8 Problems Causing Slow Page Speeds and How To Fix Them
عملکرد وب سایت شما یکی از مهمترین عناصر حضور آنلاین شماست. به همین دلیل است که باید با مشکلات احتمالی که باعث کند شدن وب سایت شما می شود مقابله کنید.
در این وبلاگ، برخی از عوامل موثر بر سرعت سایت شما و کارهایی که می توانید در مورد آنها انجام دهید را بیان خواهیم کرد.
1. شما از یک سرویس میزبانی Sub-Par استفاده می کنید
سرویس میزبانی که مسئول در دسترس قرار دادن سایت شما در سایر نقاط جهان است، می تواند یک عنصر ساخت یا شکست باشد. شما می خواهید میزبانی با سابقه خوب و مناسب برای نیازهای خاص خود انتخاب کنید.
مهم نیست که چقدر اقدامات احتیاطی دیگر انجام می دهید، اگر این مرحله را نادیده بگیرید، به دلیل حجم بالای ترافیک آنلاین بیش از پهنای باند شما، ممکن است صفحات شما برای همیشه بارگذاری شوند. اگر سرویس میزبانی ضعیفی دارید، بازدیدکنندگان وب سایت شما به احتمال زیاد با زمان بارگذاری بسیار کند، چندین ویژگی خراب و در برخی موارد با عدم دسترسی کامل وب سایت مواجه می شوند. به همین دلیل است که باید یک هاست قابل اعتماد پیدا کنید که انتظارات و نیازهای شما را برآورده کند.
2. شما دارایی های رسانه ای خود را بهینه نمی کنید
رسانه هایی مانند ویدیوها و تصاویر فضای بسیار بیشتری را نسبت به سایر اشکال محتوا، مانند کدها، شیوه نامه ها و متون اشغال می کنند.
طبق گفته گوگل، تصاویر بیشترین سهم را در وزن صفحه دارند که باعث کندی بارگذاری می شود. اگر تصاویر را بهینه نکنید، تمام بودجه عملکرد شما را مصرف می کنند. تصاویر بهینهنشده همچنین میتوانند مستقیماً بر سه بخش حیاتی وب اصلی Google تأثیر بگذارند: عملکرد، پاسخدهی و ثبات بصری.
با این حال، تصاویر را نمی توان به طور کامل از صفحات شما حذف کرد. در حال حاضر کارآمدترین راه حل بهینه سازی آنهاست.
تنها مشکل این است که فرآیند بهینه سازی ممکن است کمی طول بکشد و باید در چندین مرحله انجام شود، از جمله:
استفاده از قالبهای نسل بعدی مناسب (بسته به دستگاهی که صفحه در آن بارگذاری میشود، میتوانند متفاوت باشند)
فشرده سازی مناسب اندازه و کیفیت تصاویر برای کاهش بار
استفاده از اندازه و تراکم نمایشگر بهینه
استفاده از بارگذاری تنبل (فقط تصاویر را در صورت نیاز بارگیری کنید)
همانطور که قبلاً حدس زده اید، انجام این فرآیند برای هر تصویری که در وب سایت خود آپلود می کنید می تواند خسته کننده و وقت گیر باشد.
خوشبختانه برای شما، خدمات متعددی وجود دارد که به طور خاص برای ارائه بهینه سازی خودکار تصویر طراحی شده اند. این سرویسها زمینه کاربر را که تصاویر وبسایت شما را بارگذاری میکند، تجزیه و تحلیل میکند و سپس به هر یک نسخهای از آن تصویر را ارائه میکند که برای نیازهای آنها بهینه شده است. به خاطر داشته باشید که اکثر این پلتفرم ها از شما نیاز به نصب یک افزونه کوچک جاوا اسکریپت برای بهبود قابلیت های بهینه سازی ویدئو و تصویر دارند.
3. Render-Blocking JavaScript و CSS بارگذاری صفحه را به تاخیر می اندازد
جاوا اسکریپت (JS) یکی از برترین زبان های برنامه نویسی است که در مورد افزودن سطحی از تعامل و سایر ویژگی های پیشرفته به وب سایت شما می آید. از سوی دیگر، Cascading Style Sheets (CSS) استاندارد در افزودن یک ظاهر طراحی شده است. هر دوی اینها عناصر حیاتی اکثر وب سایت های امروزی هستند.
با این حال، هیچ چیز عالی به صورت رایگان ارائه نمی شود، و اگر از این دو بی دقت استفاده کنید، می توانند بر عملکرد سایت شما تأثیر منفی بگذارند. در اینجا نحوه جلوگیری از این اتفاق آمده است:
فایل های CSS و JavaScript خود را کوچک کنید.
تعداد بیشتری از فایل های JS/CSS را در فایل های کمتری کنار هم قرار دهید.
بخشی از فایل های JS خارجی خود را با CSS درون خطی جایگزین کنید.
بارگذاری جاوا اسکریپت را تا زمانی که بارگیری محتوای خود تمام کنید به تعویق بیاندازید.
از آنجایی که رسانه ها تأثیر بیشتری بر وزن وب سایت دارند، جاوا اسکریپت قطعاً کمترین آسیب است.
4. از شبکه تحویل محتوا استفاده نمی کنید
شبکه تحویل محتوا (CDN) شبکه ای از سرورها است که یک نسخه از وب سایت شما را در هر سروری که در مناطق مختلف در سراسر جهان پخش شده است ذخیره می کند. هنگامی که یک بازدید کننده جدید به وب سایت شما می رسد، CDN سایت شما را از نزدیکترین سرور آن کاربر ارائه می دهد.
این قابلیت به شما کمک می کند بدون توجه به اینکه بازدیدکنندگان صفحه شما از کجا به وب سایت شما دسترسی دارند، صفحه شما سریعتر بارگذاری شود. از سوی دیگر، برای مثال، اگر سایت شما فقط در ایالات متحده میزبانی می شود، ممکن است برای شخصی که در آسیا است بارگذاری مناسب زمان بیشتری ببرد.
انواع مختلفی از CDN ها وجود دارد، و در حالی که همه آنها یک کار را انجام می دهند، برخی از آنها در مدیریت اشکال مختلف محتوا بهتر هستند. برخی از محبوب ترین CDN ها در سطح جهان عبارتند از Cloudflare، Fastly و Akamai.
نوع محتوایی که قصد ارائه آن را دارید و نوع پوشش جهانی که می خواهید داشته باشید را از نزدیک بررسی کنید. بسته به اینکه چقدر از منطقه ای را که می خواهید پوشش دهید، می توانید CDN های مختلفی را برای اهداف خاص خود انتخاب کنید.
5. سربار بیش از حد در پایگاه داده شما وجود دارد
اگر وب سایت شما بیشتر در سمت پیچیده است، به احتمال زیاد پایگاه داده مربوطه را دارید. در واقع، اکثر وب سایت های وردپرس به یک پایگاه داده کارآمد نیاز دارند.
با گذشت زمان، حجم عظیمی از اطلاعات به طور مداوم به داخل و خارج از پایگاه داده شما منتقل می شود. داده ها گاهی اوقات ممکن است از بین بروند یا حتی منسوخ شوند. به همین دلیل است که باید پایگاه داده خود را مرتباً به صورت فنری تمیز کنید. با انجام این کار، اندازه ذخیره سازی پایگاه داده را افزایش می دهید و بر سرعت پرس و جوها و درخواست های پایگاه داده تأثیر می گذارد.
فرم
ارائه دهندگان هاستینگ، شما باید از phpMyAdmin استفاده کنید و داده های خود را به صورت دستی بررسی و تنظیم کنید. معمولاً تیم پشتیبانی سرور میزبان شما ممکن است بتواند در این مورد به شما کمک کند. و اگر پایگاه داده شما به صورت محلی نصب شده باشد، چندین ابزار مفید وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید، اگرچه ممکن است 100 درصد موثر نباشند.
بنابراین، بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل این است که نگهداری پایگاه داده را انجام دهید و آن را به بخشی از روال خود تبدیل کنید.
6. شما افزونه ها یا تم های زیادی نصب کرده اید
ما می دانیم که تم ها و افزونه ها می توانند طراحی و عملکرد وب را بهبود بخشند. اما فراموش نکنید که افزونه ها دارای کدها و محتوای اضافی هستند که به پیچیدگی و اندازه وب سایت می افزایند. همین امر در مورد تمام کتابخانه ها و اپلت های اضافی که می خواهید به وب سایت دستی خود اضافه کنید نیز صدق می کند.
به همین دلیل است که طراحی وب سایتی که هم چشم نواز و هم در عین حال کاربردی باشد باید در اولویت شما باشد. تیم مناسب از مشاوران حرفه ای که به خوبی در استراتژی ها و نکات طراحی وب مسلط هستند، بینش بهتری در مورد چگونگی حفظ تعادل بین ظاهر و عملکرد سایت به شما می دهند. در مورد پلاگین ها، اکثر کارشناسان توصیه می کنند فقط آنچه را که نیاز دارید نصب کنید و هر چیز دیگری را حذف کنید.
7. از حافظه پنهان استفاده نمی کنید
یکی از مؤثرترین راهها برای بهبود عملکرد وبسایت، ذخیرهسازی پنهان است، اما در بیشتر مواقع از آن غفلت میشود. این یک مرحله ساده به صفحه شما کمک می کند تا زمان بارگذاری خود را به میزان قابل توجهی با ذخیره محتوای خود که شامل شیوه نامه ها، تصاویر، متون، فایل های جاوا اسکریپت و غیره است افزایش دهد. بدون کش کردن، کاربران شما دائماً نیاز دارند که همه چیز را در حین پیمایش و بارگذاری مجدد صفحه شما دوباره دانلود کنند.
با این حال، اگر به اشتباه انجام شود، حافظه پنهان می تواند باعث مشکلات بزرگی شود، مانند بارگیری محتوای قدیمی شما برای کاربر. خوشبختانه، اکثر ابزارهای کش مدرن بهمحض ایجاد تغییرات در یک صفحه خاص یا بخشی از محتوا، کش را بهطور خودکار پاک میکنند. این بدان معناست که کاربران شما پس از اصلاح محتوا، آن را دوباره بارگذاری می کنند.
8. تبلیغات شما را به پایین می کشاند
در نهایت، تبلیغات می تواند به طور قابل توجهی سرعت صفحه شما و زمان بارگذاری آن را کاهش دهد. این نوع رسانه ممکن است سبک و کوچک باشد، اما این مانع از آسیب رساندن به بارگذاری صفحه شما نمی شود، به خصوص زمانی که چندین مکان در سایت شما وجود دارد.
مشکل از این واقعیت ناشی می شود که این تبلیغات از منابع خارجی بارگیری می شوند. معمولا رندر شدن آنها بیشتر طول می کشد. آنها همچنین درخواست های بیشتری تولید می کنند و در نتیجه می توانند بار صفحه پایدار شما را به هم بریزند.
بنابراین، بررسی کنید که از چه تعداد تبلیغات در صفحه خود استفاده می کنید و آنها را در کجا قرار می دهید. همچنین، از بارگذاری همه تبلیغات خود به طور همزمان خودداری کنید.
نتیجه
در مجموع، اینها برخی از رایج ترین عواملی هستند که باعث کندی سایت و صفحات سایت شما می شوند. پیروی از نکاتی که برجسته کرده ایم به شما کمک می کند سرعت بارگذاری را افزایش دهید و محتوا را سریعتر به خوانندگان خود ارائه دهید. همچین سئو موفق تری داشته و مطابق استانداردهای گوگل رتبه سئو خود را افزایش دهیم .
منبع
دیدگاهتان را بنویسید