک ها. با این حال، لینک بیلدینگ پولی به عنوان سئو کلاه سیاه در نظر گرفته می شود و احتمال دارد جریمه شود.

گوگل انواع مختلف پیوندهای پولی، مانند پیوندهای موجود در وبلاگ‌هایی را که با هدایای رایگان مبادله می‌شوند، در زمان‌های مختلف محدود کرده است. این باعث شده است که بسیاری از سئوکاران نسبت به عمل لینک سازی به طور کلی محتاط باشند. اما گوگل اصولاً چیزی در برابر لینک‌سازی ندارد – برعکس، گوگل برای دانستن اینکه وب‌سایت‌ها درباره چه چیزی هستند و اینکه در جستجوهای خاص تا چه حد به آن‌ها ترجیح می‌دهد به پیوندها تکیه می‌کند.

بنابراین چگونه می توانید به روش صحیح بک لینک به دست آورید؟ در اینجا چند نکته از قسمت 10 راهنمای ما در مورد عوامل رتبه بندی گوگل آورده شده است:

نیازی به گفتن نیست که تعداد دامنه های فردی که به وب سایت شما ارجاع می دهند یک عامل مهم در الگوریتم گوگل است – اما اعتبار آنها نیز همینطور است. داشتن بک لینک های معتبر کمتر از نظر ارزش سئو ارزش بیشتری نسبت به داشتن تعداد زیادی لینک با کیفیت دارد (به جز در سئوی محلی، همانطور که گرگ گیفورد به شما می گوید).
بک لینک ها از سایت های مرتبط در جایگاه شما نیز به طور قابل توجهی ارزش بیشتری نسبت به سایت ها یا صفحات بی ربط دارند
پیوندهای طیف متنوعی از وب سایت ها خوب هستند، زیرا تعداد زیادی لینک از یک دامنه می توانند به عنوان هرزنامه دیده شوند.
پیوندهای درون محتوای طولانی و همیشه سبز نیز ارزش بیشتری نسبت به پیوندهای پست های کوتاه و مبتنی بر اخبار دارند.

جایزه: RankBrain و SEO

اگرچه بخشی رسمی از راهنمای ما برای فاکتورهای رتبه‌بندی گوگل نیست، اما فکر کردم که راهنمای عالی دن تیلور برای RankBrain و SEO را به عنوان بخشی از این گردآوری اضافه کنم، زیرا Google رسما RankBrain را به عنوان یکی از سه سیگنال مهم معرفی کرده است. کمک به رتبه بندی یک وب سایت

مغز کار می کند، همچنین یادگیری ماشین چیست و مفاهیمی که اساس آموزش قوانین انجمن (ARL) است.

او سپس “بهینه سازی” را برای RankBrain توضیح می دهد (نکته: آنقدرها هم که فکر می کنید پیچیده نیست) و اینکه RankBrain چگونه با “الگوریتم های کلاسیک” مانند پاندا و پنگوئن متفاوت است.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *