• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
لوگوی وب برتر

وبلاگ وب برتر

  • طراحی سایت حرفه ای
  • خدمات سئو
  • خدمات وردپرس
  • طراحی سایت
  • وردپرس
  • سئو
  • سئو چیست ؟
  • وردپرس چیست ؟
  • اطلاعات تماس
You are here: Home / سئو / 8 ترفند در مورد کاهش نرخ پرش Bounce Rate وب سایت

8 ترفند در مورد کاهش نرخ پرش Bounce Rate وب سایت

نویسنده:داریوش زمانی # تاریخ می 15, 2022

نرخ پرش Bounce Rate یک معیار مهم است.

اکثر صاحبان وب سایت و وبلاگ نویسان کاملاً از آن غفلت می کنند، اما نرخ پرش پایین برای موفقیت وب سایت شما بسیار مهم است.

در این پست وبلاگ، ما قصد داریم چند نکته بسیار موثر در مورد چگونگی کاهش نرخ پرش وب سایت خود را مورد بحث قرار دهیم.

اما قبل از هر چیز، اجازه دهید از اصول اولیه شروع کنیم.

“نرخ پرش” چیست؟

اگر چیزی در مورد آن نمی دانید، در اینجا یک تعریف ساده برای شما وجود دارد.

نرخ پرش به شما درصد بازدیدکنندگان وب سایت را نشان می دهد که وب سایت شما را تنها پس از ورود به یک صفحه وب ترک می کنند. به عبارت دیگر، بدون کلیک بر روی لینک دیگری از وب سایت خارج می شوند.

همچنین، تفاوت عمده ای بین نرخ پرش و نرخ خروج وجود دارد – که اغلب مردم اغلب با آن اشتباه گرفته می شوند.

نرخ پرش درصدی از بازدیدهای یک صفحه است. با این حال، نرخ خروج فقط تعداد افرادی را که وب سایت شما را ترک کرده اند نشان می دهد. آنها ممکن است قبلا از صفحات دیگری بازدید کرده باشند، اما نرخ خروج این را به شما نشان نمی دهد.

در واقع، ما یک پست وبلاگ بسیار مفصل و جامع در مورد تمام مفاهیم مهم در مورد نرخ پرش نوشته ایم. این شامل اطلاعات عمیق در مورد تقریباً همه چیزهایی است که باید در مورد آن بدانید.

اینجا یک لینک برای آن است. اگر می‌خواهید ابتدا درباره نرخ پرش، مفاهیم اولیه آن و نحوه تأثیر آن بر وب‌سایت و کسب‌وکار آنلاین خود اطلاعات بیشتری کسب کنید، روی پست زیر کلیک کنید.

هر آنچه که باید در مورد نرخ پرش بدانید

با آن تمام شد؟

اکنون، بیایید ببینیم چگونه می توانید نرخ پرش وب سایت خود را کاهش دهید و رتبه بندی SEO، تعامل و تبدیل کلی آن را افزایش دهید.

نکته شماره 1: سرعت بارگذاری وب سایت خود را بهبود بخشید

همانطور که می دانید سرعت بارگذاری وب سایت شما در حال حاضر یک عامل مهم رتبه بندی موتورهای جستجو است. مهمتر از آن، یک وب سایت با بارگذاری آهسته بر نرخ پرش سایت شما تأثیر منفی می گذارد.

دامنه توجه یک کاربر متوسط ​​اینترنت در حال کاهش است. آنها نمی خواهند زمان اضافی را در انتظار اطلاعات صرف کنند. به همین دلیل است که وقتی کاربران اینترنت روی وب‌سایتی وارد می‌شوند که در 2 تا 3 ثانیه اول بارگذاری نمی‌شود، بلافاصله آن را ترک می‌کنند.

یک وب سایت با بارگذاری آهسته به آنها فرصتی برای مرور صفحات وب دیگر نمی دهد که در نهایت منجر به نرخ پرش پایین می شود. از ابزار تست سرعت وب سایت ما به صورت رایگان استفاده کنید تا از میانگین سرعت بارگذاری سایت خود مطلع شوید.

نکته 2: تیترهای بهتری بنویسید

اگر عناوین پست های وبلاگ شما جالب، جذاب و مفید هستند، وب سایت شما به احتمال زیاد دارای نرخ پرش پایین است.

چرا؟

زیرا تیترهای خوش ساخت و جذاب توجه خوانندگان شما را به خود جلب می کند. چنین سرفصل هایی بازدیدکنندگان وب سایت شما را تشویق می کند که روی وب سایت شما کلیک کنند و مقالات بیشتری را مطالعه کنند. با کلیک و خواندن پست های بیشتر در وب سایت شما، نرخ پرش سایت شما شروع به بهبود می کند.

در اینجا نمونه ای از نحوه انجام CopyBlogger با عناوین واقعا عالی و جالب در ویجت نوار کناری آورده شده است.

نکته 3: از Clickbaits اجتناب کنید

نوشتن عناوین عالی و جالب مهم است. با این حال، شما نباید به طعمه های کلیکی متوسل شوید – که می توانند آسیب بیشتری نسبت به سود داشته باشند.

پس از قرار گرفتن در معرض تعداد زیادی از مقالات مربوط به کلیک، کاربران عادی اینترنت در مورد آن هوشمندتر می شوند.

کاربران آنلاین اکنون چشم بسیار خوبی دارند که به راحتی محتوای مفید و مفید را از پست های کلیکی که ارزش واقعی اضافه نمی کنند فیلتر می کند. در اینجا مثالی وجود دارد که چندین مقاله بابت کلیک را نشان می دهد. آیا روی هر کدام از آنها کلیک می کنید؟

اگر شما یک کاربر متوسط ​​اینترنت هستید، می‌دانید که با کلیک بر روی این لینک‌ها به برخی از بدترین وب‌سایت‌های اینترنت هدایت می‌شوید. این وب سایت ها پر از پاپ آپ های مزاحم و تبلیغات مخفی خواهند بود. و محتوا هیچ ارزشی اضافه نخواهد کرد.

برای بهبود نرخ پرش، مطمئن شوید که از لینک های کلیک طعمه در وب سایت خود اجتناب کنید. سرفصل یک پست باید به قول خود عمل کند و خود محتوا باید ارزش واقعی را به زندگی کاربران شما اضافه کند.

نکته 4: از پاپ آپ های زیاد خودداری کنید

آیا وب سایت شما پاپ آپ های زیادی دارد؟

اگر بله، می تواند دلیل بالقوه نرخ پرش بالا باشد.

خوشامدگویی به بازدیدکنندگان وب سایت خود با پاپ آپ های آزاردهنده و ظاهری، دستوری برای فاجعه است. اگر شخصی روی یک مقاله کلیک می کند و در وب سایت شما قرار می گیرد، محتوای جذاب و مفید می خواهد. او قطعاً نمی خواهد فرم های ثبت نام ناشناخته را پر کند و روی بنرها و تبلیغات نامربوط کلیک کند.

داشتن یک استراتژی بازاریابی ایمیلی خوب است، اما باید در مورد آن هوشمند باشید. از کاربران خود با پنجره های بازشو استقبال نکنید. در عوض، هوشمند باشید و از فناوری خروجی برای نمایش آن پنجره‌های بازشو استفاده کنید.

توصیه من این است که استراتژی بازاریابی ایمیلی خود را بر اساس ارتقای محتوا، ابزارک های نوار کناری و پنجره های بازشو با هدف خروج قرار دهید.

این چارچوب نه تنها به شما کمک می کند تا مشترکین ایمیل بیشتری داشته باشید، بلکه به شما در بهبود نرخ پرش سایت نیز کمک می کند.

نکته شماره 5:  یک پیام واضح به کاربران بدهید

ممکن است سخت به نظر برسد، اما کاربران اینترنت دوست دارند در چند ثانیه اول تصوری از یک وب سایت ایجاد کنند. آنها فقط به یک وب سایت نگاه می کنند و تصمیم می گیرند که آیا می خواهند زمان بیشتری را برای مرور آن صرف کنند یا فوراً آن را ترک کنند.

 

به وب سایت دیگری بروید

به همین دلیل است که بسیار مهم است که به بازدیدکنندگان وب سایت خود با یک پیام بسیار واضح، عنوان، گرافیک و دعوت به اقدام خوشامدگویی کنید.

دقیقاً همان چیزی را که انتظار دارند به آنها بدهید یا آنقدر جالب و کنجکاو باشید که توجه آنها را جلب کند. در غیر این صورت، آنها از وب سایت شما پرش می کنند و منجر به افزایش فوری نرخ پرش می شوند.

در اینجا نمونه ای از نحوه استقبال از کاربران خود توسط Time Doctor با پیامی بسیار واضح و واضح است.

اگر می خواهید پیام جالبی ایجاد کنید، به سه چیز نیاز دارید:

عنوانی خوش ساخت و هوشمند برای جذب خوانندگان شما

طرحی تمیز، واضح و زیبا که اصلاً حواس‌تان را پرت نمی‌کند

و یک فراخوان بسیار واضح که با خواسته ها و نیازهای مخاطبان هدف و بازدیدکنندگان وب سایت شما همخوانی دارد.

نکته 6: روی یک استراتژی پیوند داخلی تمرکز کنید

استفاده از لینک های داخلی در وب سایت شما یک تکنیک عالی برای افزایش سئو سایت شما است. با این حال، این همچنین یک راه عالی برای نگه داشتن بازدیدکنندگان برای مدت طولانی در وب سایت شما است – که در نهایت به نرخ پرش بهتر ترجمه می شود.

شما باید یک استراتژی مناسب برای ایجاد لینک های داخلی در وب سایت خود داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که فقط روی ایجاد پیوندهای داخلی به مقالات مرتبط تمرکز کرده اید که برای کاربران شما مفید باشد. آن پیوندها را ردیابی کنید تا ببینید عملکرد آنها چگونه است و آیا به چنین پیوندهای بیشتری نیاز خواهید داشت.

اگر لانه‌ای از پیوندهای داخلی را در پست‌های وبلاگ به درستی چیدمان کرده باشید، متوجه خواهید شد که نرخ پرش در نهایت به سطح بسیار قابل احترامی بهبود می‌یابد.

نکته 7: مراقب پیوندهای خارجی باشید

دو نوع پیوند وجود دارد که در یک پست ایجاد می کنید: پیوندهای داخلی و پیوندهای خارجی.

و هر دوی این پیوندها به طرق خاص خود مهم هستند.

پیوندهای داخلی به شما کمک می کند تا بازدیدکنندگان خود را برای مدت طولانی تری در وب سایت خود نگه دارید و در عین حال بازدید از صفحات دیگر مقالات مرتبط را نیز افزایش دهید. از سوی دیگر، پیوندهای خارجی به شما کمک می کند تا با سایر وبلاگ نویسان و صاحبان وب سایت ارتباط برقرار کنید. علاوه بر این، پیوندهای خارجی نیز برای ارائه ارزش واقعی و عمیق به کاربران شما در یک موضوع خاص مهم تلقی می شوند.

با این حال، باید بسیار مراقب پیوندهای خارجی باشید زیرا می توانند نرخ پرش را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

این به این دلیل است که وقتی خوانندگان شما روی یک پیوند خارجی در پست وبلاگ شما کلیک می کنند، به وب سایت شخص دیگری هدایت می شوند. اگر آنها شروع به مرور محتوای خود کنند و وب سایت شما را ترک کنند، نرخ پرش بالایی خواهید داشت.

با توجه به گفته شده که شما نمی توانید پیوندهای خارجی را به طور کامل نادیده بگیرید زیرا آنها بخش اساسی یک پست وبلاگ با کیفیت بالا هستند.

دو نکته وجود دارد که می‌توانم در مورد درج پیوندهای خارجی برای ایجاد تعادل خوب بین ارائه ارزش به کاربران و کنترل کردن نرخ پرش شما با شما در میان بگذارم. این نکات عبارتند از:

پیوندهای خارجی زیادی را در ابتدای یک پست وبلاگ قرار ندهید. ابتدا اجازه دهید محتوای شما خوانندگان را به خود جلب کند و توجه آنها را جلب کند. هنگامی که آنها کاملاً از سودمندی و کیفیت پست شما شگفت زده شدند، فقط پس از آن شروع به اشتراک گذاری پیوندهای خارجی مرتبط کنید.

در مرحله دوم، هر زمان که یک پیوند خارجی ایجاد می کنید، مطمئن شوید که آن را روی “باز کردن در یک پنجره جدید” تنظیم کرده اید. در غیر این صورت، اگر شخصی روی یک لینک خارجی کلیک کند، به وب سایت دیگر هدایت می شود و سایت شما به طور خودکار بسته می شود. شما آن را نمی خواهید.

نکته 8: قالب بندی مناسب

مهم نیست محتوای شما چقدر مفید و عالی باشد، اگر قالب بندی مناسبی نداشته باشد، نمی تواند کاربران شما را برای مدت طولانی حفظ کند.

کاربران اینترنت درباره طراحی سایت، خوانایی مقاله و قالب بندی یک پست وبلاگ به سرعت قضاوت می کنند. برداشت اولیه در اینجا مهم است.

نکته این است که دیوار بزرگی از متن ایجاد نکنید که خواندن آن سخت است. در عوض، آن را با تمام عناصر داده شده به روشی زیبا و خوانا فرمت کنید.

همیشه از پاراگراف ها و جملات کوتاه تر برای بهبود جریان خواندن استفاده کنید. علاوه بر این، از عناوین، عنوان‌های فرعی، نقاط گلوله، تصاویر، ویدیوها، متون برجسته و سایر عناصر تعاملی کمک بگیرید تا پست‌های خود را جذاب‌تر، زیباتر و جذاب‌تر کنید.

کلمات پایانی

نرخ پرش مهم است.

اگرچه مستقیماً بر وب سایت و تجربه کاربر شما تأثیر نمی گذارد ، اما در نهایت تأثیر بسیار ملموسی دارد.

نرخ پرش پایین برای افزایش تجربه کاربر، رتبه بندی موتورهای جستجو و نرخ تبدیل مهم است. نکاتی که در این مقاله ذکر کردم به شما در کاهش نرخ پرش بالای وب سایت خود کمک می کند.

خدمات سئو سایت

خدمات سئو ( SEO services) توان رقابتی شما را افزایش می دهد، بازدیدهای مرتبط به سایت را افزایش می دهد و ترافیک را به درآمد تبدیل می کند.

اطلاعات بیشتر 

Leave a Comment

مطالب پیشنهادی

مشکلات اتصال به سرور در گوگل

گوگل: ما مشکلات اتصال به سرور Server Connectivity Issues را به عنوان یک مشکل کیفیت نمی بینیم در یک پاتوق، یکی از متخصصان سئو از جان مولر درباره مشکلات اتصال به سرور و اینکه چگونه روی خزیدن توسط گوگل تأثیر می‌گذارد، پرسید. آنها اخیراً با مشکلی روبرو شدند که در آن بیش از 55 درصد […]

یادگیری ماشین و سئو

یادگیری ماشینی : پیش بینی الگوریتم های SEO عظیم با پشتوانه ML گوگل یادگیری ماشینی (ML) تأثیر ماندگاری در بسیاری از زمینه‌های تجاری بر جای گذاشته است و شرکت‌های فناوری بیشترین بهره را از آن برده‌اند. گوگل، بزرگترین غول فناوری جهان، از همان ابتدا رهبری تحقیقات ML را بر عهده داشت. کسب و کار اصلی […]

URL ارجاع دهنده یا Referring URL

URL ارجاع دهنده: URL ارجاع چیست؟ URL ارجاع دهنده URL یک صفحه وب است که به صفحه ای در وب سایت شما پیوند می دهد، بنابراین ترافیک را برای شما ارسال می کند. اگر از یک برنامه تجزیه و تحلیل وب استفاده می کنید، می توانید همه URL های ارجاعی را که به وب سایت […]

استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) یکی از مهمترین جنبه های استراتژی بازاریابی آنلاین هر کسب و کاری است. با این حال، برخی از استراتژی‌های سئو وجود دارد که بسیاری از شرکت‌ها نادیده گرفته می‌شوند، که می‌تواند به رتبه‌بندی و دیده شدن وب‌سایت آنها آسیب برساند. بیش از این، استراتژی‌های سئوی مختلفی وجود دارد که کسب‌وکارها […]

الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟

MUM Google با غلبه بر موانع زبانی در انواع رسانه‌های مختلف، «جستجو» را تغییر می‌دهد. آیا MUM اینجا برای بهبود سئو یا منسوخ شدن آن است؟   در سال 2021، Prabhakar Raghavan، معاون ارشد گوگل، از راه اندازی یک مدل هوش مصنوعی جدید به نام Multitask Unified Model (MUM) در رویداد Google I/O خبر داد. […]

Reader Interactions

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Footer

آموزش های جامع

  • سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دامنه
  • آموزش کامل سئو سایت برای مبتدیان
  • آموزش کامل سئو تصاویر و عکس
  • خدمات سئو، افزایش ترافیک را به درآمد تبدیل کنید.

آخرین مقالات

  • مشکلات اتصال به سرور در گوگل
  • یادگیری ماشین و سئو
  • URL ارجاع دهنده یا Referring URL
  • استراتژی های سئو که نباید نادیده گرفته شود
  • الگوریتم MUM گوگل، مادر همه الگوریتم های جستجو؟
  • اهمیت دسترسی به وب و سئو
  • بهترین استراتژی های لینک سازی کدامند؟
  • کاهش شدید و ناگهانی بازدید سایت
  • سوزاندن سئو Burn SEO
  • 4 دلیل رایج برای شکست یک کسب و کار کوچک
  • 10 روش بد سئو که رتبه گوگل شما را از بین می برد
  • در سئو چه موضوعاتی مطرح می شود؟
  • آیا سئو می تواند شما را میلیونر کند؟ کسب درآمد با سئو
  • خدمات مشاوره سئو را ارائه دهید – مشاوره سئو با درآمد عالی
  • نقش کلمات کلیدی در سئو

اطلاعات تماس وب برتر

آدرس : تهران – خیابان وزراء – پائین تر از بیمارستان مهرگان و بالاتر از پارک ساعی – پلاک ۱۰۸ – مجتمع ولیعصر ۱ – واحد ۱۴۳

تلفن های تماس :
۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۱ – ۰۲۱۸۸۱۹۳۶۹۲ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۰۶ – ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

فکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۸۲۱

ساعات کاری
۱۰ تا ۱۹ همه روزها به غیر جمعه و روزهای تعطیل

خدمات به صورت آنلاین و از طریق تیکت به صورت 24 ساعت هر روز هفته انجام می شود.

 

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آینده است …

وب برتر ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ با بیشترین رضایت مندی مشتری در ایران (تهران Tehran). طراحی سایت ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، سئو و بهینه سازی ، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی .

Website design & SEO In Tehran, IRAN

وب برتر، آژانس دیجیتال مارکتینگ در تهران، ارائه خدمات طراحی سایت، سئو، پشتیبانی و ادمین سایت.